reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczynki:-)
znowu zwialam na chwile do tesciowej i musialam nadrobic Was:-p

Firanka wspolczuje Ci zapalenia krtani.. tez to mialam i to bylo strasznie .. u mnie do tego doszlo zapalenie tchawicy.. matko.. 3 tyg nie umialam slowa powiedziec:-Dwiecie jaka cisza byla:-p zycze szybkiego powrotu do zdrowia i caluski dla chorej Nicolki:*
Asiowo wspolczuje zlego samopoczucia.. kurcze to nie wesolo masz:baffled:dobrze, ze mozesz do rodzicow pojechac bo inaczej to az strach:no:

Aha dziewczyny, co do zlotu to ja sie pisze jak najbradziej.. jest nas 3 wiec super spotkanko mozna zrobic:-)trzeba tylko wybrac jakies miejsce, gdzie wszyskit mailaybysmy jednakowa droge no i pyt czy spotykamy sie same na pogaduchy czyz dzieciaczkami:tak:ale ja sie na to pisze jak najbardziej:-)super:-)

reklama
Iwoneczka no fajnie by bylo gdybysmy mogly wszystkie sie spotkac ale niestety, Polska jest duza..

A co do sprzedawania ciuchow to ja pare rzeczy sprzedalam a w zamian za to kupila Lenie nowe.. ale teraz juz nie sprzedaje.. jak bede w ciazy i dowiem sie, ze to chlopiec to posprzedaje te rozmowe i kupie cos chlopiecego ale tak to narazie nie sprzedaje:tak:

Kitty my z polna_N wstrzymujemy sie przynajmniej z 4 latka :) Ja wychodze z zallozenia zeby najpierw wychowac z tego okresu dzieciaczka jedno dziecko a potem mozna myslec nad drugim <WoW> al jestem madra :D

reklama
Do góry