reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda ja wiem jedno ze na tym forum nie mozna chwalic bo na nastepny dzien jest masakra na odwrot wszystko ;D a co do choroby to tez ja mam i jak tylko mam gdzies dalej jechac autem to od razu mnie skreca na sama mysl xd

reklama
Ja naszczescie nie mam choroby lokomocyjnej, tylko panicznie boje sie promu... nigdy nie plynelam tak wielkim czyms, i jak sobie tylko wyobraze ze nie bedzie widac nic oprocz morza to mi zoladek do gardla sie podnosi...
My juz niedaleko Czestochowy ;) dziekuje temu kto wymyslil dvd w samochodzie!! Nikola oglada rio i nawet nie zajaknie ;)

OLCIA sorka haha :p ja moja za to o 5.40 obudzilam i wyla chyba z godzine ze ona chce spac, po czym zobaczyla ze bedziemy jechac "brum brum" i cala w skowronkach haha

Paulina podziwiam Cie jak bylam nad morze, to chwile plynelam statkiem ale balam sie ze wypadne chwile dluzej na nim i bym plakala ;D

Mam lenia niechce mi sie tylka ruszyc Zu jakis wariacji dostala lata po mieszkaniu staje na glowie normalnie adhd

paulina to fajnie że malutka jest spokojna w aucie:) Oby tak dalej:)

Ja promem jeszcze nie płynęłam i mam nadzieję że nie będę musiała:p

A co do choroby lokomocyjnej to straszna udręka;/ jak byłam mała to bardzo się męczyłam, ciężko było mi dojechać do babci która mieszka 16km od nas :p Z wiekiem trochę się uspokoiło, synek na szczęście od małego uwielbia jezdzić autem, zawsze mówi ,,tata szybciej,, a muzyka musi być na full :p

hej

Ja nadal opuchnieta. wczoraj SI odwolalam bo na 16.30 do dentysty mialam. Ale nie wyrwala mi korzenia. Dostalam antybiotyk, i w poniedzialek mam przyjsc. a dziś w nocy koszmar.cala szczeka mi bolala. dentystka wczoraj udroznila zeba zeby ropa miala ujscie i to byl chyba blą. Boooooosz.. porod to pikuś.

Paulina przyjemnej podrozy. ja uwielbiam autem jezdzić. na miejscu pasazera ofkors. Ale na prom bym chyba trzezwa nie wsiadla.

Heeej ! ;)
U Nas leeeci, swieta zlecialy za szybko.
teraz znowu ciagle praca, dom, szkola..
Szwagierka u mnie była wczoraj i ogladałysmy Carrie White, tą stara wersje... pozniej poł nocy nie spalam ;/

Co do podrozy promem, to ja plynełam ze Świnoujścia do Kopenhagi i mi sie podobało, to na jakims oboozie było, nawet dyskoteka była tam, sklep ;D Ja wspominam miło ;)

Paulina udanej podróży ;]
Sandra gratulacje ;)

Zaraz się biorę za sprzatanie i obiad, chyba ogorkowa zrobie bo chodzi za mna ;D

23MAY bo na promie jest wszystko ;) poczawszy od night clubow, dyskotek, barow, skonczywszy na kulkolandach, sklepach z ciuchami, perfumeryjnych... galeria normalnie ;p

My juz za Lodzia. Nikola spi. Leci nawet :)

Paulina na taki rraj to bym weszla bez zadnego ale xd

U nas przygotowania trwaja sorka za balagan na blacie no ale ... ;D

Załączniki

• 1398504261553.jpg
    1398504261553.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama
23MAY taki mam plan :p
WAMPI no wlasnie zgubilismy sie w twoim miescie! Hahaha, gps mowil w lewo, znak Gdansk prosto a 50m dalej "zalecany objazd do Gdanska w prawo" haha pojechalismy prosto ale znaku dalej nie bylo no i do Wloclawka jechalismy jednopasmowka

Do góry