reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewuszki a co tu taka cisza? ;)

U nas do niedzieli burze o deszcze ale temp ma byc do 24 ;/ a od poniedzialku ma sie poprawic zobaczymy jak to bedzie ;) chociaz w moich okolicach oglosili stan przedpowodziowy wiec ciekawie

reklama
Happy pewnoe teraz szczesliwa jestes ze Twoj facet spedza z wami wiecej czasu co? ;) bo zawsze jak pisalas to tylko Ty i Denis wszedzie chodziliscie ;)

olcia mnie juz tak denerwuje ta pogoda;/ raz słońce a raz deszcz, synek zakatarzony sama juz nie wiem czy za grubo czy za cienko go ubieram;/

P. zasnął po 21:) Po południu siostra przyjechała na kawkę, babcia jutro ma imieniny ale pojechałyśmy dzisiaj z mama i dzieciakami:) Synek zadowolony bo uwielbia jezdzic autem chociaż do babci mamy 16km więc za duzo jeżdżenia nie było:p I dziwne bo chciał huśtać się na huśtawce gdzie do tej pory bał się tego:)

Hej.

U nas dzis tez cieplutko bylo i na dworku ciagle. Mala dzis bez drzemki byla, i do 20.30 na.dworze.bo nie chciala do domu isc... wykapalam ja, zjadla mleko i odpadla po chwili :p

Zrobilam dzis rogaliki, ale pyszne mi dzis wyszlyyy. Mniam

Noo i Maja juz chodzi sobie, wstaje i przejdzie caly pokoj ;))))

Madzialena- hustawka? bleee mam uraz z dziecinstwa. SiedziaLam nA hustawce a kolega mnie zakrecil na niej i jak sie odkrecilam to zwymiotowalam od razu. Teraz jak tylko usiade od razu mi niedobrze jest, a jak widze ze ktos sie buja to wywraca mi sie w zoladku.. :p

A resztA gdzie?

Hejka:)

Właśnie gdzie reszta dziewczyn??:)

magda ja mam podobny uraz z dzieciństwa:p Zawsze tylko chwilke mogłam sie huśtać bo potem kręciło mi sie w głowie dlatego nigdy synka nie wsadzałam do huśtawki jak nie chciał, a wczoraj na dworze zobaczył że kuzynka sie huśta i sam chciał:)
Piekłaś rogaliki? Mniam:) Ja wczoraj upiekłam ciasto drożdżowe z rabarbarem to zjem sobie kawałek na sniadanie:p

My pospaliśmy do 9:) Idziemy na śniadanko

Miłego dnia

Hej

Widze hustawki w temacie mi nic nie jest ale jak widze ze Zu drepta do nich to odsowam bo sie boje. Jak bylam mala to chustalam sie a moja kolezanka z moim bratek ganiali sie kolo tej hustawki i Mako w pewnym momencie sie zatrzymal i dostal w czolo no i mial rozciete ale w tego wystraszona bylam nie wiedzialam co robic ;p

Magda super ze juz chodzi ;p moja to taki boidupcio ale niech sie rozwija w swoim tempie nie bede jej ponaglac ;D

Madzialenka mmm z rabarbarem pysznoosci ;D
A o pogodzie nic nie mow bo az ... swieci slonce chmury czarne wieje i wez tu wyjdz ;/

Noo i nie moglam sie oprzec zamowilam te butki

Ostatnia edycja:
Sory ze tak post pod postem jakby ktos mogl przeniesc

Magda a powiedz mi jeszcze jaki roz ubranek kupujesz dla malej i nr butka ?

Załączniki

• 1400139371170.jpg
    1400139371170.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Hej. U nas tez cieplo ;) czyli jak u Happy i Magdy cieplo to u nas jest taka pogoda na dzien nastepny :p

OLCIA buty ladne, ale to nie podrobki? Bo adidas originals ma trzy "listki" a tutaj na jezyku masz cztery chyba ze tak wyglada ;p ja poluje na conversy dla mlodej.. no ocipialam jak zobaczylam dzieciaczki w conversach ;) sandalki dla mlodej juz mam z nike, trzy pary adidaskow z pumy i nike i teraz te conversy chodza mi po glowie.. i dla siebie tez chce bo koszulki adidasa mamy takie same, spodnie dzinsowe juz mam wypatrzone takie same wiec smiesznie wygladac bedziemy ;)

Noo! U nas slonecznie wkoncu ;) my tez codziennie na spacery i A. nawet po pracy chodzi ;) dzis zostajemy same bo A. jedzie na delegacje 150km. Wraca jutto ale w nastepnym tygodniu jedziemy z nim na caly tydzien ;)

Edit
OLCIA moja w wieku Zu miala rozmiar 20 i ubrania 80.

reklama
Paulina mi sie akurat te conversy nie podobaja ale te dla doroslych dziedziaczkow jeszcze nie widzialam ;p ja widze 3 ale nawet jakby mialy 4 i nie bylyby orginalne to co ;D mi sie po prostu spodobaly ;p no Zu ma 19roz a ciuszki tez 80-86 ale to zalezy od rozmiarowki kiedys pisalam o tym a nawet ma kilka 92 tzn na metce tak jest a sa takie jak 80 ;/ i niektore bodziaki 74 sa dobre.
A co do tych butkow to i tak nie wiem czy w nich pochodzi bo roz 19-20 nie bylo ;p

Do góry