reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kornelka lepiej iśc i sprawdzić co z dzidzią niż się zamartwiać ale wydaje mi się że to normalne-dzidzia ma teraz najwięcej miejsca do szaleństw ale pomału się jej to skończy bo w brzuszku ciasno się zrobi;-)
Ania wspólczuję takich nocy:-:)-( i zdrówka życzę mnóstwo
netgirl i jak tam idzie karmienie:blink:??? Lepiej???

a u nas luzki pospałam do 10:szok: bo mąż wziął małego rano i sie nim zajął:tak::tak: teraz Dawidek poszedł spać a ja muszę się zebrać i do szkoły jechać książkę oddać a tak mi się nie chce okropnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
w piątek mam już zakończenie:-D:-D:-Dstrasznie się cieszę

Miłego Dnia Dziewczyny

reklama
Ja codziennie o 10 wstaje;))) o 6 pobudka bo tab musze wziac, biore i ide spac dalej i o 10 wstaje biore kolejna tab i juz nie zasypiam, tylko robie sobie sniadanko;)))

No ja to wczoraj przespałam prawie cały dzień. No ale to w sumie z powodu tego stanu podgorączkowego. Ale dzisiaj jest już lepiej. Chociaż też myślę że pospać by się troszkę przydało jeszcze.

A ja sobie śpie zawsze do 11 albo i dłużej jak sie nawet da z tym że ok 4.20 mam małą pobudke żeby śniadanko zrobic Markowi, no i oczywiście co ok.2 godziny siusiu mnie w nocy budzi:wściekła/y: ale dzisiaj wstałam wyjątkowo wcześnie bo po 9 bo rodzice do mnie dzwonili...:angry: I jutro też wczesniejsza pobudka bo musze ZUS odwiedzić...:angry:

U mnie śliczna pogoda,:tak: aż chyba zaraz sobie sama na spacerek pójde, albo na marka poczekam i po obiadku:-)... Ale w domu dzisiaj nie wysiedze

No tak ale sie boje ze jak wyjde sama z domu to sie zacznie, wole miec kogos przy sobie dla pewnoscie;)) a poza tym jak bym sie zmeczyla czy cos to zawsze lepiej jak sie ma J przy boku bo jakos pomoze;))

hahaha tak szybko sie nie zacznie zebys nie mogla dojsc :-D tez tak myslalam ze urodze wczesniej a urodzilam w 41 tyg. hehe mysle ze nie urodzi sie dzidzia tak syzbko jak ci sie wydaje jak ciaza przebiega Ok to urodzisz normalnie najszybciej okolo 36,37tyg.

Dziewczyny to tak wy się macie jeszcze jak wyspać i leniuchować:-D
a my mamusie już z dzieciami po 2 stronie brzuszka nie mamy tak dobrze....
ojjj.. pamiętam te czasy kiedy sie spało aż do 2 popołudniu:-D:-D:-D

snoopy12-spaceruj ile sią da:tak::tak: sama czy w towarzystwie nie ma to znaczenia bo w ciągu godziny raczej nie urodzisz to mało prawdopodobne

reklama
Spacery są jedną z najbardziej zalecanych aktywności w ciąży... Ja tam spaceruje po 3-4 godziny dziennie... W pracy sie zawsze nabiegałam przez 12 godzin wiec teraz musze to czyms zastąpić chociaż w małym stopniu... A jak na spacer nie pójde w ciągu dnia to mnie szlak trafia
Co do spania to ja bym mogła nawet dłużej niż do 11 no ale trzeba obiad zrobic, chociaż wiem że Marek by sie nie obraził jakbym nie zrobiła no ale ja chociaż tyle chcę teraz móc robic...

Do góry