reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;)

Paulina Nikola cala Ty ;) super ze juz na miejscu a jak z A?

Ja juz mam posprzatane tylko podlogi jeszcze umuje i obiad zrobie ;) bylam wczoraj u lekarza i dopytalam sie o ta szczepionke i jestem slokojniejsza na maj mam sie zarejestrowac i zwazyla Zu i wazy nie cale 11 kg a w styczniu wazyla po.ad 10kg juz sie nie dopytywalam ona nic nie mowila wiec chyba notmalnie przybiera a moze za malo?

reklama
olcia mój synek jak miał 13 miesięcy to ważył 10,5kg, jakby było coś nie tak to lekarz na pewno by Ci o tym powiedział także się nie martw:)

Ja juz posprzątałam i niedługo lecimy na spacerek:) Kurier właśnie przywiózł łóżko i pozniej będziemy skręcać, ciekawe czy synek chętnie będzie w nim spał:)

OLCIA dzieki! :) z A. znacznie lepiej, on chyba rzeczywiscie mial stresa zwiazanego z naszym przyjazdem tu.. I normalnie sie pogada, i piwko napije sie po pracy ale jedno a dwa to gora. Zu wazy dobrze, ona juz nie bedzie duzo przybierac. Moja od lipca tamtego roku przybrala tylko 2kg :) ona jest caly czas w ruchu wiec tez spala te kalorie ;)
WAMPI zapomnialam ci odpisac, Włoclawek nie wiem czy w remontach bo wyskoczylismy na autostrade do Gdanska chyba w Nowej Wsi i nie przejedzalismy przez centrum.

NIKA ZNOWU SPI!!!! w PL nie miala juz drzemek popoludniowych a wczoraj jak usnela wracajac ze sklepu to spala dwie godziny i dzis jak wracalysmy z placu zabaw to tez usnela no i spi juz prawie godzine, a wieczorem pada o 21. Dziwne to ale fajne bo mam czas dla siebie i pierwszy raz od dawien dawna weszlam na BB na lapku bo tak to zawsze z tel.

Paulina gratulacje ślicznotki.
Melduję że u nas wszystko dobrze jesteśmy zdrowi. odstawiłam tabletki mam nadzieję że to dobra decyzja nie to że następne w planach ale to nie dla mnie.I trochę przytyłam.

My dzis na dworku i po szczepieniu maly jest spokojny i nie goraczkuje , bylismy dzis pierwszy raz na placu zabaw i manius bujał sie na hustawwce i byl zachwycony ;)) a o to fotki :
IMG_20140429_091359_0.jpgIMG_20140429_091414_0.jpgIMG_20140429_124516_0.jpgIMG_20140429_124657_0.jpg

co tu tak cichooo. /

Załączniki

• IMG_20140429_091359_0.jpg
    IMG_20140429_091359_0.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_20140429_091414_0.jpg
    IMG_20140429_091414_0.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_20140429_124516_0.jpg
    IMG_20140429_124516_0.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_20140429_124657_0.jpg
    IMG_20140429_124657_0.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
młoda mama super fotki :-) maluch przesliczny :tak:

No faktycznie pusto tu od wczoraj :-) pewnie z pogody korzystaja bo po niedzieli ochlodzenie a chyba nawet od piątku :confused: :sorry2:

Hej laski

byłam wczoraj u gin, cyto zrobiona, recepta na 3 op tabsów wypisana więc spokój na jakiś czas

Olcia Zu i tak ładnie waży:tak: D. jak miał 13 mc to ważył nie całe 10 kg.

Paulina fajnie, że z A. lepiej:tak: no i ciesz się, że Niki śpi w dzień i chodzi wieczoremo przyzwoitej porze spać

Papitka super, że wsio ok

Młoda mama świetne fotki

Liza nie strasz z tą pogodą

Nie prawda!!!! U nas od wczoraj chlodno, dzis to juz zimnica a w czwartek w nocy zapowiadali -2 i ,o zgrozo, snieg!!!!!

ASIK ja mam 5 op, sklamalam ze nie wiem kiedy wracam i wgl ;p

reklama
Hejka:)
paulina ale masz fajnie że malutka spi w dzień:) Mój ucieka jak pytam sie czy idziemy na drzemkę:p
papitka fajnie że wszystko w porządku:)
młoda mama superaśne fotki, synek jaki zadowolony:)
asik mi tez przeważnie ginekolog przepisuje 3 op. a ostatnio wydrukowała przez przypadek dwie recepty i miałam na 6 op.:) Zostało mi juz ostatnio więc w przyszłym tygodniu trzeba się wybrac do gina

U nas dzisiaj znowu slonecznie chociaz troszkę zaczyna sie chmurzyć;/ zapowiadają pogorszenie pogody;/

Synkowi łóżko się podoba, spał calutką noc:)
Zdjęcie0634.jpgZdjęcie0635.jpgZdjęcie0636.jpg

Miłego dnia:)

Załączniki

• Zdjęcie0634.jpg
    Zdjęcie0634.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie0635.jpg
    Zdjęcie0635.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 54
  • Zdjęcie0636.jpg
    Zdjęcie0636.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 47