reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mikusa a u mnie jak narazie sloneczko niezle grzeje :tak:
taaaa 3 mamuski na krzyz :-D i to te co najblizej Was mieszkaja :nerd:
wiec chyba tyko TY,Basia i Asiowo :-p:-)

a ja wlasnie polozylam Luske spac i jeszcze sie wierci po lozeczku ale zaraz powinna pasc jak mucha :rofl2:

reklama
Mikusa ja tez sie wybieram na zakupy ale jutro moze w sobote :tak:
trzeba powolutku zaopatrywac sie na mikolaja bo jak tak kupie wszystko i wszystkim za jednym razem to do samochodu sie nie zmieszcze :-):-D

Jak ktos kiedys bedzie jechal nad Soline albo do Lancuta to ZAPRASZAM do siebie :tak: moge nawet przenocowac kogos ....... w stodole :-p:-D:-)

HEj hej ja tylko na sekundke wpadłam się zameldować i napisać że wszystko ok nadal w 2paku ;-) po prostu komputer mi się rozwalił -_- jak tylko naprawie to się odezwę ! :-) a teraz uciekam bo u mamuśki jestem :-)

Bo jak przychodzi z pracy i nie podoba mu się coś co napisałam na forum to się o to spieramy,i jak mu powiem,że ma się od NAS odczepić to mi mówi,że forum jest ogólno dostępne,i wtedy zaczyna się kłótnia,że wątek jest dla młodych matek...i powiedziałam mu ostatnio,że jak chce się poudzielać na forum to ma napisać do admina o osobny wątek dla młodych tatusiów,chyba,że czuje się młodą mamą:-D:-D:-D. Najśmieszniejsze jest to,że on twierdzi,że forum zabiera mu żonę,i,że napisze do ansiula,żeby wykluczyła mnie z forum,bo zabiera mu żone...zwała na maxa,ale kiedyś włamał mi się do naszego kręgu dla wtajemniczonych i powiedział,że jeszcze takich zboczuchów jak my nie widział hhaha:-)

Polna... mi sie marzy jechac nad soline:zawstydzona/y: nigdy nie byłam w bieszczadach i w ogole w tamtych okolicach... wiec chetnie kiedys wpadne:-p zabiore basie i mikuse se soba i zlot jak nic:-D

Asiowo nio nad Solina jest pieknie :tak:
jednak wolalabym zebyscie przyjechaly jak sie wyprowadzimy od moich rodzicow i chetnie Was ugoszcze w swoim domq :tak:;-)

Firanka buahaha :-D ale z Twojego meza zazdrosnik :rofl2: a ja zboczuchem nie Jestem :no: jedynie mam pewne wymagania co do P a ze Jestesmy mlodzi i widzimy sie co jakis czas to trzeba sie wyszalec w lozku czy na stole :rofl2::-D:-D

reklama
Asiowo to tak poczekajcie do 2010 :-):rofl2: chyba ze wyrobimy sie do przyszlego roku na Swieta Bozego Narodzenia :-)

Ej a Ruda Slaska jest jak daleko od Katowic ?

Do góry