reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olcia 1700zł to duzo:) Oby Ci sie udało z ta pracą:-)

Jak ja bym chciała pójść do pracy ale tak ciężko teraz cos znalezć;/

My bylismy przedtem na spacerku i zlapał nas deszcz, cała mokra byłam. Teraz wyszło słońce i idziemy na rowerek:)

reklama
Anula ja ogólnie też nie mam z kim młodego zostawić (O. do południa w szkole). Fakt są moi dziadkowie ale oni już nie dali by sobie rady z małym dzieckiem. Godzine czy dwie to jeszcze go przypilnują ale i to im ciężko

Happy to nieduży remoncik :) ale zawsze inaczej wygląda

Olcia oby się udało z pracą

I dupa zadzwonilam i co ... nieaktualne ;/

Ja mialabym z kim zostawic do poki zlobka bym nie zalatwila ale tez tak dziwnie bo moja mama idzie systemem dniowka nocka 3 dni wolne ... jutro ide znowu do up niech szukaja ;p a Zu chcialabym do zlobka dac bo ona lubi z dziecmi ale z drugiej wiemy jak jest w zlbkach chociaz tu do tego co ja chce ridzice chwala dzieci chetnie chodza a koszt to 200- 350zl zalezy ile h

Mi dziś dzień szybko zlecial u mnie już 18:40:/ musze jeszcze posprzątać i jak Dennis zasnie bierzemy się za malowanie:D maly dziś kolejny dzień bez pieluchy i portki suche:)

Mało co zawału w nocy nie dostała. Śpię sobie i nagle BUM i płacz młodego. Zerwałam się, biegiem do niego a on na podłodze leży. Wypadł z łóżeczka:no: i pytanie czy tak się kręcił, że wypadł dołem bo ma wyciągnięte szczebelki czy próbował górą wyjść??? Bidulek najbardziej pokazywał na nosek i mówił że boli. Zasną dopiero po 2h ale ja już spać nie mogłam

Olcia szkoda, że z pracą nie wypaliło

Happy pomalowane? Gratki dla Dennisa

Asik-jeszcze nie:/ malowanie przełożone na dziś.
Dennis wychodził górą z łóżeczka i dlatego od jakiegoś czasu ma "normalne łóżko"

Hejka:)

asik dobrze że synkowi nic się nie stało!
happymum ale z Denniska juz duży chłopak:-) Oby tak dalej to na pewno odzwyczai się od smoczka i pampersa:) i powodzenia z malowaniem

My pospaliśmy dzisiaj do 9:) Tylko synek coś złapał katarek;/ chyba przez wczorajszą ulewę bo trochę zmokliśmy:/

Miłego dnia

Madzialena-Dziękuję:):):)
Z malowania chuba nici bo pogoda PIĘKNA o 8 rano tak ciepło ze w krótkim rekawku można chodzić! I zamierzamy poświęcić cały dzień Denniskowi:) może pójdziemy ma basen!? S. Niby ma jeszcze tydzień urlopu ale skończy korytarz u nas i jedzie remontowac u siostry wiec dużo czasu nie zostało.

Hej

Asik wiem co czulas bo pamietam jak Zuzia miala 3msc i spadla mi z lozka to od razu zadzwonilam na pogotowie i odebrala bardzo fajna Pani ktora mi powiedziala co mam robic sprawdzic zrenice podotykac powoli kazda czesc ciala i czy nie wymiotuje i nie klasc spac przez 3h powiedziala ze moge isc do szpitala ale na pewno zostawia na obserwacji ale uprzedzila ze panuje swinska grypa i odradzala z tak malym dzieckiem sie wybierac i ze jak nic nie jest i ja nic nie zaobserwujc to zeby byc spokojnym ale ja mialam serce w gardle

U nas zimnica i nigdzie dzisiaj nie wychodzimy

Na fb jest strona modne dziecko i sa tam adidasy super normalnie za 80zl ale roz 22-23 i tez sa takie swiecace w ciemnosci albo z adidasa albo z nike normalnie bomba zamowilabym ale co jak sie okaze ze Zu bd miala roz .p 23 na zime i nawet jej ich nie zaloze

reklama
Happy malowanie nie zając- nie ucieknie:-) Damian ma wyciągnięte 2 szczebelki w łóżeczku więc normalnie może sobie wychodzić. Nie mam pojęcia co się stało. Zazdraszczam takiej ładnej pogody. U nas od pon. ma być ponad 20 st

Madzialena to sobie pospaliście :) D. też do 9 spał ale ja musiałam przed 7 wstać by O. do szkoły wyszykować

Olcia no dokładnie, serce w gardle :/ Za nim poszedł spać też go obserwowałam poza tym on już większy i po 15 min mówił, że nic go już nie boli. Dobrze, że nic się wtedy Zu nie stało

Do góry