reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana :-) dzis dwie pobudki w nocy mialam :sorry2:
a wstalysmy juz przed 7:rofl2:

A u Nas wyjatkowo do wieczora slonko swiecilo :tak:a dzis to tylko chmury :crazy:
zaraz pasuje sie ubrac i pojsc do sklepu po rybke na obiad ,kupie olje bo bede robila i smazyla kulki ziemniaczane -roboty duzooo ale za to jaka przyjemnosc jedzenia :-)

Chwilami :szok: to teraz czekaja Cie ciezkie dni :crazy::no: Wspolczuje :dry:
ja to bym chyba jakis protest zrobila :-D Ja trzymam kciuki zebys wieczorami jakos funkcjonowala ;-)

Mikusa ooo parapetowka bedzie OGROMNA :rofl2: a propos -parapety juz zalozone mamy :rofl2::-D

Kaska obowiazkowo teraz musisz kupic ksiazke i bedziesz Kura Domowa :-)
no i ZAPRASZAM :-p:happy:

reklama
Kitty jak sie czlowiek stara i poswieca to wkoncu kiedys bedzie na swoim ;-):tak: a ze trzeba czasu to kazdy wie :-) chyba ze ktos w totka wygra milony to sie martwic nie musi :rofl2::-D

Mikusa dzis u Ciebie slonko a u Nas tak wieje ze az na bole wychodzic sie nie chce :no: bylam z Ala na polu i poszlam z Nia po chleb to jak wrocilam to uszu nie czulam :-):-D

Qrcze ale dzis ruch :sorry2: ja juz kulki przygotowalam tylko musze usmazyc ale to jak rodzie wroca z pracy :tak:

JEST TU KTOS ??

No ja wiem że się dorobimy ale ciagle nie moge scierpiec tych oszustow gdyby oni kupili ta nasza nieruchomosc pewnie teraz pisala bym juz ze swojego pokoiku a w ogóle to lipa na maksa jakas taka poddenerwowana chodze

firanka mamy nieruchomosc w stanie surowym zamknietym do sprzedania a za te pieniadze kupujemy swoje mieszkanie w bloku mielismy juz kupca ale nas wykrecili i czekamy na nastepnych

hej mamusie!
ze mna dalej kiepsko, jestem u rodzicow, zebym sama nie siedziala:-( odezwe sie jak nabiore sil...:zawstydzona/y:
noc koszmarna i juz po prostu mam dość...

reklama
Do góry