reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OLCIA w se wszedzie takie hustawki :p
ANULA moj to znowu zakochany w pumach.. teraz marza mu sie pumy z serii ferrari :p i powiem ci ze jemu sie trzymaja buty. A ja na pumach sie pare razy zawiodlam i juz nie kupie ;)

reklama
olcia fajne te buciki:-)

Ja ostatnio kupiłam synkowi buciki z serii tych bajek samoloty, podobaja mi się bo maja takie jaskrawe kolorki, noi są na rzepy:) W tamtym roku kupiłam mu właśnie takie conversy i strasznie sie wkurzałam ze sznurówkami a na lato i tak musiałam kupic inne adidaski bo nie pasowały do spodenek;/ Ale chodzil w nich jeszcze jesienią :)

Jeśli chodzi o mnie to ja juz 3rok chodze w butach z adidasa i są mało zniszczone:) Ja nie musze mieć koniecznie oryginalnych butów za to mój D. lubi:)

Mnie czeka dzisiaj układanie w półkach, dostałam wczoraj całą reklamówę ciuchów dla P. od znajomej:) więc trzeba te za małe popakować i może mojej siostrze sie przydadzą:) O ile urodzi synka:p

Ostatnia edycja:
Olcia u nas na nowych placach zabaw robia takie hustawki, tem ma fajne podloze bo dziecko gdy ssie przewroci nie pozdziera kolan. Blisko mamy bo 3 bloki za nami, Bartek tylko na ten plac zabaw chce tyle ze u nas zrobiony pod katem starszych dzieci bo obok szkola podstawowa i w sumie dla Bartka odpowiednia jest tylko ta hustawka taki maly tor przeszkod rura i belka wiszaca na linach po niej trzeba przejsc zeby wejsc do rury a reszta typowo dla starszych bo np zeby dziecko zjechalo na zjezdzalni musi sie wspiac po takiej wysokiej sciance z kamieniami badz na druga trzymajac sie liny i Bartkowi jeszcze w tym pomagam troche.
Madzialena, moj Bartek jest strsznie szczuply teraz ma adidasy na rzepy i pluje sobie w brode bo musze na maa sciskac jednak u nas bardziej buty ze sznurowkami sie sprawdzaja ale niedlugo pewnie trzeba bedzie kupic sandaly. No i malemu szybko noga rosnie zwykle buty ktore mial wiosna nie nadaja sie na jesien. We wrzesniu kupilam mu fajne trampki ciut wieksze byly ale juz w kwietniu byly male:crazy:

Ostatnia edycja:
happymum w takim razie powodzenia w sprzątaniu:) Mnie coś z rana wzięło i poodsuwałam wszystkie łóżka, poodkurzałam, kurze też pościerałam:p

anula Twojemu synkowi strasznie szybko rośnie stopa:) Mój P. teraz zeszczuplał i podskoczył do góry, wszystkie spodnie przykrótkie:p Też musze kupic mu sandałki bo jeszcze nie ma, ale najgorsze jest to że ma szerokie stopy i ciężko mu dobrać buty;/ zawsze biorę większe :)

Ostatnia edycja:
Madzialena a u nas odwrotnie Bartek ma waska stope i ciezko dobrac buty:crazy:tak samo spodnie musze byc z regulacja, reguluje na ostatni guzik i czasami nawet to nie pomaga:no:dresy musza byc ze sznureczkiem bo wszytskie inne gdy stanie spadaja z tylka. Ma 99 cm i 14 kg ale z niego straszny niejadek

anula mój synek waży 16kg i ma 99cm wzrostu, większość spodni też muszę mu regulować:) Apetyt ma w miarę nie narzekam:) Najbardziej cieszy mnie to że uwielbia owoce i warzywa, co bym mu nie dała to zje, nie lubi tylko jajecznicy ale na szczęscie jak wkroje np. do ogórkowej czy do szczawiowej zupy jajka to zje:)

reklama
Aniola-mówisz ze twojemu synkowi szybko rośnie noga ? Dennis ma noge rozmiar większą co 1, 5-2 miesięcy:/ ostatnio mu kupowałam jakoś w marcu rozmiar 7, 5 i miał luz a teraz w rozmiarze 8 palec do końca:/ teraz poluje na trnisowki i sandały:D

Do góry