reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja już wymiękam, młody cały dzień nic innego jak tylko ryczy:baffled:

Paulina to Was gościu załatwił :/

Magda hehe Majka charakterna dziewuszka:-)

Olcia Zu nie podobało się w nie swoim łóżku to i płakała

Moja jest dzis GRZECZNA!!! Rozumiecie to slowo? Bo ja go jakis czas nie uzywalam i dziwne troche buhahaha
:-D:-D:-D

uwazaj bo jak na tym forum chwalisz dziecko to zaraz zalujesz ze wypowiedzialas te slowa haha bynajm.iej ja tak mam ;p
a ja mam tak, że jak porządnie ponarzekam to w aniołki się przeistaczaja;-)

reklama
Hejka:)

My wczoraj wróciliśmy do domku:) D. ma dzisiaj wolne i zajmował sie małym bo my z mamą byłyśmy na pogrzebie mamy mojej chrzestnej

olcia
mój synek jak byliśmy u teściów to codziennie budzil sie 8-9 a dzisiaj spał prawie do 11!:-) nie ma to jak w domku
paulina ja ostatnio robiłam ciasto drożdżowe i przypiekłam hehe, synek marudzil przy kolacji i musiałam go pokarmić, ciasto piekło sie 10min dłużej, ale dobre wyszło:)

Idziemy na spacerek i di sklepu po rybke na jutro na obiad
Miłego dnia

heja.

bylam dziś na pobraniu krwi. i naweet nic nie czulam. zdygana jak cholera wchodzilam, ale stara pielegniarka mnie obslugiwala. delikatnie wbila igle.. nie jak ostatnim razem ze malo co nie narobilam pod siebie.

alergia sie odzywa moja. od wczoraj non stop kicham. juz mi geba boli bo ile mozna??

renata współczuje alergii, mój starszy brat jest alergikiem, zasmarkany chodzi, oczy czerwone, męczy się jak nie wiem;/

My po spacerku, synek nauczył sie jezdzic na rowerku! sam przejechał przez prawie cały rynek:-)

Wampi to nie jestem sama dlatego zrezygnuje z pochwal tutaj heh ;p bo tak jak piszesz 24h i koniec dobroci ;D

Renata brrr jak ja nie lubie pobierania krwi zawsze w druga strone glowa a moja siostra natomiast szczepionka czy pobieranie krwi obojetnie kogo wychodzi za drzwi i od razu mdleje ;D wspolczuje alergii

Madzialenka dokladnie wszedzie dobrze ale w domu najlepiej ;p gratulacje dla synka

Moja siostrzenica najladniej mowi do Zu kazfy Zuzia Zuza Zu dziadek czasami Zocha mowi a ona Zuzanka ;D slini sie jak niemowle slina ciurek leci a taka gadula buzka jej sie nie zamyka tylko tata mama baba dziadzia tytytytyty daj i cos mamrota po swojemu ze ja zawsze slysze czesc hehe ;D az ulga dla usza jak spi ;p dziewczyny jak to jest bo zeby nie wychodza po kojeji najpierw jedynki dwojki a pozniej? Czy jak to jest z tymi zebami?

Obejrzalysmy pierwsza milosc i idziemy sie myc ;p

olcia mojemu synkowi najpierw wyszły dwie jedynki na dole, potem na górze, potem dwójki(najpierw na górze) a nastepne ząbki posypały sie tak szybko że nawet nie pamiętam kolejności:-) u mojego synka nowy ząbek zawsze był poprzedzony katarem:) jakieś pół roku temu wyszedł mu ostatni trzonowy i był przy tym strasznie marudny

my szykujemy się do kąpania, na kolację zrobiłam twarożek z rzodkiewką mniam:-)

Madzialena gratulacje dla synka. Na ilu kolkach smiga??

Olcia u moich panów zeby najpierw szly dolne jedynki, potem gorne, potem dwojki, czworki, piątki i na koncu trojki.

JA samego pobierania krwi sie nie boje. Ale nie lubie jak mi ktoś iglą szuka czegos w moim ciele.no i nie moge na krew patrzec swoja. bo mnei na wymioty rwie. czyjąs moge oglądac,

F zbudzil mnei o 5. budzik nastawiony na 6 ;/ i jakis taki kaszlący. ale musi isc dzis do szkoly bo na religii mają w kosciele zaliczac spowiedz.wczoraj w klasie zaliczył :) dumna jak nigdy jestem :) sądzilam ze wiecej bedzie go to kosztowalo, te modlitwy trudne jednak są. ale on mnie zaskoczył :) wszysciutenko na 5 zaliczone :)

jade dziś z przyjeciolką do B-stoku. Ja po zaswiadczenia Filuta, ona do towarzystwa :) trzeba obczaic gdzie są łazienki po drodze bo tak mnie gania na siku ze moge nie doniesc :)

No i mamy ciąg dalszy marudzenia/płaczu:no: w nocy też się budził. Podejrzewam, że winowajcą są piątki ale młody nie da zajrzeć sobie do buźki

Ja tam się pobierania krwi nie boję. Lubię patrzeć jak mi igłę wbijają:rofl2:

Renata współczuję alergii

Madzialena gratki dla synka

Olcia prawidłowo powinny wychodzić 1,2,4,3 i 5. U nas najpierw wyszły górne dwójki potem dopiero jedynki (młody wyglądał jak wampirek:-p)

miłego dnia kobitki:tak:

reklama
Czesc.

Olcia- u nas najpoerw dwie.dolne jedynki byly, pofem obie gorne jedynki a teraz dwojka gorna juz prawie wyszla :)

Mamy mieszkanie :D Boziu tak sie.ciesze... Nie jest to willa ale metrazowo nie wielkie, ale sami sobie osobno.!!! Ludzie wynajmujacy tez spoko :))
A teraz wam hit wczorajszy opowiem.
Jak nasz wpollokator wychodzil z domu mowie do T ze moze jedzie tez ogladac to mieszkanie :D
Wychodzimy stamtad a oni stoja pod domem hahaha i najlepsze jest to ze udawali ze nas nie widza, buhahahahha.
Kobitka chciala nam dac od razu ale.musiala z mezem sie skonsultowac i pokazac reszcie. A ich skreslila od razu po tym jak paniusia spytala( bo ci panstwo maja 3 dzieci i mamy wspolny ogrodek i mowila ze czasem jak to dzieci lataja, albo jakies zabawki walna na ogrodzie itp ze ona juz za nimi co chwile nie biega) i ona spytala kiedy te dzieci chodza spac.. Hahahahaha. Babka nie wiedziala co jej powiedziec i powiedzoala ze sie odezwie :D i my powiedzielismy ze mamy konflikt ze soba to T wyjasnil jaki przez tel juz pozniej i nas wzieli :D beka z tej jego panny, hahaha. Takie wymagania maja i szukaja za male pieniadze czegos idealnego, w ciszy bez DZIECI wokol itp.. wiec powodzenia im zycze :D

Do góry