reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc.

Wracam już do Was ;)
Nadrobilam. Wrocilismy wczoraj wieczorem.

Wszystko załatwione mamy ze slubem, jedno zaświadczenie musze donieść do księdza. Dopiero jak to zalatwialismy to dotarlo do mnie ze slub biore :-D:tak:
Aaa no w sumie sukni brak z najważniejszych, ale kupie jak będę w PL.

Zrobilismy malej roczek w PL. Wybrala kieliszek i napila się za swoje zdrówko bo od razu do dziba przylozyla hahaha, następnie wziela kase i się smialismy ze wypila za zdrówko i moze leciec po flaszeczke ;)
Mój sobie garniak kupil i taki przystojny ten mój przyszly mąż w nim hehe. :-)

Mala tak szalala u mnie na podworku na kolanach ze pod pazurami do dziś czarne mimo ze obcięte. Oczy się tylko swiecily, cala wysmarowana była piachem. Tesciowka jak to zobaczyla to mało za zawal nie zeszla bo jest zimna ziemia, bo będzie brudna, bo piasku zje, bla bla i wziela na sile na kolana ja żeby nie chozila po ziemi to tak się darla ze chyba cala wies slyszala.. Uparta kobieta.. Bo jej kaszy w dzień nie daje a ona powinna i powinna jesc 3 gotowane posiłki w ciągu dnia.. jezuuu ciagle to samo az w uszach do dziś mi to dudni.. A pewnego dnia przyszla po 7 rano i przyniosła malej ciasto czekoladowe.. ottt zdrowe wychowanie, jak zobaczyłam to ciasto to myslalam ze jej walne normalnie i powiedziałam ze jeśli jej da to dziś się zegnamy :D i poszla..
Tak po krotce u nas.

Aaa i wlasnie. Znalezlismy fajna oferte mieszkanka, idziemy jutro ogladac.. Może się uda, chociaż się nie napalam i nawet nie mysle.. bo takie mieszkania ida od reki...

Mala wlasnie zasnela. Ide konczyc zupe i kawke zrobic ;)

reklama
Paulina ale kiepską pogodę macie :(

Madzialena fajne synuś ma łóżko, nic dziwnego, że mu się podoba:tak:

Magda fajnie, że formalności związane ze ślubem załatwione :) no i powodzenia z mieszkaniem

a co do ilości wypisanych opakowań tabletek to jak jadę do rodzinnego to też mi zawsze wypisuję, więc zawsze jakiś zapas mam

a ja zapomniałam, że dziś 30 kwietnia i dziadek ma imieniny:zawstydzona/y: ale jeszcze nic straconego, czekam aż K. wróci z pracy, kupimy dobre winko i jedziemy złożyć życzonka ;-)

Heja

U nas ok. Ja po poniedzialkowej wizycie u dentysty zyje. wyrwala korzenia, jak znieczulenie puszczalo to myslalm ze leb mi rozerwie. ale wieczorem bylo juz w miare ok. wieczorem tylko mialam temperature.

wczoraj do logopedy jezdzilam z chlopakami, potem u mamy nocowalismy, a dziś O do dentysty, ja do lekarki, zeby dla F zasw.
o stanie zdrowia. w miedzy czasie O do p-la odstawić z cukierkami. F chwala panu sam smiga jak nocujemy u moich rodziców.

potem w ogrodzie. booooooooooooosz jakie slonce.

Magda podobną "madrosc zyciową" jak twoja tesciowa posiada Ł siostra. No czasami to mam ochote jej taboretem przywalić. A pouczac jak lubi, tylko zeby sama idealna byla. i porownywac swoje corki do moich panów. A Ostatnio sie obrazila na jednego ze swoich braci ze ten nas odwiedzil a nie ją :)

Madzialena super wyro :)

renata wszystkiego najlepszego dla synka:) Ja nie cierpię chodzic do dentysty ale na szczęście następna wizyta dopiero w czerwcu:)

My dzisiaj prawie cały dzień byliśmy na dworze, tak cieplutko:)

Wczoraj u nas ognisko na pozegnanie zimy i przywitanie wiosny, dzis snieg z deszczem, pizdzi jak na Syberii i szlag mnie trafia.. a w Krk 24 stopnie zapowiadaja... na dodatek Nika wczoraj rozwalila czapke, i dzis trzeba jechac na zakupy. Jak sie patrzy przez okno to nawet do auta nie chce sie wyjsc.

Witam z rana ;]
my wstalismy dzis o 7.30 ale maly znow wlasnie usnal , ja mam sporo sprzatania ale strasznego mam lenia ;[
pogoda jeszcze dzis piekna pozniej pojdziemy na hustawki ;))
milego dnia zycze ;*

Paulina wspolczuje pogody ale u nas jutro tez ma sie popsuc pogoda dzis tylko tak cieplutko ;)

Hejka:)
Synek zrobił dzisiaj pobudkę przed 8 ale nawet wyspana jestem:)
paulina na pocieszenie u nas jutro ma być chłodno, aż szkoda się robi bo juz przyzwyczaiłam się do ładnej pogody;/

A tak to nic ciekawego, w sobotę wybieramy się na ur. do mojego brata i jego dzieciaków, wszyscy są z maja i to dzień po dniu więc we trójkę robią:) Nie mam pojęcia co im kupić ale to jutro będę się martwić, i w sobote u nas festyn to mały sie wyszaleje, o ile pogoda dopisze

Miłego dnia:*

witamy my dzis bylismy u mojej kolezanki i jej synka maly byl nim zachwycony i odwrotnie ,
Manius troszke dzis w domku marudzil a teraz sobie figluje z tata na lozeczku , moj Ł dzis na noc do roboty ..;[

IMG_20140501_153620_0.jpgIMG_20140501_161824_0.jpgIMG_20140501_162118_0.jpg

Załączniki

• IMG_20140501_153620_0.jpg
    IMG_20140501_153620_0.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_20140501_161824_0.jpg
    IMG_20140501_161824_0.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_20140501_162118_0.jpg
    IMG_20140501_162118_0.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
hej :)

u nas dziś prawie upalnie. lekki wiaterek byl, ale przyjemnie bylo. pol dnia dzieci kuzynki u mnie byly.
ja dostalam uczulenia od slonca. nie powinnam wychodzić ale wez nie wychodz.

wczoraj Ł mi przywiozł malusiego kroliczka miniaturke. znajomy oddawał :) boziu jaki on uroczy :)

po poludniu wpadli znajomi z synkiem. Kolezanka odkupuje ode mnie ciuszki dla swojego bąbla.Za darmo ona nie chce, bo stwierdzila ze ona tak nie umie. ze glupio jej strasznie, ze ona musi mi zaplacić.

W poniedzialek musze jechac krew oddac, zaswiadczenie Filipa wziąśc od logopedy i do gina. jutro nie mam jak . Ł bedzie w pracy, mama w pracy a z chlopcami do gina nie pojade z nimi. coś mi sie zrobilo i tak mnie piecze ze mozna zwariowac. narazie sie ratuje masciami.

Do góry