reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy zabić go trzeba:laugh2:
Przepraszam ale tak czasami mam ja swojego chciałam przez balkon lub galerie wypchnąc bo moje kochanie mieszka na 10 piętrze :szok::szok::szok:
Ten człowiek mi działa na nerwy i to tak że szok.
Ale co zrobisz mój ojciec byłby super teściem a ja bede miała super 2 teściowe i tyle :-)

Czarna ja sie ucze w Technikum i za 2 lata matura bedzie bo szkoła 4 letnia a w 1 klasie mały poślizg był ale z powodów zdrowotno rodzinnych :(

reklama
Witam dziewczyny czytam Was :~) i widze ze nie tylko ja mialam ciekawie w zyciu Moj Tata jest - byl alkoholikiem i w dziecinstwie tez oberwalo Mi sie kilka razy wlasnie przez alkohol ale MojKochana Mamusia zawsze Nas bronila .
Dzis ojciec sie zmienil nie do poznania nie pije , dba o Siebie i o Nas, ale zmienil sie dopiero jak mama wyjechala za granice i chciala go zostwic po wszystkich przebojach ...chyba dalo mu to do myslenia i zobaczyl co by stracil .dzis ejst super dziadkiem tata i mezem .
A Tesciow mam Ok , ale Tesciowa czasem przegina strasnzie sie wtraca i narzuca mi kilka spraw typu wiara, i ciagle Mi mowi jak mam np. ubrac dziecko na spacer czeo bardzo nie lubie .....:wściekła/y:

Ja sie mialam uczyc ale zaszlam w ciaze i od wrzesnia do listopada wisialam na kibelku wiec nie wyszlo;))) jak maluszek bedzie juz na swiecie to bede sie dalej edukowac;))) Mi to liceum brakuje i mojej drozyki i tych niezapomnianych meczy w siatke;)))

Wiecie co zaczyna mi sie wydawac ze moja dzidzia nie ma juz miejsca w brzuszku bo sie tylko przekreca i juz tak nie fika koziolkow wak wczesniej, a te wiercenie sie jest cazsem dla mnie bolesne... zoladek mi chyba gniecie...;-/

Netgirl ciężko sprawa z tym karmieniem, ale ja jestem zielona, mamusie które już urodziły pewnie ci pomogą.
Co do teściów, to no comment i szkoda słów, też coś z alkoholików mają, znaczy można powiedzieć że nawet są nimi. Ale na szczęście z teściami się nie żyje. JA z teściową miałam takie przeboje że hej

chpdzilo mi o to ze nie mam gdzie suszyc ubranek dwie suszarki tylko mam... Kurcze zgaga mnie dopadla a tab mi sie skonczyly i zapomnialam kupic.... Ja tez juz wiekszosc rzeczy ktore chcialam zrobic zrobilam ale wiem ze jeszczewiecej przede mna;)))

reklama
Ja tez jestem Dziewczyna po przezyciach i mnostwo w zyciu przeszlam ale co mnie nie zabilo to wzmocnilo , MOja Tesciowa i wszyscy mowia ze mam 19 lat a myslniem jestem jak 40. ale mi z tym dobrze , zawsze w zyciuu sama sobie radzilam , zawsze sama wszystko zalatwialam i dawalam sobie rade, dzis mam 9 miesiaczna coreczke i nikt nie pomaga mi w jej wychowniu(sama wszystko wiedzialam co i jak) a Tesciowej rady sa mi nie potrzebne bo ja jzu to dawno wiedzialam jak wychowywalam swoja mlodsza siostre majac zaledwie kilka lat wiecej od niej. takze dziecko dla Mnie to cos wspanialego a jak nie wiem to czytam :tak::tak: i tak sie ucze:tak:metoda prob i bledow , :happy:

Do góry