reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;)

Renata wspolczuje uczulenia na slince. Ja to bym chciala jakies zwierzatko ale szkoda by mi go bylo bo Zu by wykonczyla

U nas cieplutko caly dzien na dqorze. Zu wczoraj zaliczyla bliskie zderzenie z asfaltem pod samym szpitalem broda obdarta a tak to nic jej nie jest.

Zu ma szpare miedzy zebami jedynkami na gorze. Nikt w rodzinie nie ma. To sie pozniej wyrownuje czy zostanie tak? Czy ktores z waszych dzieci tak mialo?

Od wczoraj Zuzia przesiaduje w piaskownicy i wczoraj byla jedyna dziewucha i chlopcy sie klocili ktory ma jej babke robic ;D

Załączniki

• 1398968906113.jpg
    1398968906113.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Ola ta szpara moze jej zniknąć jak wyjdą stale zeby, lub inne mleczaki, ząbki sie zsunął i juz.
a co do zwierzątka. F strasznie intensywnie kochal wszystkie jakie posiadalismy. co nasze koty przezywaly to ja sie dziwilam ze zyly. jak przytuli to nie raz kota wykrecalo z bolu :)

minelo mu troszke. nadal uwielbia nosic na rekach, glaskac, patrzec sie godzinami. na wszystkie male zwierzątka. Marzeniem jego jest jez.

MAGDA my czekamy z garniakiem do samego slubu. Kupimy jak przyjedziemy dwa tygodnie przed slubem. Moj A. to ra chudnie a raz tyje, wiec wole nie ryzykowac ze nie zapnie sie w spodnie :p zeby byly za duze to pikus ale zeby sie nie zapiol w dniu slubu. A zamowiliscie obraczki? Bo do 6 tyg srednio sie czeka wszedzie.
OLCIA my tez mamy szparke miedzy zebami ;) i nikt u nas w rodzinach nie ma. W zebach stalych juz nie powinno jej byc

Załączniki

• 1398976292967.jpg
    1398976292967.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 45
Paulina mała uroczo wyglada z ta szparko ;)
Olcia fajna masz ksiezniczke w domku ;))

nas zimno i pada deszcz dzis planujemy jechac po rolety do malego pokoiku bo zamierzamy sie tam przeniesc a mieszkamy na parterze wiec wszystko widac... chce tez malemu kupic nowy materacyk do lozeczka hustawke i nowe butelki . Moja mama chce kupic mu chodak a tescie krzeselko do karmienia ;)

A u nas dzis znowu pieknie!!! Znaczy sie narazie mroz, ale bezchmurnie, piekne sloneczko swieci! A my dzis same do 18... caly dzien spedzimy na polku.

MLODAMAMA Nika dziekuje :p krzeselko do karmienia to swietna rzecz, ja uwazalam ja za zbedna dopoki nie poczulam tego "luksusu" na wakacjach. Ledwo wrocilismy a ja po allegro buszowalam i zamawialam ;p

U nas dziś tez zimno. Niby slonce swieci, ale malo przyjemnie. Mnie nerwy ponoszą. za grosz cierrpliwosci nie mam. nawet lyzeczke dziś zrugalam bo mi z reki wypadla. Powinnam @ dostac, kiedy niewiem :) jesli ma być reguralna to powinnam dostac 28-go. cycki bolą jak diabli. Moglabym nie dostac :) :D

Hejka:)

My u teściowej, wczoraj przyjechaliśmy i wracamy jutro:) Wczoraj była piekna pogoda, za to pod wieczór burza a dzisiaj zimnica jak nie wiem, dopiero pozniej wyjdziemy na dwór;/

olcia
mój synek również ma szparkę między zębami ale wydaje i sie że jak wyjdą ząbki stałe to wszystko sie zrówna:) Zresztą ta przerwa dodaje mu uroku:p
paulina śliczną masz córeczkę:)
renata oby to nie była jakas poważna infekcja;/;/
młoda mama mój synek do tej pory jada w foteliku do karmienia, jeszcze się mieści i przynajmniej mi nie ucieka jak go karmię:p

Miłego dnia:)

Hej.

Paulina- noo my garniak musielismy teraz juz bo on przed slubem bedzie 4 dni jakos. Obraczki juz mamy, po dwoch dniach byly gotowe :) Mamy takie pol okragle i ja mam diamencik jeden, T zwykla i w srodku grawer. Zamawialismy u zwyklego zlotnika i jest ok.

Bylismy ogladac wczoraj to mieszkanie... Piekneeeee, ale nie na nasz budzet.. :// dzis pojedziemy ogladac jeszcze jedno a jak nie to odpuszczamy sobie... Gdyby nie slub bysmy je brali.. a nie mozemy sie z kasy wyplukac do zera przed slubem...

Renata- trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszla :)

Olcia- moja tez ma szpare na gorze miedzy zabkami :)

Wczoraj jak szlismy do tego mieszkanka tak lalooooooooooooo ze masakraa. Zalozylam malej folie to tak darla japke i ja zrywala ze sciagnelam ja i sie uspokoila... i deszcz na nia nawalal... dziwaczek moj maly ;)

fotelik super sprawa teraz jak maly juz zaczyna siadac to bedzie bardzo pomocny , ;))
u nas leje deszcz i strasznine zimno jest wieje ... maly sie bawi wstal 8.30 ok 11 znow poloze goo spac i zaczne gotowac obiad ;)

przystojniak ;]
10334355_309484692537946_6273767952937441593_n.jpg

Załączniki

• 10334355_309484692537946_6273767952937441593_n.jpg
    10334355_309484692537946_6273767952937441593_n.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
MAGDA ooo szybko. Ja jak pytalam u zlotniczki co robila zloto niedaleko mnie to tez 3-4 tyg. Nasze jeescze nie gotowe, we wtorek lece do Pl to mam nadzieje ze wysla juz smsa z apartu i bede mogla odebrac ;) a ile daliscie za obraczki?

U naaas pieeeknie ;) tyle ze co chwila zawiewa wiatr skandynawski taki mrozzny ze szok. Ale i tak fajnie ;)

laski co ile robicie pranie? Ja co dwa dni i to ze dwie pralki.. wiec rownie dobrze moglabyn codziennie prac. No masakra :/ OLCIA teraz tak jak ty bede prasowac haha biore sie za to z takim optymizmem... moj mi kupil deske do prasowania a dzis przywiezie zelasko buhahaha bo on chce miec rowniutkie.

A i jutro moj do restauracji mnie zabiera. I to tak sam od siebie zaproponowal, ja nawet nic nie mruczalam na taki temat ;)

Do góry