reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Iwoneczka a moze zle wpisywalas haslo ? :sorry2: qrde ,mnie by szlak trafil gdyby cos takie sie zdarzylo :no:

a ja sobie wlasnie sprawdzilam i do chorzowa nie pojedziemy bo wszystko od 3 lat :crazy: trzeba poczekac rok ale i tak do ZOO pojedziemy :-):-D

reklama
:-p:-p:-DKitty to wbijaj na tą kawę a zoo w poznaniu są 2:tak::tak::tak:.
Asiowo to super,że zachaczyłabyś o P-ń specjalnie dla mnie:-D czuję się wyróżniona.
Polna Mikołaj jest zazdrosny bardzo...nawet o gazety:-):-):-). Od kąd zaszłam w ciąże stałam się fanką gazet typu "Z życia wzięte" itd,itp. Ja też się nie uważam za zboczucha...a ja mam przecież wygórowane zachcianki :-p

Dobra dziewczynki ja uciekam dac mojemu maluszkowi obiad bo wlasnie dopiero co wstala a pozniej moze na jakis spacerek z nia pojde bo pogoda taka w miare mozliwa to skorzystamy
Firanka spoko jak cos to dam znac

Kitty tak uzywam tylko w domku. Tez myslalam nad tym ze moze bylam u kogos i sie przypadkowo nie wylogowalam, ale nie ma takiej mozliwosci.

polna_N oj badz kochana pewna ze ze 100 razy wpisywalam wylaczalam i wlaczalam Caps Locka i nic... a az takiej sklerozy to chyba nie mam :)

POLNA jestem jestem...i szału dostaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo Oliwka swoje smoki i Bartka rzuca gdzie popadnie a potem się wkur....bo ich nie moge znaleść chyba musze zakupic im łańcuszki do smoków!!!ech to masz dobrze ze ci nie marudzi jak zasypia ....ja właśnie z wielkim płaczem młoda położyłam do lóżeczka i moze uśnie!!!!:tak:

u nas właśnie słoneczko wychodz wrescie:-D:-)

IWONECZKA uuuuuuuuu a kto by ci hasło zmienił!!!???? ech ja nie wiem co bym zrobiła ale napewno happy bym nie była!!!

ooooooooo OLIWKA w końcu usnęla!!!!

ASIOWO marzenia wcześniej czy pożniej się spełniają:tak:

hej dziewczyny mam pytanie glupio mi pytac ale chcę wiedzieć jaki ma kolor czop śluzowy który przed rodzeniem wypada lub wypływa czy ktoś może mi powiedzieć

A Paulinka własnie mi sie obudziła:-( a ze mna sie cos dzieje dziwnego:zawstydzona/y: nagle mi sie słabo zrobiło, gwiazdki przed oczami i czułam jakbym miała zaraz zemdleć:-( Zimno mi i poce sie... masakra:-( aż sie boje sama tu z mała siedziec...

oliwka wiem ze ta sytuacja wydaje sie dziwna, ale sama nie wiem jak to sie stalo :( Nawet nie wyobrazasz sobie jaka ja jestem zla z tego powodu.

asiowo moze drugie malenstwo sie szykuje... alebo brak witaminek :)

Ostatnia edycja:
A u nas się rozpadało i z małą wyszłam na spacer tylko na 15 minut tak koło domku sobie pochodzić.A miałam iść do kaczuszek.Trudno moze jutro

reklama
Oliwka ja tez sie ciesze ze Ala ta ladnie chodzi spac :tak: :-p

Wiki przed porodem moze byc rozny kolor czopu od bezbarwnego do blado rozowego a nawet krwistego !! a jak jest zielony to trzeba natychmiast jechac do szpitala !!

Iwoneeczka to moze napisz do aniaslu (chyba tak sie nazywa) :rofl2: i jak zobaczy co sie stalo !!

Ja Mamuski uciekam podgrzac zupke i dojutra :happy2:;-)

Do góry