reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzialena-może to bunt dwulatka, mam nadzieję ze szybko przejdzie.
S. W pracy a ja sie nudzę
Edit...
Ale tu dziś cisza:) wklejam kilka zdjęć małego buntownika:)chetnie dzis pozowal do zdjęć

Załączniki

• 1401391755189.jpg
    1401391755189.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 31
  • 1401391767880.jpg
    1401391767880.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 1401391788311.jpg
    1401391788311.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
U nas słoneczko dziś świeci i jest ciepło:tak: fajnie bo do koleżanki się wybieram to chociaż dzieciaki poszaleją na świeżym powietrzu

Happy buntownik ale przystojny;-)

Femme i jak wrażenia z wycieczki?

Renata podziwiam, że odważyłaś się pojechać z bandą dzieciaków

Madzialena niestety też wiem jak to jest w szpitalu z takim maluszkiem. Olcia miała 4mc jak przeszła pierwszą operację

Hej. Ja bylam z 9msc Nikola w szpitalu, w najwieksze upaly (lipiec)... i powiem wam ze chyba lepiej byc z 3 miesieczniakiem niz z dzieckiem uczacym sie chodzic a wyjsc z sali nie wychodzilysmy bo bylysmy same w sali a w szpitalu panowal rota wirus wiec wolalam nie wychodzic.

My dopiero zjadlysmy sniadanie bo wstalysmy o 10.40. U nas leje tak ze swiata nie widac. Wczoraj bylysmy ogladnac przedszkole ktore jest zaraz obok nas. Gdyby dalo sie dostac numer personalny to by poszla juz w tym roku...

RENATA - no to dobrze że bez mdłości ;-)

HAPPY - fajniutki buntownik ;-)

ASIK - a dzięki że pytasz :-) bardzo pozytywnie, pani też chwaliła mówiła że dzieci zainteresowane i grzeczne były ... jedynie sok jej się w plecaku wylał bo nie zakręciła dobrze ta moja gapa :dry:

Dzisiaj do teściowej jedziemy na cały weekend już wszystko po ogarniałam co musiałam i teraz siedzę i się nudzę... nienawidzę na coś czekać zawsze się dłuży :dry: zaraz pójdę łeb umyć bo nie wiadomo po co mi się grzywki zachciało i yteraz jak zapuszczam to żyje własnym życiem :confused2:

Paulina masz rację, że z takim maluszkiem lepiej. Drugą operację O przeszła jak miała 15 mc i to był już koszmar:no: po narkozie od razu chciała wstawać, nie mogliśmy jej utrzymać, kilka razy wyrwała wenflon

Femme miłego pobytu u teściówki;-)

Hejka:)

U nas dzisiaj ciepło:) Niedawno wróciliśmy ze spacerku, mały cos zje i idziemy na rower:) Mam nadzieję że jutro i pojutrze tez będzie ładna pogoda bo u nas w mieście będzie festyn z okazji dnia dziecka:)

happymum słodziutki ten Wasz buntownik :-)
paulina masz racje mniejsze dzieci lepiej znosza pobyt w szpitalu, P. prawie cały czas spał a z nami na sali była też dziewczyna z rocznym chłopcem to caly czas uciekał, wyrywał sie jak robili mu inhalację. Jedyny minus byl taki że karmiłam synka piersia i nikt nie mógl mnie zastąpić przez 2 tygodnie;/
femme fataL udanego wyjazdu:) Ja przedwczoraj wróciłam od teściowej:p

ASIK moja naszczescie nie wyrwala wenflonu ale i tak pobyt w szpitalu to porazka.
MADZIALENA ja wogole nie karmilam piersia wiec mnie zastapiali w dzien naszczescie. Tzn na 4/5h wystarczylo zeby dojechac do domu umyc sie zjesc cos i kimnac ze dwie godziny. Potem wracalam i "spalam" na siedziaco na fotelu

Jej Dziewczyny współczuję moj Dennis z szpitalu spędził tylko jedną noc po porodzie i raz był na obserwacji kilka godzin i tyle, nie wyobrażam sobie byv z nim w szpitalu kilka dni!
Femme-mileho pobytu:)
Madzialena oby pogoda byla;)

Hej dziewuszki ;)

Nie wiem co sie ze mna dzieje ochydnie sie czuje caly czas wymiotuje a glowa peka @ mi sie tydz temu skonczyla a ja zaczelam plamic ;/ Zu jeszcze wariuje w nocy budzi sie o 2 i placze do godz 5 tzn to jest ryk na pol osiedla juz wczoraj jej czopka zamontowalam ale co tam nic nie pomogl mysle ze to od zebow

Happy przystojniaczek ten twoj synek ;)

No macie racje mniejsze dziecko lepuej znosi szpital i nie wyobrazam sobie z Zu byc. W szpitalu nie doac ze ti bardzo ruchliwe dziecko jakby miala ADHD i to za piecioro dzieci te ADHD ma to bakterue i rozne sqinstwa q tym szpitalu na dzieciecym jest

Dzisiaj ruszylysmy sie z domu bo wczoraj deszcz lal caly dzien ... no i kupilam Zu zabawke z FP ze wrzucal sie klocki spiewa nowi kolory liczby i ksztalty a w niedziele na basen chyba pojedziemy wiec kupailam jej stroj w kicie i drugi 2czesciowy ;) no i termometr el. Kupilam bo tamte mnie wkur. ... i Zu nie dala sobie tamtymi temp. Zmierzyc wiec ten na tyle dobry ze nie trzeba nigdzie go wkladac

reklama
Do góry