reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Za oknem taka ładna polska złocista jesień a ja nawet nie mogę wyjść z domu bo pada deszcz.Wrrrr jak ja nie lubie takiej pogody jak jest szaro,buro i ponuro.A miałam ochotę zrobić małej sesje zdjęciową w parku.Chyba będzie trzeba to przełożyć na inny termin.

reklama
CHWILAMI ach ty biedactwo moje ,wspólczuje tyle czasu masz zajęcia i jescze uczyć się trzeba :-( jak ty to wszystko ogarniasz ???a na praktykach jak będziesz to rzeczywiście może bedziesz miała więcej czasu dla siebie:tak:!!!przesyłam buziaczki!!!!

Oliwka pochwaliłam dzień przed zachodem słońca :wściekła/y: Dzisiaj się okazało, że 3 grudnia zaczynamy praktyki od rana do 14.0o A OD 15.00 MAMY ZAJĘCIA no ich chyba po********ło równo!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem cholernie wściekła...praktyki, zajęcia a kiedy się uczyć...i sorrrrrryyy ale jestem człowiekiem i chciałabym mieć prywatne życie...nie mam motorka w tyłku :wściekła/y:

PS
Firanka czytałam że Malutka chora, weź ucałuj ją gorąco ode mnie...taki ogromny całusik :tak:

mikus_s Ogromne gratulacje z okazji rocznicy i urodzinek Drugiej Połówki.

*Iwoneczka* Albo ktoś zrobił Ci niemiłego psikusa albo ktoś włamał się na Twoje konto.

Dla bezpieczeństwa zawsze wologuj się ze strony/forum zanim ją wyłączysz. Nie wylogując/wylogowując (?) się zostawiasz otwartą furtkę hakerowi. Zawsze to jakaś ochrona.

Więcej nie pamiętam bo jestem zła, net mi kuleje i strony się wczytują parę minut więc nie mam cierpliwośći (jak to ja :) )

Ostatnia edycja:
Hehe no można tak powiedzieć, że ze starszych :-) Tylko, że ja nie mamuśka (jeszcze) Tak jakoś się przypałętałam na forum i zostałam :-D

reklama
ja nad solina bylam juz kilkakrotnie bo mam babcie i dzidka i reszte rodzinki 20km od sanoka:) i czesto bywam tezna wakacjach w ustrzykach:)wiec moze kiedys zajadę--juz jako mama prawdziwa:):-)

jestem juz bardzo bardzo zmeczona...chce juz urodzic a z drugeij strony boje sie czy bede miala sily....jutro z moim W bedziemy przyspieszac akcję:) oksytocyną w zelu:):rofl2::-D
bylam dzis w markiecie--rodzice kupili mi kuchenke==moge zaczac uczyc sie gotowac;P jakas dobra i prosta ksiazka kucharska by sie przydala:) bo u siebie neta nie bede miala....zaraz gotowe na wszytsko a przed nimi herbatka i cos na ząb:)
pozdrawiam mamunie!

Do góry