reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ,Magda jak fajnie ze moi chlopcy juz wyrosli z tego wieku gdzie ryk byl caly dzien i o wszystko. Tez bywalo ze czego bym nie zaproponowala, czego bym nie zabronila toi i tak byl wisk, chyba dla zasady ze mamie trzeba sie sprzeciwic.
obecnie za to jest pyskowanie, udawanie przez 5 i 9 latka doroslych, klotnie miedzy nimi kto jest bardziej "wazny" w domu,

Magda tak wlasnie te 2 krechy są na rzeczy. dziś nadal susza :) cyce bolą juz na maksa, bodbrzusze.. zupelnie jak przy @. a nerwa mam takiego ze lepiej mnie omijac.

reklama
hej

u nas średnio po weekendzie, pogoda się popsuła. Byliśmy na majówce, dzieciaki trochę poszalały i tyle z atrakcji

Młoda mama hehe Mariuszek świetnie się dogaduje z kolegą :)

Renata kciuki żeby @ nie przyszła

Paulina Nikolina śliczna :) jak kolacja w restauracji, miło było? ja piorę średnio 2 razy w tygodniu

23may fajnie, że chociaż na jeden dzień możesz wyskoczyć i odpocząć ;)

ASIK nie bylismy jednak. Mamy isc w tym tyg.

Hejo tak wogole :p ja jutro o 19 mam wylot do PL, moj A. dzis dzwoni do szefa zeby wydrukowal mi bilety a ten... kur** zapomnialem, musze zarezerwowac :/ no i zamiast 300kr ta przyjemnosc to 3000kr....

Hej.

Paulina- noo to ladnie was zrobil koles.....
Renata- to kiedy test? :D
Asik- pogoda zawsze wie kiedy sie popsuc..

Moje male, wrzeszczace dziecko jeszcze spi:shocked2:

U nas dzis ladnie, wiec wybieram sie na zakupy, bo musze kupic sobie jakies leginsy i koszulki.
Metro nie jezdzi wiec idziemy na dlugi spacer z mala.

Z soboty na niedziele w moich okolicach zginela dziewczyna w wypadku samoch, osierocila dwoje dzieci.. masakraaa.. Jechala sama i musiala niezle grzac, poza tym co jakis czas sa tam zakrety nie jakies krete, i jak ktos za szybko jedzie to od razy wypada z drogi.. Ze 2 tyg temu gostek tez wypadl tam z drogi i nogi mu chyba amputowali..
A ona tak jechala szybko ze auto przy uderzeniu w drzewo rozpadlo sie na miliony kawalkow...

MAGDA a daj spokoj to prawie koszt mojej sukni slubnej ;/ a moje wrzeszczace dziecko rozpoczyna koncert dzienny ;p juz mi uszy wiedna...

Hejo ;p

Magda to masz przeboje z cora ;) widzialam ze pisalas o tej wrozbie Zu wybrala kase zaraz kielona i na sam koniec rozaniec wziela i poszla i sie smielismy ze kase przepije i na koniec pojdzie sie nawrocic ;D

Paulina to niezle was zalatwil a musisz teraz leciec? I jak prasowanko idzie ;D

Renata kciukasy zeby @ nie przyszla ;p

Weejend spedzilysmy u dziadjow Zu przezylam szok e nocy bo Zu tak plakala przez 10min i nic nie chciala nie wiedzialam co jej jest i nanastepny dzien tak samo a przyjechalysmy do domu i noc pieknie przespana wiec stawiam na to ze nie przyzwyczajona ze spi gdzies indziej. Wrocilysmy z katarem albo przeziebienie albo zeby ida juz sama nie wiem

A co do ciasta z truskawkami toja luvie albo sernik z truskawkami albo drozdzowke i nic innego nie zjem z truskawkami ;p

OLCIA tak bo mam przymiarke. Moglaby przestawic ale jest nie duza cena w biletach :p

Moja jest dzis GRZECZNA!!! Rozumiecie to slowo? Bo ja go jakis czas nie uzywalam i dziwne troche buhahaha

Paulina aa no to faktycznie roznicy nie robi xd uwazaj bo jak na tym forum chwalisz dziecko to zaraz zalujesz ze wypowiedzialas te slowa haha bynajm.iej ja tak mam ;p

OLCIA zamiast duzej roznicy nie ma napisalam ze nie duza cena sorka pomylka haha muslalam o czym innym. Cena jest spora ale w inne dni sa za podobne ceny.
Jak cos to jutro znowu ponarzekam hehe :p

reklama
Olcia- moja kieliszek i sobie go przystawila do dzioba i kase hahaha ;)
Paulina- noo, noo nie chwal dnia przed zachodem słońca :D

Boziu ta moja mama badiej przezywa ten slub niż ja..

Moja małpka zasneła.. szokk.. wstala późno i już drzemka.. noo ale okk ;)

Miałam iść do miasta ale czekam na T i razem się wybierzemy bo chce cos do ubrania sobie kupić a z małą to nie da nic zobaczyć bo zaraz jej się nudzi w sklepie.

Do góry