reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA ale chyba jak przyjemnie zmieniac wszedzie nazwisko ;p
MADZIALENA moj wieczorkiem po pracy pije piwko max 2, i to zazwyczaj te szwedzkie co piwo ma 2,8% ale moj tata to sie musi urznac jak swinia poprostu. Moj A. pil w Pl cos wam sie zalilam ale teraz juz naszczescie ok bo myslalam ze sie zaczyna to samo, zreszta moj tesc tez sie lubi napic, dla niego nie wazne ze sie nie ma na chleb wazne ze sie ma na piwo.

My zaraz spadamy do sklepu. Pogoda juz ok. Jak wrocimy to obiad zaczne pichcic, mojemu A. kopiec kreta trzeba zrobic bo mu sie "chce" :p no i musze dalej wycieczek szukac... chcielismy Cypr ale ceny zabijaja

reklama
Paulina zadna "hop do przodu" nie jestem. Szwagra nie lubie.. ze str. mojej kuzynki to chyba go nikt nie lubi. On z tych albo pijanych albo wscieklych na caly swiat bo nie ma co wypić. Obecnie jest wsciekly na swoja zone bo bedzie musial jezdzić na te spotkania.. no a skoro ma jechac to pić nie moze. wiec ja sobie daruje jazde znim, bo wyzywa sie na wszystkich jak jest zly.

Mnie on tez nie lubi, bo ja nie ukrywam przed kuzynką niektorych jego ekscesów.

A burak z niego straszny jest. Potrafi strzelic przy swojej zonie tekstem do innej kobiety czy ona mu teraz da, czy on ma jej zaplacić, np, albo pomacac jakas kolezanke zony. Wole nie sprawdzac do czego jest zdolny jak zony jego w poblizu nie bedzi

Madzialena tort sliczny. Nam bedzie robila kolezanka Ł. pracują razem, ona torty robi akurat :0
U was alkohol sie stawia na komunii?

Ostatnia edycja:
Paulina no niby przyjemna sprawa ale... prawko musze jeszcze wymienic a za tą przyjemnosc juz 100zl musze zaplacic -_- :baffled::sorry::confused2:

Pada u nas co chwile :p
Ide zaraz po Daniela, jeszcze zdarze odkurzyc chyba i podlogi pomyje jak bedziemy wychodzic to wyschną :p

Hej, hej ;)))))

My juz na nowym. Jest suuuuuuuuper. Chociaz ledwo zyje bo tyle tego bylo do ogarniecia... jeszcze podlogi pomyc ale to jak mala zasnie ;)

Olcia- widze ze nasze male damy ida rownym tempem. Wczoraj podrzucil nas znajomy do tego tu mieszkanka, czekam az przyniesie mi rzeczy, postawilam ja i odwracam sie a ta sobie poszla :D matkoo myslalam ze zaczne drzec sie ze szczescia :D nowe miejsce jej sluzy :p dzis tez dreptala troszke ;)

Paulina- ja zazwyczaj wysylam paczke... nie ufam tym samolotom i ich traktowaniu bagazy.. nawet ostatnio wodzialam jak rzucaja torbami. My latamy albo WizzAir, Ryanair, EasyJet, zalezy gdzie tansze bilety;)
w ogole jak lece sama to mala torbe z jedzeniem i cos na przebranie tylko bo do tego wozek i mialaby taszczyc duza podreczna to nie dzieki, a nieraz jest tak ze wozek daja na tasmie z walizami i idz z tym dzieckiem.. Jak z kims sie leci to spoko a samemu ciezko troche ja spocona zawsze wsiadam do samolotu i wychodze z lotniska :p
Tak jak ost lecielismy we trojke to moj poszedl odbierac wozek a ja przebrac mala bo sie tak obsrytkala ze tragedia... a ona nie nawidzi malych pomieszczen, wiec w samolocie wolaalam nie ryzykowac ja i przebrac jak dolecielismy bo by mi sie konkretnie zaniosla.

Ledwo zyje a nogi mnie napieprzaja jakbym na wycieczce w gorach byla.. masakraaaaaaaaaaaa.

Robie wlasnie na obiad biala kielbaske z sosem slodko pikantnym mniammmm ;)

Milego dnia ;)

LIZA pomysl sobie ze ja paszport musze wyrobic w lipcu jak wybierzemy wakacje poza granicami UE a to koszt 140zl, po czym we wrzesniu musze kolejny wyrabiac bo nowe nazwiskp :p
MAGDA dzieki ;) ja jade z A. wiec problemu kto odbierze bagaz nie ma. Ty masz wiele watpliwosci do przechowywania bagazy w samolocie a ja mam wiele zastrzezen do obslugi firm kurierskich... A. pracowal na magazynie takiej firmy to porazka ;d

renata ja pamiętam że u mnie na komuni był alkohol, teraz mój szwagier zapytał sie czy ktos ma ochotę wypić ,,kieliszeczek'' znalezli sie chętni więc pili ale nie żeby sie schlać:) 3 lata temu jak mój brat robil komunie synowi to np. alkoholu nie było, to zależy:) A u Was będzie?:)

magda to fajnie że już jesteście na nowym mieszkanku:)

My właśnie wróciliśmy z rowerku, synek tak na nim szaleje że jak będę go codziennie brała to do wakacji schudne z 5kg, musze za nim dosłownie biegać!:-) Ale pogoda mnie wkurza, co chwilę pada ale to tak z dwie minuty popada i wychodzi słońce, masakra

Hej:) u nas remont korytarza i częściowo salonu wiec mało czasu mam:) Dennis nadal bez smoczka i nie jest źle:)
Wysprzatalam dziś Dennisa pokój i 3 worki zabawek do wydania:D
Chciałam się pochwalić jak urządziłam mu jego królestwo ale zdjęcia nie potrafię dodać z telefonu:/

WItam się :happy:

Zobacz załącznik 623803 A tak wyglądał tort siostrzenicy zrobiony przez moja teściową, pyszny był:-)

Miłego dnia
Zdolna jest Twoja Teściowa :happy:
Paulina zadna "hop do przodu" nie jestem. Szwagra nie lubie.. ze str. mojej kuzynki to chyba go nikt nie lubi. On z tych albo pijanych albo wscieklych na caly swiat bo nie ma co wypić. Obecnie jest wsciekly na swoja zone bo bedzie musial jezdzić na te spotkania.. no a skoro ma jechac to pić nie moze. wiec ja sobie daruje jazde znim, bo wyzywa sie na wszystkich jak jest zly.

Mnie on tez nie lubi, bo ja nie ukrywam przed kuzynką niektorych jego ekscesów.

A burak z niego straszny jest. Potrafi strzelic przy swojej zonie tekstem do innej kobiety czy ona mu teraz da, czy on ma jej zaplacić, np, albo pomacac jakas kolezanke zony. Wole nie sprawdzac do czego jest zdolny jak zony jego w poblizu nie bedzi
ta kuzynka tak się daje nie szanować? ja bym kopa w d**ę takiemu zasadziła :angry:

Madzialena u nas na komunii alko nie bedzie. chyba ze Ł w samochodzie przemyci.. ale wtedy go chyba wytrzaskam. jak raz na jakis czas nie uraczą sie kieliszkiem to i zdrowsi bedą :)

Skodzia siostra daje sie tak traktowac. Kiedyś go probowala ochrzaniac, przynajmniej za to macanie innych kobiet. ale on sądzi ze ma takie powodzenie ze zadna mu sie nie oprze, a i napewno marzy o tym zeby on je podotykał.
zeby ł ktorąs z moich kolezanek chociazby klepnął to by chyba rece w gipsie mial. szybciej by sie wynosil z tąd niz sie wprowadzał.
No ale skoro ona na to sie godzi..

bylam na spotkaniu przedkomunijnym. ksiadz.. porazka. wyszedl obrazony bo jedna z matek zadala pytanie gdzie mają rodzice siedziec

reklama
Madzialena u nas na komunii alko nie bedzie. chyba ze Ł w samochodzie przemyci.. ale wtedy go chyba wytrzaskam. jak raz na jakis czas nie uraczą sie kieliszkiem to i zdrowsi bedą :)

Skodzia siostra daje sie tak traktowac. Kiedyś go probowala ochrzaniac, przynajmniej za to macanie innych kobiet. ale on sądzi ze ma takie powodzenie ze zadna mu sie nie oprze, a i napewno marzy o tym zeby on je podotykał.
zeby ł ktorąs z moich kolezanek chociazby klepnął to by chyba rece w gipsie mial. szybciej by sie wynosil z tąd niz sie wprowadzał.
No ale skoro ona na to sie godzi..

bylam na spotkaniu przedkomunijnym. ksiadz.. porazka. wyszedl obrazony bo jedna z matek zadala pytanie gdzie mają rodzice siedziec
naprawdę przykra sprawa, ja to jestem wyczulona na takich ludzi i nie uznaję takich zachowań, no ale jak mówisz siora sobie pozwala to inna sprawa... wielki ogier się znalazł :confused2:

Madzialena śliczny ten tort.

Renata u mojej córy na komunii nie było alkoholu, jestem zdania, że do picia są inne okazje niż uroczystości dzieci takie jak chrzest, komunia lub urodziny (no chyba, że 18 ;-))
na mojej komunii był i na chrzcie mojej córki też będzie, ale u nas jest kulturka z piciem więc nic nie stoi na przeszkodzie, ale będę stawiać bardziej na winko i jakieś whisky niż wódkę - coś do sączenia takiego ;-)

Dzień dobry :happy:

Do góry