reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kitty korzystaj jak mozesz :) Moj Filipus na szczescie siedzi grzecznie na lozku i uklada takie jakby Puzzle z Kubusia Puchatka ;D Naprawde fajniutkie sama sie nimi bawilam <WoW>

reklama
Iwoneczka a czemu tak myslisz?? nie chcesz dzidzi jeszcze jednej?? ja tak moiwlam jak urodzilam lene - nigdy wiecej dzieci.. i tak mniej wiecej po 7 m-cach wszystko wrpilo do normy i chce miec jeszcze jedno dziecko:tak:

baska Filipus mi wystarcza za 10 HiHi ja sama jestem jedynaczka i tak jakos nie jestem przekonana :) Fajnie by bylo miec parke <WoW> bo jeszcze sobie do glowki wbije i bedzie zle .. :D Zobaczymy.. czas pokaze :)

Czy u was dziewczyny też jest tak zimno??No bo u nas normalnie zimowo dziś jak szłam z małą na spacer to normalnie w zimowych ciuchach grubej czapce,rekawiczkach

kitty u mnie chlodno, ale nie mozna powiedziec ze az tak zimno :) Z jakies 15 stopni bedzie :) A przez ostatni tydzien to po 20-23 stopni bylo... wyobrazasz sobie w Londynie w pazdzierniku az niewiarygodne :)

CZĘŚC BABECZKI
Ja tylko na chwile!!!!
Dziś byłam na zakupach i dwóch łepków ukradło mi torbe z dokumentami i kartą do bankomatu,:angry::wściekła/y::wściekła/y:na szczęście kase zdąrzyłam wydać...i szybko pojechałam zablokować kare i na komisariat spisać protokól że miałm swoje dokumenty i daniela dowód i unieważnić dowody do urzędu gminy!!!normalnie jestem w szoku i wyłam cały dzień bo pierwszy raz mi się to przytrafiło:sad:!!!!!!!jakbym ich złapała to bym ich skopała że to poprostu szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!Dobrze że telefonu nie wziełam bo akurat mi się rozładował,a miałam go wziąść ze sobą!! i szlak trafilo nowa torbe, portfel , dokument(musimy wyrabiać nowe )i czapke dla oliwki którą kupiłam i mój podklad za 55 zeta !!!normalnie załamana jestem tym co mi się przytrafiło !!aż teaz jak sobie przypominam to łzy mi lecą ,bo jak można być takim człowiekiem!!!???:no::wściekła/y::crazy:

Przepraszam babeczki ale nie mam weny i humoru dziś na odpisywanie i czytanie!! ale obiecuje że jutro jak się z tym prześpie to napisze !!!

Czesc Dziewczynki co tam u Was slychac :) Jak Wam leci nie mam czasku nadrobic tego co nabazgrolilyscie , ale troszku podczytalam :p:p
Moj filipek chory gardlo i migdalki i strasznie marudzi , ostatnio mialam problem z wejsciem na forum nie wiem czemu :/ wszystko nie bylo pok kolei jakies takie pourywane strony nie dalo rady nic napisac !! U mnie w sumie jakos leci !!z moim R jest dobrze wczoraj sie dowiedzialam ze jego kol z pracy rozpowiada wszystkim ze ja Go zdradzam i wogole takie jazdy ze szok jak zadzwonilam do ****a to myslalam ze wydre Go przez ta sluchawke i obije Go normalnie , ale sie rozlavczyl palant , wiec moj R bedzie zmieniac prace !!!Szkoda , ale przynajmniej nie bedziemy sie klocic przez takiego typa !!
Mloda dobrze narazie zdrowa troche sie boje zeby fifi jej nie zarazil , a on strasznie lubi ja calowac i przytulac i nie idzie mu wytlumaczyc ze nie wolno , masakra jednym slowem !!
Pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna :D

Oliwka to wspolczuje naprawde ja nie rozumiem takich ludzi , wzial by sie jeden z drugim do roboty a nie ludzi okradac masakra !!!! Chwala Bogu ze nie mialas zadnych grubych pieniazkow bo karta to duzo nie zdzialaja jak nie znaja pinu !! A tylko problemu naraoboili z dokumentami wszystko zalatwiac od poczatku jednym slowem trzymaj sie babeczko Kochana !!

Ostatnia edycja:
reklama
DOBRYWIECZOR :-) a ja mam troszke popsuty humor przez P :crazy: ale o szczegolach pisac nie bede bo jak zawsze chodzi o pieniadze :sorry2:

Kaska dzieki ,chyba tylko Ty zauwarzylas ze zmienilam fotke :-p:-)

Firanka a patrzylam na bluzki Japan Style :rofl2:

Oliwka :szok::szok::szok:
bylas wtedy sama -bez dzieci ? qrcze :no: WSpolczuje ,teraz pewnie bedziesz czula strach przed wyjsciem na zakupy :sorry2: zreszta nikt nie widzial ze Cie okradaja ? :angry: dobrze ze Tobie nic nie zrobili bo takim wariatom nie wiadomo co do lba trafi :wściekła/y:

Basia
ja tez ,ja tez chce na spotkanie :blink:

Miska
uuu to zeby Filipek nie zarazil Malutkiej :tak: bo wtedy to bedzie Cie ciezko :sorry2: a ten kolega co rozpowiada ze ..zdardzasz..moze podko****e sie w Tobie i ?:-):rofl2:

a Ja kupilam Ali (juz na mikolaja) ciuchcie , klocki i lozeczko dla lalek :rofl2:
jutro zrobie zdjecia to zobaczycie :tak:

Do góry