reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia - Masz racje ze spacerkami to pomaga sie umiejscowic glowce dzidziusia w odpowiednim miejscu w kanale rodnym:tak: Mi lekarz zaradzila spacerownaie a szczegolnie przed porodem bo mowila ze ostatnie tyg ciazy- to obniza sie glowka i schodzi do kanalu najnzej jak sie da , do porodu, wtedy szybciuej akcja porodowa przebiega w czasie porodu oczywiscie :-) :tak:

reklama
Wlasnie ciaza nie przebiega ok i jest zagrozenie wczesniactwem biore fenoterol i mam lezec... wiec uwierzcie ze wole jak ktos jest ze mna jak sie wybieram na spacer czy cos... wczesniej sobie nie wyobrazalam takiego lezenia ale to juz 2 tydz i jakos tak mozna powiedziec ze sie przyzwyczajam;))

Nic sie nie stalo, ja tak jak netgirl trafilam do szpital przez przypadek, nie czulam skurczy ani nic w tym stylu a mialam dosyc mocne skurcze i rozwarcie mi sie zrobilo na 1.5cm mam nadzieje ze na tyej wizycie bedzie yak samo i ze nic sie nie poruszylo bo bedzie zle... i pewnie na patologi do konca ciazy bym wyladowala...

Nie mieszkamy oddzielnie;))) przestalam dawac mu pieniadze i jest ok, dostaje tyle ile mu potrzebne;))) a jak wyda to pozniej gloduje w pracy;)))) Moja mama mowi ze tak jest najlepiej bo jak sie rozejdziemy (ona jest tego tak pewna ze nie ma co wogole gadac) to i tak nie bedzi roznicy dla jego starych bo jak by u mnie mieszkal to nie mial by gdzie wrocic...

reklama
Dobra babeczki ja chwilowo znikam, bo moja glupia siostra musia na fotke wejsc;P trzeba miec nasrane zeby po to neta miec;))) i sie jeszcze kluci ze ona wzory bedzie sciagala bo jutro ma egzamin... i tak zawali;P

Do góry