reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzialena łączę sie w bólu haha mi sie właśnie kończy dasz rade.

Pierwsza @ po odstawieniu tabletek nawet spoko ale owulacja była okropna aż sie składałam w pół.

Młody zaraził sie katarem od siostry i mamy A :wściekła/y: mam nadzieje ze mu szybko przejdzie ale na razie nie będzie miał z nimi styczności.

U nas milutko słoneczko grzeje woaterek milutki jest wiec jakoś te upały znosimy.:-D

reklama
Hej.

Czuje sie jakby mnie tramwaj przejchal.. Masakraaaa. Wypilam wczoraj dwa drinki i to takie slabe a glowa mnie dzis boli jakbym walnela sama 0,7.. Nie nadaje sie juz chyba do picia :D

Mala dzis taka niedobra jest! ugryzla mnie i szczypie co chwile.. to chyba tak na Dzien Mamy:eek:
Ja sobie leze a T robi pizze, mala zamoast na drzemke to lazi w ta i spowrotem.. Energia ja roznosi bo u nas pada i nie ma jak wyjsc a i tak bedziemy musieli bo musimy posprzatac tamta chate.. Mam nadzieje ze oni sie juz wyprowadzili bo nie jestem w nastroju zeby ich ogladac jeszcze!
Na 19go bilety kupilismy wczoraj. Dobrze ze siostra w domu to troche ja obciaze mala :D w koncu chrzestna ja a na codzien Majki nie ma, wiec niech sie nia zajmuje razem z moja mama :D ja napewno sie wyrwe gdzies do kolezanki, bo mi tego strasznie potrzeba!!

:-D

Jeju dziewczyny brak mocy ;/ nie mam ostatnio czasu na nic ... Zu taka marudna ze jak rano nastawilam pranie to wyjelam tylko do miski i przez caly dzien nie wywiesilam i jutro znowu musze wyprac ... na placu zabaw to wulkan energi i wszystko sama, sama wchodzi na domek ze slizgawka i sama zjezdza odwraca sie i na brzuchu zjezdza frajde ma ze hoho ale dotknij ja to awantura od razu ... padam na twarz dzisiaj jeszcze nic nie jadlam ale nie czuje jakiegos glodu ... mam taka ochote na mlode ziemniaczki jajko sadzone i kefir mmmmm ostatnio kupic sobie arbuza i sama go wciagnelam bo Zu nie chce ani arbuza ani truskawek a takie slodziutkie a no przepraszam arbuza wsadzi do buzi wyssa sok i wypluwa ... danonki wcina ale jak zrobilam jej lody to juz bee xd chociaz ze mna zzapy wcina rowno ;D aaa no i jak jest babcia to ja bie istnieje i jak babcia wychodzi to jest rozpacz ze uspokoic sie nie da i tylko przyklada cos do ucha i ajo baba ajo baba koncze na dzis i spac jutro poczytam co pisalyscie

Wszystkiego najslidszego z okazji dnia mamy ;**

Zapowiada się nudny dzień, nie mamy nic w planach. I jakoś tak mi dziwnie, przyzwyczaiłam się do tego że ciągle gdzieś nas nosi

Pochwalę się, że wczoraj pokonaliśmy z małżem ok 50km rowerami:tak: zero zmęczenia a miło spędzony czas.

Hejka:)

magda ale rozrabiaka z córy:p
olcia ja tez często słyszę ,,ja chcę sam'' Ale ja sie cieszę dzięki temu synek jest bardziej samodzielny:) Nawet sam chce płacić za zakupy w sklepie:)
asik kondycje sobie wyrobisz dzięki tym wycieczkom rowerowym:)

My wczoraj pojechaliśmy do teściowej z kwiatkami i wróciliśmy poznym wieczorem bo byliśmy jeszcze u znajomych, synek wyskakał się na trampolinie z kolegą i ogólnie był bardzo grzeczny:) Po powrocie padł w minutę i dopiero co wstał:) Dzisiaj znowu jedziemy i zostajemy na noc bo jutro pogrzeb taty kolegi D. to obiecałam D. że z nim pójdę, moja siostra też będzie to może pozniej wbijemy do niej na kawkę

Miłego dnia:)

Hej wam :-)
Ja nie mogę spać od 5 :sorry2:

RENATA - a dziękuje :-) jak ciąża mija jakieś mdłości ? ;-)

ASIK - spontaniczne wypady najlepsze ;-D 30 km na rowerze :szok: wow ale masz kondycję ja ostatnio 2km przebiegłam to myślałam że płuca wypluje :-p :-D a Oliwka to już w ogóle medal się należy ! :-)

MAGDA - czasem tak jest gorszy dzień miałaś pewnie ;-) a może palisz i spaliłaś za dużo ? a mała wyczuła że mama na kacu i musi być kara :-D:-D

OLCIA - taki samodzielny wiek ;-) to niezła jest jak nawet nie masz czasu prania wyjąć :-p

Jakieś plany na dzień dziecka ? ;-) ja myślałam o Zoo jakby była pogoda ale w sumie pewnie będzie masa ludzi :dry:

hej

a u nas pogoda się popsuła, 12 st i pada:no: ja chcę z powrotem moje ciepełko:tak:

Madzialena bardzo nie lubię pogrzebów, chodzę tylko wtedy kiedy już naprawdę muszę. Miłej kawki u siostry

Femme fatal fakt rowerem pokonam bardzo długie trasy ale kawałek przebiegnę i zadyszki dostaję. Co do planów na dzień dziecka to jeszcze nic specjalnego nie postanowiliśmy.

Hej.
MAGDA my lecimy do Polski 28 czerwca o 6 rano a o godzinie 14 mamy slub kolezanki.. Mama mi musi wszystko ogarnac, typu sukienke mi wyprac uprasowac, oddac garnitur A. do czyszczenia, rzeczy dla mlodej.. szef sie nie zgodzil zebysmy lecieli nawet dwa dni wczesniej bo musimy zostac do 12 lipca no i przylatujeny tylko tydzien przed naszym slubem.
ASIK u nas wczoraj tylko 8 stopni:banghead: dzis troche lepiej bo 10...
OLCIA moja to dopiero przechodzi sama siebie.. myslalam ze ja rozniose

Hej , u Nas po staremu, pogoda ładna, chociaż wczoraj popadalo popoludniu
Szukamy wiekszego mieszkania, ale narazie lipa..

Asik ja bym chyba umarla po takiej trasie ;D
femme bezsennosc? ja bym tak mogla wstawac o 5 hahaha

reklama
Hej

Ale bym pojezdzila na rowerze... :-D asik super ;-)
Paulina no to troszke ciezko ale dacie rade :p

U nas byly upaly a jak wczoraj o 17 przyszla burza tak leje na zmiane z delikatnym deszczem -_- jakas masakra.... :/
Co do dnia dziecka dzieciaki jakies drobiazgo dostana, Mikolaj ma zaraz urodziny wiec nie ma co szalec ;)
Ide zaraz ogarnac w mieszkaniu.... dzis wlasciciel przyjdzie cos tam z gniazdkami ma zrobic dwoma bo chyab uziemienia nie ma :nerd: yhhhh

Do góry