reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo współczuję...wiem jak się teraz czujesz...ja wczoraj zaczełam się tak dusić,że jeszcze troche i zarzygałabym wszystko,a tak to tylko Wc....i poszliśmy z M. na pomoc doraźną na dyżur i okazało się,że mam zapalenie krtani. U Nicole była wczoraj lekarka i skasowała 100 zł za wizyte:baffled:,okazało się,że Nicunia już dochodzi do siebie,ale ma nieżyt noska i będzie nawracał katar jeszcze przez długi czas:-(

reklama
JEJU TUTAJ TAKIE PUSTKI JAK W WEEKENDY :baffled::-D:-D:-D

Firanka zapalenie krtani ja tez kiedys mialam ,tylko wtedy mialam jeszcze powiekszony wezel chlonny i wygladalam jak MUMINEK :sorry2::-D
najgorsze bylo to ze za 4dni mialam ustna mature z angielskiego :rofl2:
100zl za wizyte :szok: zdzierstwo :no:
nadodatek Nicole musi sie meczyc z katarem :blink:

W Poznaniu za prywatną wizytę są takie ceny...pańtwowo nie opłaca się chodzić bo widziałyście co było...zapalenie płóc...
Polna a co chcesz kupić?

heh ja tez na allegro...szukamy z mama jakis fajnych firanek i zaslon do mojego mieszkanka...i ogladam tez labradory i yorki...kurcze nie wiedzialm ze takie te psy drogie....:rofl2::-p:no:
fajowe nowe zdjecie Ali! super ma grzywkę;-):tak:

reklama
Kitty nie obraź się ale to jest troszkę chore,bo co będzie jak będziesz miała mieć dziewczynkę następną??? Nie da się wypukać płci dziewczynki.

Do góry