G
reklama
Wiem o co ci chodzilo hehe Paulina to ze jestem blondynka nie znaczy ze ciemna ;D ale wiesz co z tymi butami nigdy nie wiadomo nie ktory sa tak dobrze podrobione ze myslimy ze to orginal. Zreszta madry nie zauwazy a glupi pomysli ze tak ma byc ;p Zdj mi sie nie pokazuja ;/
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA ja mam pare ubran podrobek
I nikt pewnie nie zwrocil uwagi ze to podrobki xd nawet w sklepach sprzedaja teraz nie orginalne no bo nie uwierze ze nie skoro buty po msc sa do wyrzucenia xd gdzie org powinny dlugo sie trzymac pamietam jak w gim gralam q siatkowke i kupilam buty org to 4lata sie trzymaly i ani sladu ze tyle lat maja xd
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej u nas ciepło ale nie tak jak wczoraj
Co do oryginalnych butów i ubrań to nie zawsze mi sie podobają, ale bardzo lubię buty nike dla dzieci, Dennis ma takie fajne "air max" i jedne zwykle czarne nike i adidas za kostkę. Teraz ravzej stawiam na buty profilowane ubranka codzienne lubi z Disney lub z postaciami z bajek i Dennis zawsze ma radoche jak je ubiera
Olcia-S. Teraz wszędzie z nami chodzi jeśli tylko ma czas dziś na obiad robie ogórkowa
Co do oryginalnych butów i ubrań to nie zawsze mi sie podobają, ale bardzo lubię buty nike dla dzieci, Dennis ma takie fajne "air max" i jedne zwykle czarne nike i adidas za kostkę. Teraz ravzej stawiam na buty profilowane ubranka codzienne lubi z Disney lub z postaciami z bajek i Dennis zawsze ma radoche jak je ubiera
Olcia-S. Teraz wszędzie z nami chodzi jeśli tylko ma czas dziś na obiad robie ogórkowa
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA ktos jednak zwrocil.. ciotka pracujaca lata w nike zapytala kiedys mojego taty czemu nie da jej zarobic i kupuje syf haha. No teraz buty orginalne na doroslych to porazka, chociaz te dla dzieci daja rade i ja jestem zadowolona
HAPPY air maxy mi sie tez podobaja ale tyle to nie wydam na buty dla dziecka zreszta, mi sie tez podobaja ale dla siebie tez mi jest poprostu zal
HAPPY air maxy mi sie tez podobaja ale tyle to nie wydam na buty dla dziecka zreszta, mi sie tez podobaja ale dla siebie tez mi jest poprostu zal
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina- też bym nie wydała ale Dennis dostał w prezencie od siostry S.
Anula1989
Fanka BB :)
Witajcie, u nas okropona pogoda strszenie wieje i pada. Bartek wstal po 6, ja o 7 wyskoczylam na zakupy poki Ł byl. Posprzatalam juz, kotlety na obiad zrobione zostalo usmazyc.
Olcia, Bartek pierwsze buty mial kupowane na dzien dziecka brakowalo mu wtedy 6 dni do 11 mies i wtedy mial rozmiar 21 ubranka jesli sie nie myle 86, teraz buty nosi 26 ubranka 98/104.
Madzialena, Bartek na plachach zabaw najbardziej lubi hustawki zwlaszcza takie kola na ktorych moze sie polozyc
Paulina, Ł zawsze kupuje buty nike i jakoscia nie powalaja ale co poradzicja nie chodze w orginalnych bo niecierpie sportowych butow, jedynie tenisowki lubie
Olcia, Bartek pierwsze buty mial kupowane na dzien dziecka brakowalo mu wtedy 6 dni do 11 mies i wtedy mial rozmiar 21 ubranka jesli sie nie myle 86, teraz buty nosi 26 ubranka 98/104.
Madzialena, Bartek na plachach zabaw najbardziej lubi hustawki zwlaszcza takie kola na ktorych moze sie polozyc
Paulina, Ł zawsze kupuje buty nike i jakoscia nie powalaja ale co poradzicja nie chodze w orginalnych bo niecierpie sportowych butow, jedynie tenisowki lubie
Załączniki
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
aniula-Dennis na roczek nosił buty roMiar 4 teraz nosi 8-8 1/2 a wzrostowo podobie do bartka z tym ze ma krótkie nogi i spodnie nosi 92 cały vzas a bluzki na 98-104 ale on jest młodszy
reklama
Anula ale bombowa hustawka ;D tez chce taki moze w nowym parku takie zrobia xd
Paulina ale ciocia to co innego bo sie zna na tym xd a air maxow tez bym nie kupila xd zreszta mi sie nie podobaja te czubki xd
Ja juz prawie posprzatane mam Zu wyrwala mi syfon normalnie cos mnie trafi xd
Paulina ale ciocia to co innego bo sie zna na tym xd a air maxow tez bym nie kupila xd zreszta mi sie nie podobaja te czubki xd
Ja juz prawie posprzatane mam Zu wyrwala mi syfon normalnie cos mnie trafi xd