reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl dziękuje ale czasami człowiekowi ciężko jak tak sam dostaje po d...e cały czas.
Snoopy ja też mam już tyle ubranek że nie wiem gdzie to chować.A poza tym to nie mam nic innego a tu tylko 3 miesiące i troszeczke zostało :-(

reklama
netgirl dzięki za pocieszenie bo ja mam miec cesarke robiona bo choruje na cukrzyce.
Doświadczone mamusie powiedzcie mi bo moje maleństwo od wczoraj tak mnie kopie i szaleje że się martwie czy to normalne ??? bo troche sie nie znam :zawstydzona/y:

Kornelka - Ciesz sie ze Dzidzia sie rusza , gorzej jakby sie nie ruszala , bo tak to wiesz ze zyje i ze jest z nia Ok , a jak sie strasznie martwisz ze jest nadpobudliwa to idz na usg . A mzoe zjadlas cos zimnego lub smacznego co Dzidzi smakuje i stad ta energia ;-)

no własnie mój ginek miał teraz urlop i musze iść sie zapisac na wizyte.
A co do tego to teraz mi od piersi i żeber naciąga sie skóra i jest taki ciężki ale nie zbyt twardy :-(

Tak to chyba po tym jak 4 dni z tatą spędziliśmy w domku. Bo ja ze swoim ukochanym to tylko w weekendy jak narazie :( dzieli nas 71 kilometrów Lębork-Gdańsk

Dobranoc mamusie i dzidziusie my zaraz idziemy lulku

Wydaje mi sie ze nie powinnas sie tym tak zamartwiac, ale dla pewnosci idz do lekarza i bedziesz wiedziala na 100% co z twoim dzidziusiem. Dobranoc;)))

reklama
Dzień dobry! Aleście dały czadu wczoraj wieczorem:szok:.
Snoopy, j akie leniuchy:-p. Ja już od 5:50 na nogach, Hania ma gorączkę, całą noc płakała, budziła się co pół godziny, dobrze, że mam dziś wolne, bo chyba bym w pracy padła. Na szczęście mnie nic nie złapało, chwilowo wczoraj miałam chyba spadek formy:-D.
Pozdrawiam wszystkie mamy i ciężarne:tak:

Do góry