reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina-dziś u nas jeszcze ciepłej mały biega w krótkich spodenkach i koszulce:) basen chcieliśmy rozstawic ale zapomnieliśmy ze jest u siostry S.

Młoda mama-wózek fajny ja mam teraz quinny zap extra i tez polecam ale ravzej dla starszych bobasow

S remontuje, ja gotuje ogurkowa a mały spi a w domu cisza jak nigdy:D

hej

była mowa o rozmiarach,tak więc młody nosi 92/98 i buciki r 24. Wszystkie spodnie muszę mu w pasie zwężać bo jest szczuplutki a apetyt ma wyśmienity. Hehe ma dobrą przemianę materii po tatusiu;-)

u nas słonecznie ale bardzo wieje. Od pon. ma być cieplutko- pożyjemy, zobaczymy.

pozdrawiam

Heej ;)
Co do pogody... szkoda gadac nawet, ciągle pada i pada masakra ! Paulina masz szczescie że Cię nie ma w Krk bo nie ma jak wyjsc nawet ;/
Ja dzis w pracy, ale przy takiej pogodzie ruch minimalny..
Wieczorem mam zaproszenie na babeczki do szwagierki, a miałam się zacząć odchudzać ;p
Co do rozmiarów to Lala nosi 104/110 zalezy od ubrania i buty rozm. 25/26

Aa u Nas na Komuni dzieci siedzą osobno, w sensie na srodku ustawione są ławki a rodzice po bokach siedzą. Zreszta jak ja szłam do Komunii to była w 2 dni (sobota i niedziela ):-)

Młodamama wózek fajny ;)

hej.
u nas dziś zimno, pada, z przerwami na wiatr.

poklucilam sie z Ł. boooosz odbija mu chyba. rozumiem, ja.. w ciązy to ma prawo mi coś ma mozg uciskac, ale on??? chyba ze cos innego mu uciska i stąd te zachwiania.

bylam dziś u zakaznego.odebralam wyniki. poziom toxo spada. niewiele ale spada. stwierdzila ze taki spadek, w tak dlugim czasie to u niewielkiej liczby osob jest. kolejna kontrol pod koniec czerca. jak nadal bedzie powoli spadac to mnie wpisze do ksiegi rzadkich przypadków :)

młoda mama fajny ten wózek:) Wygląda na leciutki:)
23may udanego wieczoru u szwagierki, smaka narobiłas tymi babeczkami:)
ranata mój D. tez ma czasami takie akcje, humorki strzela jak baba

Mój synek jeszcze czasami jezdzi w spacerówce a przeważnie jest tak że to zakupy jada wózkiem a on idzie:p Ale jak idziemy na dłuższy spacer to biore wózek bo wolę go wozić niz nosić na rękach:)

Na kolacje usmażyłam naleśniki, ale sie objedliśmy, synek zjadł prawie 2:)

My juz po kolacji byly kluski leniwe ;)
Mały zachwycony chodakiem spodobało mu sie IMG_20140516_164156_0.jpgIMG_20140516_164218_0.jpg
zjada mi ladnie 3x po 180ml mleka do tego zupki i kaszki rano wieczor.
teraz ogladamy shreka a moj Ł zmywa po kolacji ;)

Załączniki

• IMG_20140516_164156_0.jpg
    IMG_20140516_164156_0.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_20140516_164218_0.jpg
    IMG_20140516_164218_0.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 38
23may-słońca życzę!
Młoda mama-fajny maluch:)

Szpachliwalam ściany pierwszy raz w życiu:D
Mały sie kąpie:)
Dennis z dziewczyną:D