reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MLODAMAMA za rok haha :p bo moja tez z pazdziernika tylko 2012 ;) i naprawde nie chciej zeby byl taki duzy.. bo moja to im wieksza tym niegrzeczniejsza. Masakra normalnie.
23MAY urlopik od Juli faaajnie ;) ja mam we wtorek urlop od Nikoli 24h :p
RENATa dobrze masz z tym chlopem! Ja w Pl tez zazwyczaj kupywalam ale tu ceny ciast zwalaja mnie z nog wiec wole upiec haha ;d

reklama
Hejka:)

23may
fajnie że wybierasz się do Zakopanego, odpoczniesz sobie trochę:p
renata ja właśnie męczę się z @, 3 dzień i chyba najgorszy:wściekła/y: Oby do Ciebie nie przyszła:):)

Synek pospał prawie do 10:) D. jeszcze śpi, narazie siedzimy w domu bo tylko 5stopni, zimno jak nie wiem;/ Po obiedzie chyba wracamy do domku:)

miłego dnia:)

Nicole chyba jest najbardziej niegrzeczna w calym swoim zyciu!!! Mam ochote ja rozniesc normalnie ;/

Kurde jak kostuszy. Pizga z kazdej strony. Bylismy na mszy polowej, ja sie odstawilam wiosennie, no bo u nas cieplo. Ł powiedzial ze w sumie to nawet bardzo cieplo.Ja w samym sweterku, chlopcy w marynarkach. Boziu jak zmarzlam.do tego bluzka na cyckach mi sie rozpinAla non stop. a co tam.. biustem poswiecilam choc troche publicznie :)

Obiad zjedlismy u mamy wiec dziś nie gotuje :)

hej. Widzę że wolne od dzidzi. JA nie umiem mieć wolnego od kubunia.
U nas za miesiąc 2 latka będzie. Normalnie tak szybko to zleciało że aż mi smutno ;/
Ciekawe kiedy to ja dostane miesiączki teraz. Na razie jestem tydzień po odstawieniu tabletek co chwila odczuwam jajniki ale nie są jakieś tragicznie dokuczające.
Cały dzień padało dopiero teraz zaczęło słoneczko wychodzić.

Aaaa Paulina mialam napisac. Ja pranie robilam co 2 dni, bywalo ze i codziennie. wiekszosc to Oskara ciuchy. F jakis taki mnie brudzący sie, a O?? az czasami mi wstd go z autokaru odbierac, taki uflejany wraca z p-la.

teraz mam inną pralke. 8 kg ladownosci, wiec pranie wstawiam 2x w tygodniu. czasami czesciej jak podworkowych sie troszke nazbiera.

U nas własnie synek mało sie brudzi:p z niego czyścioszek co chwile lata myc rączki :p

Wracamy jednak jutro, pogoda troszke sie poprawiła, właśnie wróciliśmy z dworu

Hej.

Paulina- to możemy podac sobie reke co do "grzeczności" naszych córek.. Boze nie wyrabiam już z nia.. Od samego rana wycie, jeki, krzyki i to o nic... Chwilesie pobawi i dalej to samo...

Papitka- Kubus już kawal chlopa.. ale czas leci, kurde... Ajak tam sytuacja z mama??

Renata- daj znac jak będą dwie kreski:p Bo to pewnie to jest na rzeczy :D

Wampi- u mnie w domu to znowu moja siostra i najmłodszy brat, przebierają się co chwile i nawet jak czyste to laduje w koszu na pranie... bo WSTYD zalozyc na drugi dzień to samo...

Ja już obiad mam przygotowany. Żeberka dziś.
Wczoraj na kolacje zrobiłam parowki w ciescie francuskim ale cos mi utknely na zoladku bo mnie mdli do tej pory po nich.

Aaa Paulina i co zrobilas ciasto ? :D Ja zrobiłam biszkopta ze smietana kremowka, truskawkami i galaretka ;)

reklama
MAGDA u nas TO SAMO. Identyczne zachowanie. Dziw jest nawet nawet. A jak nie dam jej tego co ona chce, albo jak ja odciagam od pralki, szuflad, tv i biore na rece to potrafi sie wygiac jak akrobatka jakas. No i problem z ubieraniem i przebieraniem pampka mamy. Sztywnieje i specjalnie sie kladzie, rekami rusza. Diabel wcielony.
A ciasto zrobilam :p z moichwypiekow przepis tyle ze spartaczylam bo zamiast w tortownicy zrobilam w duzej blasze i mi sie to wszystko rozplynelo i ciasto ma 1cm grubosci haha ale dobre nawet :p

Do góry