reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)
Ja juz pospałam, D. pojechał do pracy, na 9 mam do dentysty więc nie opłaca się kłaść spać:)

paulina ta sukienka jest boska!:) chciałabym taką na komunię do siostrzenicy ale chyba nie dam rady nic kupić bo cienko u nas z kasą:( mam w sumie kieckę ze chrztu P. ma czarą górę a dól w biało czarne falbanki, kupowałam w taily weijl, akurat była na przecenie i dałam za nią 49zł:) A tak w ogóle mam figurę bardzo podobną do Twojej:p
kasiek gratuluje nowej pracy:)
olcia ta położna jakaś bardzo przewrażliwiona:) Może chciała dla Was dobrze ale żeby od razu straszyć jakimis infekcjami bo dziecko nosi papmersa.. nie wiem może się nie znam ale wydaję mi się że Zu ma jeszcze czas na naukę nocnikowania, nic na siłę:)
renata przykro mi z powodu sąsiada;/ i powodzenia u dentysty

Miłego dnia:)

reklama
jednak pospalam do teraz, Ł po 5 wstal do malego bo spac nie mogl za glosno bylo dla niego wiec ja sie polozylam:-p
Renata wspolczuje bolu zeba mnie w tamte wakacje tak bolal, wytrzymac z bolu nie moglam:tak:
Paulina ja tez lubie sukienki z mohito, mam jedna z tamtego roku mietowa z czarnym kolnierzykiem ale teraz szukam czegos takiego jak Ty:-p

witam z rana ;]
my dzis spalismy do 8 , malemu ida zeby na gorze i jest strasznie marudny wczoraj caly dzien bylismy na dworzu u kuzynki krora ma malego miloszka 1 miesiac ma super chlopak a taki silny ... juz zapomnialam jak moj byl taki malusienki ..
dzis sprzatanie bo popoludniu mamy gosci .

Paulina sukienka suuper !!!

anula to fajnie że mogłaś sobie jeszcze pospać :)
młoda mama u nas też niedawno pojawił się maluszek w rodzinie, takie to malutkie i słodziutkie, ja juz zapomniałam jak mój synek był taki mały, dobrze że zdjęcia są:p

Ja juz po dentyście i 80zł poszło:( Następna wizyta w czerwcu mam nadzieję że nie wynajdzie żadnych ubytków

Lecę sprzątać i biorę małego na dwór bo dzisiaj znowu cieplutko:)

pierwszy raz ugotowalam malemu zupke tak sie staralam i co ...?
i nie chcial zjesc nawet 3 lyzek plul i zbieralo mu sie na wymioty ,, i badz tu dobry ;[[
zjadl mleko i usnal ehh co to za dzieciatko .
Woli sliczki i juz .

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi ;) gadalam z mama o tych szczepiebiach ;)

Ja tez musze isc do dentysty wiec nie jestescie same ;p

Mloda mama nie dziw sie obiadki ze sloiczka sa inne w smaku niz te domowe ;) przyzwyczail sie do tamtych dlatego ja od poczatku gotowalam ;)

Uff posprzatalam cale mieszkanie nawet okna pomylam xd jeszcze tylko na zakupy zrobic salatki jakis sernik mama napoleonke zrobi i impreze mozna zaczynacz ;p jeszcze tylko wystroic w balony serpentyny i wsio ;D

MLODMAMA moja jadla sloiczki do prawie 10msc... i to nie przez to ze pierwsze dalam sloiczek , pierwszy dalam obiadek gotowany ale nie chciaal jesc wogole wiec dawalam sloiczki. Swiat sie nie zawali jak bedzie sloiki jadl ;)

My zaczynamy pakowanie. Tzn dopiero torby przynioslam.. na sam ich widok mam dosc :p bajki dla Nikoliny na dvd do auta zgrane ;)

reklama
Paulina i pewnie przypomnisz sobie jak bedziecie juz na miejscu ;D

Ja w koncu moge odpoczac wsio zrobione nawet chcialo mi sie pradowac ;D Zu spi wiec ja ide sie myc i polezec jakis film polecacie? A moze cos w tv fajnego leci? Wczoraj fajna komedia lecia chyba na tvn zanim odejma mi wody czy cos w tym stylu nie pamietam tytulu xd

Do góry