reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wczoraj na obiad był gulasz a dziś chyba gołąbki zrobię bo już od dłuższego czasu za mną chodzą

Oliwce szykuje się pierwszy poważny występ taneczny:tak: Mają tańczyć w Międzyrzeczu na charytatywnym koncercie.

Magda super, że już na nowym -gratki

Happy współczuję remontu, oby szybko poszło

Renata niezłe ziółko z szwagra :/

reklama
Hej.

Paulina- ja juz mam sprawdzonego kuriera, ktory odbiera paczke ode mnie i prosto do Pl jedzie ;) w sobote zabiera a w niedziele wieczorem juz jest ;)

U nas nudyyyy. Mialysmy isc obadac park ale pada co chwile.. Biore sie zaraz za obiadek ;)

Hej ;D

Magda moja to jeszcze tak sama nie pojdzie jak twoja bo sieboi jak ja postawie to nogi jej sie trzesa i nie wie czy kleknac czy isc ale jak z nia usiade i do mnie ma isc to pojdzie ;D wydaje mi sie ze jeszcze troche to potrwa ale ma to po mnie ja sie balam chodzic i poszlam jak mialam 14 msc ;p

Wy o tych samolotach rozmawuacie a ja bym za zadne chiny nie poleciala ;p

Dostalam dwie oferty pracy ale 2zmianowe i mam podejsc i zapytac czy moge na 1zmiane od 7 do 15 zobaczymy xd dzisiaj przyszla wlascicielka po rachunki i opowiadala o kolezance ktora zaszla w ciaze do 3msc porobila wszystkie badania prenatalne i wydala kupe kasy i poszla do niego i on ze wszystko ok na nastepnej wizycie byl inny lekarz i powiedzial ze ma byc za godz i przyszla a tam 4lekarzy ja przebadalo nic nie powiedzieli i odeslali ja do wrocka a tam lekarz jej powiedzial ze sa dwa plody tylko ten drugi martwy ale sie wchlonie a drugie rozwija sie prawidlowo i pozniej okazalo sie ze ten martwy plod rosnie od brzucha w dol a dziewczynka chamuje sie w rozwoju bo ten plod nartwy jej wszystko zabiera szukala po calej polsce kto jej usunie ten martwy plod i nic sie nie zdecydoqal wyladowala w lodzi w 7msc i nie zrobili jej cc tylko wywolali porod urodzila ta dziewczynke i mowila ze zyla bo sie ruszala a polozna wziela rpzescieradlo przykryla ta mala i zabrala twierdzac ze nie zyje i zatrzymala sie akcja porodowa i koniec i nastepnego dnia znowu jej wywolali porod zeby urodzila ten drugi plod zmutowany jakby za pierwszym razem nie mogli masakra i w Pl sa 4 tylko takie przypadki gdzie jedno dziecko przezylo gebe mialam otwarta jak to mowila szok normalnie

Hejka

olcia
a co to za praca pochwal się:) Ja tez szukam czegoś najlepiej na pół etatu. A co do koleżanki właścicielki mieszkania to straszna historia:( Niestety takie rzeczy sie zdarzają ale przykro sie robi wiadomo

U na dzisiaj pogoda znów w kratkę, humor od wczoraj mam zrypany bo auto nam sie popsuło:( Nie znam się ale poszedł jakis pasek rozrządu a w warsztacie okazało się że silnik do wymiany i cos tam jeszcze:wściekła/y: D. zdążył do pracy dojechać a pozniej juz auto wracało na lawecie:wściekła/y: Na szczęscie mama połowe pieniędzy nam pożyczy jakos oddamy dobrze że teściu w pracy w Niemczech to D. na razie będzie jezdził jego autem

Miłego dnia

Asik-częściowo juz za nami:) pewnie do jutra skończymy. Powodzenia dla córki na występie!
Magda-a park macie blisko?
Olcia-Dennis zaczął chodzić jak miał 15msc. Wzesniej tylko po kilka kroków. Straszna ta historia! Jak mogli powiedzieć ze dziecko zmarł jak żyło! ? Chore!
Madzialena-byle naprawa wyniosła jak najmniej!

Ja dziś jestem nie do życia, @ mnie meczy:/
Dennis nadal bez smoczka:D

Paulina obyscie szybko znalezli mieszkanie bo faktycznie tak nie da sie zyc:sorry:moj tesc tez pracuje w Szewcji zwykle 2 razy do roku wyjezdza. Tydzien temu wyjechal i z od tygodnia codziennie wieczorem pijany dzowni do tesciowej, mowi ze nie ma co wieczorami robic do tego teskni wiec pije:sorry:
Olcia pochwal sie praca, ja od wrzesnia bede szukac ale najlepiej byloby tak do 15 max 16 bo Bartek do przedszkola idzie a Ł pracuje do 19 wiec jedno z nas musi krocej zeby malego odbierac bo tu w miescie nikogo nie mamy. Co do chodzenia Zu ma jeszcze czas, dzieci moga nie chodzic do 18 mies tak mowia ortopedzi, Bartek chodzil maja 11 mies ale za to z mowieniem nadal u nas slabo, duzo mowi po swojemu i tylko ja rozumiem mam nadzieje ze w przedszkolu ruszy z tym. Kolezanki corka chodzila majac 16 mies:tak: o takich historiach wole nie czytac, cos strasznego...
Madzialena, tak to juz jest zawsze gdy z kasa srednio cos wypada. My za miesiac idziemy na wesele kupe kasy trzeba bo ja wiadomo sukienka cala reszta, Ł ma za maly garnitur, Bartkowi cos na poprawiny trzeba kupic a do tego w koperte:no: a jak na zlosc ciagle cos sie psulo ze odlozyc nie moglismy najpierw odlkurzacz pozniej tv i tak ciagle cos wypada:sorry:

Olcia pochwal się co to za praca. Straszna historia :/

Madzialena współczuję awarii auta

Happy szybko uwinęliście się z remontem

Anula widzę, że Ty też planujesz iść do pracy dopiero jak dzieć do p-la pójdzie.

Asik, niestety wczesniej nie mial kto z Bartkiem zostac bo nie mamy tu rodziny wiec do pracy pojde dopiero gdy on pojdzie do przedszkola ale cale szczescie sie dostal od wrzesnia idzie, przedszkole jest blisko to na ktorym nam zalezalo do tego obok pracy Ł wiec bedzie go zaproawadzal bo pracuje od 9. A ja licze ze cos znajde, niedlugo zaczne sie rozgladac, moze uda mi sie w szkole skoro 6 latki ida do 1 klasy beda zatrudniac nauczylcieli wspomagajacych ale kto wie, pomarzyc mozna hehe;-)

Ale z ta praca to nie takie pewne euro cos tam xd potrzebuja kasjer fakturzysta magazynier ale dobrze placa bo 2232brutto to jakies 1700 us prenie paczki dla dzieci itp ale jeszcze nie bylam nie dzwonilam boje sie ze powiedza dwie zmiany i koniec a ja na dwie nie moge pracowac

reklama
Bo w sumie dużo nie było: na korytarzu zerwać tapety, zwszpachlowac ewentualne dziury, polalowac. No a w salonoe kominek odnawialusmy

Do góry