reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blisko:tak: Jakies 15 minut autem:tak: I zaraz obok Rudy Śląskiej jest Zabrze i niedaleko Żory;-)

To przejade sie z mała na wczasy w 2010 roku nad Soline!

reklama
No to może i my zachaczymy przejazdem na jakas dobra kawe. Wyobraźcie sobie ze moja mala od 10 do teraz spi.
ja to moge najszybciej do firanki przyjechac na kawe jak bedziemy jechac do zoo na malte

a ja właśnie zrobiam kotlety i marchewke jeszcze ziemniaki mi zostały , posprzatałam i pranie z d ciuchów zrobiła;-)!!! Oliwka marudna mam nadzieje ze zaraz pójdzie spać!:tak:
Bartek nie nawidzi mi jeść z łyżeczki ale dziś jakoś pokornie zjadł pól szklanki rosołku z marchewką i kaszką manna:szok: aż się zdziwiłam że tyle wszamał!!!

MIKUSIA mas zracje że tak jesteśmy porozrzucane ,bo byśmy sobie zrobiły zjazd BB:tak:

POLNA zakupy na święta już!!!Ale fakt jak się wcześnij powoli kupuje to i w portfelu lżej!!!A Ala bez marudzenia is ama ci zasypia????

FRANKA ty biedna kobieto ,kuruj się ...dużo zdrókwka życze i szybkiego wyzdrowienia!!!:tak:

ASIOWO o to widze ładne plany!!!!

Oliwka... marzenia są piekne:-) Jeszcze chciałabym kiedys Netgirl odwiedzic, to moje stare marzenie, ale narazie nie na moja kieszen:zawstydzona/y:

A ja sie zas pokłocilam z M przez ta jego pieprznięta robotę:baffled: i te wredne baby:zawstydzona/y:

Witam mamusie :) mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie... Nie uwierzycie co sie stalo :) ... Ktos zmienil haslo w moim profilu i musze zaczac od poczatku :)
Ale najwazniejsze ze juz jestem :)

Asiowo tylko ze teraz w Katowicach jest moja siostra z Lucja w szpitalu :sorry2:kuzynka spoedziewa sie 2 dziecka wiec nie predko do nich pojade :sorry2:
planowalismy z P ze w nastepnym roku moze pojedziemy do zoo w Krakowie i do Chorzowa ,jesli czasu wystarczy :-)

Oliwka ooooo JESTES :-) a juz mialam dzownic do policje ze zaginelas :-p:rofl2:
Ala poszla bez zadnych krzykow spac :tak:

reklama
Do góry