reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
młoda mama widać że synek zadowolony:) I z tego co piszesz bardzo ładnie je, apetyt ma nie ma co:)
happymum ale Dennisek ma super dziewczynę:-D a jaki zawstydzony:)

Mój łobuz już śpi a ja oglądam Taniec z gwiazdami :p

Hejka:)

młoda mama szkoda że kwiatek odpadł, za tydzień finał, mogłaby wygrać Aneta Zając:p

Synek jeszcze spi a ja w spokoju pije sobie herbatkę, na 13 idziemy do mojego brata na torta:) W sumie to będa potrójne urodziny bo synek i córka brata tez z maja więc robia wspólne:) Szkoda że D. jeszcze będzie w pracy i nie zdazy na torta;/

Miłego dnia

Pospalismy do 7.50, szok wyspana jestem jak nigdy. Ł juz w pracy dzis do 16, zaraz trzeba brac sie za sprzatanie bo pozniej trzeba obiad zrobic i cos slodkiego na weekend bo chlopakom obiecalam. U nas nadal pada, w nocy tak lalo ze pod blokiem strumien plynal :no:
Happy Bartek tez ma narzeczona po sasiedzku, zawsze gdy ja widzi biegnie dac buzi hehe oczywiscie starsza bo dzieci w swoim wieku nie lubi:-p
Madzialena, zjadlabym tort ale nie ma u kogo, pewnie dopiero na Bartka urodziny bedzie okazja:-p
Ja tanca z gwiazdami nie ogladam, w sumie polsatu nie ogladam

Witamy się:)
U nas znów goraco wiec pewnie pójdę kupic basen malemu i cos na obiad;)
Aniula-Dennis lubi dzieci w kazd wieku ale tylko wybrane

Hej

Mloda mama mi sie nie podobaja takie wozki a co do naszych drog/chodnikow to czasami gorzej niz na wsi i lepiej pompowane

Happy sliczna dziewczynka a jakie fajne imie ;p

Madzialena dobrze tak za jednym zamachem ur ;) chociaz ja tak nie lu ie tortow fuuj ;p

Ja jeszcze w lozku leze wczoraj do mnie zadzwonila Pani z up ze jest oferta pracy na fryzjerke a mam nadzieje ze do 18 ten salon to bede mogla odmowic ... tak mnie zrazila moja byla szefowa ze nie chce pracowac w zawodzie ;/ moge robic znajomych rodzinie ale w domu ;D

Witam z rana ;]
Happy nawet mnie nie denerwuj u mnie za oknem to basen jest ale deszczowy woda po kolana ;/
zimno wieje brrrr okropnie ;[

My pospalismy do 6.30 myslalam ze maly teraz troche usnie ale nie bardzo chce ladnie sie bawi w chodaku a ja pije goraca herbatke z cytrynka na rozgrzanie ;-)
Ł w pracy do 14 a pozniej jedziemy do mojej mamy na kawe ;)
jutro mam gosci bo mam imieniny wiec moze jakies ciasto upieke :-D

olcia ja również nie przepadam za tortami ale okazjonalnie mogę zjeść:p Zdecydowanie wole upiec jakies ciasto bez tych słodkich mas:)

Mój synek woli zabawę ze starszymi dziećmi, pewnie dlatego bo poświęcają mu więcej uwagi:) z rówieśnikami zaraz kłóci sie o zabawki ale i tak jest poprawa bo zaczyna ustepować albo wymienia sie:)

U nas tez leje ale ciepło jest, ja juz byłam na zakupkach i kupiłam dzieciakom owocki i troche słodyczy, od mojej mamy i sióstr dostana zabawki to akurat będzie:) dobrze że brat blisko mieszka ale i tak nie chce mi sie na ta ulewę wychodzić;/

reklama
Hej :-)

U nas z pogoda podobnie jak u Happy ;)

Ja wczoraj zasnąć nie mogłam.. do 1 chyba się wierciłam, a rano poleciałam z mała na carboot;) Nakupilam sobie wreszcie trochę szmatek bo zawsze wracałam obładowana dla malej z rzeczami. No ale jej tez kupiłam fajny płaszczyk na jesien lub dopiero nastepna wiosne, gumiaczki, wielka lale szmacianke, kierownice grajaca i już nawet nie pamiętam co jeszcze ;) Wydalam lacznie chyba ze 12f a rzeczy od groma. Zreszta Happy wie jakie cuda można wyrwac na takim "ryneczku" za grosze.

Mała wrocila zmeczona, bo obudziłam ja po 7 a poszla spac wczoraj po 23. Zjadla drugie śniadanko, zapila kakao i padla na sofie ;)

A mnie cos dziś wzielo i robie rosół, gyrosa i karpatkę :-D

A wy dziewczynki jak torta nie lubicie to ja nie pogardzę :D byle nie za slodki i bez tej masy marcepanowej :D

Zaraz jeszcze posprzątam łazienke, później zmyje podłogi i wsio ;)

Do góry