reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina ja pranie robie tak średnio co 2 dni:) Fajnie że idziecie do restauracji, kryzys juz chyba poszedł w niepamięć:)

My byliśmy chwile na dworze, zimnio i w dodatku wieje;/ jadę za chwilę do siorki na kawke bo to ta sama wiocha:) D. juz wrócil z pracy ale poleciał do kolegi.. jak mnie to denerwuje zawsze jak przyjedziemy do teściów to kumple go wyciągają, zawsze któryś pilnie potrzebuje jego pomocy.. masakra, pewnie do wieczora będzie tam siedział bo u niego 2godzinki to pół dnia:wściekła/y:

reklama
MADZIALENA jak narazie cisza. On chyba stresowal sie naszym przyjazdem tu. Na promie perfumy mi kupil, wczoraj wzial na zakupy, jutro chce do restauracji isc... nie ten A. ;) ale dobrze, moze tak zostac :p

Paulina- my byliśmy zamawiac w czwartek a w piątek ta babka miała jechać do Poznania i od razu zabrala żeby wstawić mi ten diamencik, a grawer robil jej maz i w sobote już były gotowe a my odebraliśmy w pon bo czasu nie było. Ale jakby nie jechala w piątek to pewnie by nie były tak szybko ;) Dalismy 2tys.

Pranie robie średnio co 2 dni, czasem 3 i tez po 2 pralki leca ;) Noo a po powrocie z Pl nie było dalej pralki, dopiero w srode to już w srode wieczorem jedno musiałam, wczoraj 2 i dziś jedno ;) Bo pogoda lipa ze suszyc trzeba w domu, bo nienawidzę suszyc w suszarce bo śmierdzi dla mnie pranie później :D

Majka dziś miała jakiś atak histerii... Booze, co ona wyczyniala przez godz czasu.. I sama sobie się dziwie ze ja to wytrzymalam bez krzyku.. nie odzywalam się wcale do niej. Wymuszaczka mala.

Idziemy dziś ogladac kolejne mieszkanie, kawalerke.
Ciekawe jakie będzie.. Wole ciasne ale "własne"... samemu, nie mogę na nich patrzeć.. jak wrocilismy z lotniska to pod naszymi drzwiami naustawiaych było jej rzeczy a nasze wepchnięte w kat... Mowie do mojego ze zaraz wezme tasak i pojde odetne jej glowe :D
Nie mogę już patrzeć na tych ludzi.. tragedia...

MAGDA to sie wam udalo ;)

Przepis na ciasto z truskawkami? Rzadko pieke, wiec wole jakies sprawdzone bo chcialam jutro mlodej zrobic ;)

Paulina- nooo ;)) a przepis tez chętnie jakiś się dowiem, bo chodzi cos za mna do upieczenia... Kurde od tabletek anty mam gloda ciagle... Musze się wziasc za siebie.. mamy silownie w parku, ale weź idz jak codziennie leje.. ;/

W ogole jak już wiem ze koniec mieszkania tu, to nic mi się nie chce tu robic, ogarniam z wierzchu.. już taka niechęć we mnie siedzi... i dziś będzie wiadomo czy jade w maju czy czerwcu do Polski.

paulina też bym chciała żeby mi tak chłopa odmieniło :p A co do przepisu na ciasto z truskawkami to nie pomogę;/ ostatnio robiłam drożdżowe z jagodami, wyszło fajne, ale zeszyt z przepisami i tak mam w domu :)

Dzień strasznie mi się dłuży, mógłby juz być wieczór:p Wczoraj P. tak sie wyszalał na dworzę że położyłam go do łóżka, poszłam po picie i jak wróciłam to juz spał:p Wiejskie powietrze dobrze na niego działa :p

MAGDA tez mnie nosi na slodkie ostatnio. Upieke ciasto niby mlodej a ja pewnie wsune 3/4 :p jutro w restauracji wezme se na deser ciasto czekoladowe hehe
MADZIALENA bieeedny wymeczony pieknie. A no poprawilo mu sie :p

Dzis gadalisny na temat mieszkania tutaj. Bo narazie niby mamy czteropokojowe, i to w przystepnej cenie ale w jednym jestesmy my, w drugim znajomy, a w trzecim moj tata i salon ogolnodostepny. Tego goscia calymi dniami nie ma ale i tak... bo i chyba po slubie wynajmiemy jednak swoje bo teraz odkladamy..

Moja svensonka <3

Załączniki

• 1399047155742.jpg
    1399047155742.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 42
Heej, u nas leccci , jutro do Zakopanego jedziemy, ale na 1 dzien tylko;/
Mloda z babcia siedzi. Jaka niegrzeczna ostatnioo to.. Madrala mala...

co do szpary w zebach to moja ma, ale pewnie jej sie zejda zabki bo ja tez mialam jak bylam mala;p

reklama
heja.

Paulina sliczną masz pannice :)

23may Oskar tez ostatnio niemozliwy sie zrobił. czasami to mamm wrazenie ze jego bawi wkurzanie innych. Do mnie pyskuje.

@ nadal nie dostalam :) :D

A wczoraj byla u mnie chrzesnica. Boziu jaki cudasny bobas. a jak dziąsła szczerzy, jezora pokazuje i nawet do rozmowy sie wlączala. 5 m-cy :) a jaki pulpet.w czerwcu chyba crzciny bedą. Niewiem co jej kupić. Chcialabym coś takiego zeby pamietala ze to ode mnie.
co do ciast. ja rzadko pieke. Ł z piekarni przynosi :)

Do góry