reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

u nas pogoda się zepsuła;/ caly czas pada i jest zimno, niedawno wróciliśmy z pogrzebu i na szczęscie wtedy nie padało, wieczorem wracamy juz do domku:)

Co do dnia dziecka to jeszcze nie mamy planów ale prawdopodobnie ma byc u nas w mieście festyn więc byłoby super:-) Planujemy kupic synkowi hulajnoge bo nawet dobrze sobie na niej radził jak byliśmy u znajomych i mówił że tez chciałby mieć:p Ale to jeszcze zobaczymy

Miłego dnia

reklama
Witam sie po chwilowej nie obecności; ) mam nadzieje ze uda mi sie nadrobić; )
Madzialena-u nas pogoda okropna, cały czas pada:/ co do dnia dziecka planujemy kupić małemu kręgle i gdzieś go zabrać:)
23may-Powodzenia z mieszkaniem! !!
Dennis nadal kaszel wiec siedzimy w domu:/ poza tym zrobił sie strasznie niegrzeczny, na wszystko odpowiada stanowczym "Nie" ostatnio 2 razy zrobił siusiu w majtki bo poptosyu noe chciał ma nocnik usiąść bo wszystko kest ma NIE! Powoli m go dosyć:/

Witam mamy ;)
U nas pogoda fatalna pada zimno... masakra
Maly ciagle narudzi chyba przez te zeby nie chce jezdzic juz autem ciagle w nim sie kreci i placze..
A co do dnia dziecka to kupilismy malemu nowa spacerowke ta ci wam pokazywalam jest super leciutka mala i wygodna ;)

Witam się, Dennis ni śpi od 02:00, najpierw były krzyki do 5, teraz ogląda bajki, spróbuje sie zdrzemnac. Miłego dnia wam życzę!

hej hej

U nas jak na razie nie pada chociaż zimno bo tylko 13 st.
Popołudniu jadę z O. na zajęcie logopedyczne i przyznam, że średni mi się chce w taką zimnicę no ale jak mus to mus.

Wczoraj przyjaciółka dzwoniła, że jej córeczka (3mc) jest w szpitalu z zapaleniem płóc:-( w ogóle mała bardzo choruje, po urodzeniu była miesiąc w szpitalu bo miała jakąś infekcję, potem chodzili z nią do chirurga bo coś z paluszkiem i teraz to zapalenie...

Happy może Dennis wszedł w bunt dwulatka?

Dobry ;-) ja dzisiaj mam leniwy dzień o 11 dopiero wstałam i najchętniej dalej by poszła spać :-D ale muszę porządki w szafie zrobić w końcu :dry:

Nina dzisiaj pojechała na pierwszą wycieczkę autokarową z przedszkola :-) do teatru :-) ciekawe jakie wrażenia będą

pogoda okropna z domu się wychodzić nie chce :confused2:

heja.

3 raz siadam do napisania posta. sił mi brak. wczoraj bylam na wycieczce z chlopakami i klasą F w stolicy. Padalo caly dzien.

Femme dolegliwosci ciązowych jako takich wkurzających nie mam. Piersi mnie bolą strasznie, sikam co chwila, czesto mi sie w glowie kreci i za grosz cierpliwosci nie mam. byle duperela a mnie do bialej gorączki doprowadzic mozna.
Zero mdlosci, zero zachcianek jakis specjalnych,i ciesze sie ze kawe moge pić. Bo bym chyba umarla bez tego cudu.

na dzien dziecka ja chlopakom prezentow nie kupuje. Bedzie u nas festyn w miasteczku. specjalnie dla dzieci wiec pojdziemy i na lody tradycyjnie. aaa i powiem im o rodzenstwie..chyba.

boze jak detka sie czuje..;/

Hejka:)

U nas pogoda również okropna, pada i jest tylko 12stopni;/ w dodatku synek rano obudził się z katarem;/

happymum może Dennis rzeczywiście wchodzi w bunt dwulatka, oby szybko przeszło:)
asik to okropne wylądawać z tak małym dzieckiem w szpitalu;/ szczerze współczuję, jak mój synek miał 3miesiące to leżeliśmy równe 2 tygodnie z zapaleniem oskrzeli i nie wspominam tego miło:(

reklama
Madzialena-może to bunt dwulatka, mam nadzieję ze szybko przejdzie.
S. W pracy a ja sie nudzę
Edit...
Ale tu dziś cisza:) wklejam kilka zdjęć małego buntownika:)

Ostatnia edycja:
Do góry