reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja.

U nas w kosciele miejsce jest. dzieci 44 szt. w lawkach miejsce na 6 doroslych osób jest. no ale.. jak ksiądz sądzi ze te dzieci dadzą rade. nIEKTORE WYSIEDZĄ, no ale niektore.. zeby tylko lawek nikt nie porozkrecał.

dziś ostatnia proba, jutro spowiedz. a ja zaraz do lekarza jade.

reklama
Hej

Jeju jak ja wam zazdroszcze tego ciepla u nas dzusiaj znowu taka zimnica ze szok. Z lozka mi sie nie chce podnosik Zu mnie obudzila patrze a ta sie cala rozebrala wszystko wraz ze skarpetkami i pampersem. Dzisiaj tylko do kosmetyczki, do sklepu i do domu chyba ze sie ciut ociepli w co watpie

U nas tez cieplo!!! Boziu, pewnie to cieplo opusci nas tak samo niespodziewanie jak przyszlo wiec nie mozemy tegp marnowac :) gotujemy obiad zeby tylko podgrzac jak przyjdziemy, zjemy i znowu sruuu na podworko ;) Nicole ma nowego kolege Josepha ktory ma calkiem przystojnego tate hahaha :p a tak serio to fajnie sie dogaduja, Joseph nawija po angielsku a Nicole mruczy po swojemu ;p

OLCIA ja nie widzialam slonca dwa i pol tygodnia wiec teraz wy sie meczcie :p

Juz was nie lubie a Ciebie Paulina szczgolnie bo pojechalss i zabralas slonce ze soba ;D

Notmalnie nie ktorych facetow mam ochote powiesic za jaja ;/ kol do mnie zadzwonila w skrocie z bylym facetem walcza o dziecko w sadzie a wczoraj mieli badania w glowie w redeku czy jakos tak to sie nazywa i chamisko ja skopal i dusil no czlowiek porazka ;/

Hejka:)

olciaa masz racje paulina zabrała nam słońce:p:p Ale pomęczymy się do niedzieli i u nas tez w końcu będzie ciepło:) O ile nic się nie zmieni:)
renata powodzenia u lekarza:)

Dzisiaj wyjdziemy tylko na chwile na dwór albo w ogóle;/;/ wieje niesamowicie;/ siostra przyjechała z córą na nockkę to dzieciaki chociaz się pobawia ale do wieczóra na pewno zdążą sie pokłócić:p
Zdjęcie0685.jpg To ja tez wrzucam fotkę:p Synek na huśtawce u swojej prababci:-)

Miłego dnia

Załączniki

• Zdjęcie0685.jpg
    Zdjęcie0685.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
U nas dzis znowu wieje i leje, w nocy co chwile sie budzilam przez ten wiatr:sorry:
Renata dzieciaki dadza rade wg mnie w tym wieu juz rozumieja ze nalezy sie zachowac, chyba ze sie myle:confused2:
Mloda mama, znajoma ma taki wozek i sobie chwalila, mi wizualnie nie podobaja sie wozki z podowojnymi kolkami:-pcena calkiem fajna, ja za spacerowke placilam 400 zl z hakiem ale dlugo uzywalismy, jeszcze czasami jesienia Bartek jezdzil w niej.

Do góry