reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

renata synek na razie śmiga na 4 kółkach:) Dumna jestem z niego jak nie wiem i to tak samo przyszło:) A jak tam @ pojawiła się?
magda to super że znalezliście mieszkanie!:-) Uwolnisz się od tego wrednego babska:-)

Ja juz wypiłam herbatkę, synek dalej śpi w najlepsze :) Jak wstanie zrobie mu sniadanko i lecę do ginekologa bo tabletki, miałam iść o 8 ale lenia miałam:p Do 12 przyjmuje także zdążę:p

Miłego dnia

reklama
Witam sie ;D

Tatus wzial Zu na spacer ja ogarnelam mieszkanie i polezalam troszke xd

Magda super ze sie udalo z mieszkaniem ;p dzisiaj sprawdzilam Zu dziasla to na dole dwojki sie wybijaja bo czuc juz pod palcem. Male ale najwazniejsze ze bez nich ja tutaj mam 30m2 i mi pasuje kol tez chce wynajac i do mnie ze takiego malego by nie wynajela a po co mi i Zuzi wieksze np 3 pokojowe jak jestesmy same ;D a oni spodziewaja sie dziecka i wlasnie takiego duzego szukaja ;p zreszta ja chcialam kawalerke jedno pokojowa lepiej sie czuje na poprzednim mieszkaniu mialam dwa pojoje i zle sie czulam w nocy zawsze mualam schize ze tam ktos jest ;p i z tego 2go pokoju nikt nie korzystal byl bo byl ;p

Asik wspolczuje moja jak sie drze wsadzam palce do uszu i spiewam lalala nie slysze nic i ona zaraz sie smieje i koniec marudzenia na chwile ;p

Ale dzisiaj piekna pogoda jest az nie chce sie w domu siedziec ;p

MAGDA super!!!! Kiedy przeprowadzka?
OLCIA wrociliscie wkoncu do siebie?
RENATA kciuki za brak @ :)

Ja juz wysprzatalam tym moim matolkom. Jeszcze siebie musze ogarnac, spakowac i WYPRASOWAC :p powiem wam ze polubilam to :) o 18.50 mam samolot.

Olcia- noo tam jest 40m kw.. Jak na początek samemu nie będzie zle... Wole to niż patrzeć na ich mordy.
Paulina- jutro idziemy tam i klucze już dostaniemy.. wiec można się już wprowadzac :D Najlepsze jest to ze ja swój pokoj sprzatne, i swoje szafki w kuchni, a oni będą musieli reszte posprzatac :p A klucze i tak oddamy 29go..

Nie zostawię im nic.. nawet głupiego mopa :D Wiekszosc rzeczy które na codzien się używa są nasze, np. czajnik :D z jakiej paki im zostawiać?
Chodzą źli na nas.. a drzwiami tak trzaskają jak jacyś pop********ni... Ale jeszcze trochę :D:D
Jutro się tez dowiemy co tam paniusi nie pasowalo w mieszkanku :p bo zapewne cos takiego było :D
A tamto mieszkanko z osobnym wejściem, takie wybudowane na podworku, ale wielkościowo jak na te 40m jest spoko, przed wejściem zadaszone, wiec miejsce na wozek i suszarke na pranie.. nie licząc tutaj jednego pokoju w tym mieszkaniu.. dla nas bomba i mowie ciesze się jakbyśmy wille wynajęli :D
A oni ciagle dzwonią po ogłoszeniach hehehe :D Wymagania takie maja... Ida do kogos mieszkac i jeszcze będzie im ustawiac dzieci... hahha

Renata- weź zrób już ten test :D

My właśnie na spacer się szykowałyśmy i mała zasnęła.. ;)

Aa Paulina- spokojnego lotu ;)

Renata- gratulacje !!!!!! Ale moglabys się publicznie pochwalić a nie! :) Ja na suwaki znajomych już tu mi znanych nie patrze :D
To który to już tydzień??

publicznie ogłosze jak lekarz potwierdzi, najlepiej kilka razy :)

termin z @ na 6 stycznia mam. 5 tydzien :)

aaaa i dziś sobie z tej okazji kiecke kupilam na komunie Filuta i chrzciny chrzesnicy. mam nadzieje ze nie upase sie do tego czasu i sukienki nie bedzie trzeba poszerzac :)

reklama
Do góry