reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia albo kilkadziesiat km od domu :p Zu strasznie wczesnie ci usypiq, fajnie tak.. moja usypiala jakis czas temu o 20 wstawala kolo 8 i jeszcze 2h popoludniu spala.... teraz ni spi w dzien a i tak kolo 21 pada dopiero. I o 8/9 wstaje

reklama
Paulina heheh dobrze że już się uprałaś ja mam taką tylko brudny róż Z9057-10X-001.jpg

Załączniki

• Z9057-10X-001.jpg
    Z9057-10X-001.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 40
Paulina nie tak wczesnie dzisiaj ti akurat wyjatek bo miala drzemka 2h od 10-12 wiec i 16 juz jej nie kladlam bo poszlaby dpac nie wiadomo o ktorej xd chociaz nie narzekam jeszcze bo 20 chwile przed usypia tak normal.ie jak na dwie drzemki xd

Kasiek ladna ;) ja to lubie ogladac tylko sukienki a jak mam zalozyc to juz zadna mi sie nie ppdoba a po dugie nie lubie xd

Paulina sukienka śliczna :-):-):-)
My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer dziwnie było tak prowadzić wózek dawno tego nie robiłam ale było miło w końcu mogłam normalnie wyjść na dwór .
Położna ściągła szwy i odrazu moge normalnie usiąść :-):-)
Moi strarzy już zaczynają mnie wkurzać :wściekła/y::wściekła/y: Szczególnie matka , bawią się w podchody czuję sie jak 5 latka .

KASIEK a ona tyl ma taki jak moja?
SANDRA kurcze zazdroszcze dzidzuusia ;) po zdjeciu na fb uwazam ze Patrycja to calutka tatus!
OLCIA eee to i tak :p moja jak ma drzemke to ciezko ja bylo o 22 zagonic do spania

Hej dziewczyny, wpadłam sie przywitać i powiedzieć ze chwile mnie nie będzie, musze poukładać sobie pewne sprawy i poradzić z problemami.
Wszystkim chorujacym zdrowia:)
Paulina-szczęśliwej podróży!
Sandra-ja też twierdz E Patrycja to czysty P. Tylko w ładniejszej wersji:D a rodzicami sue nie przejmuj , ,jakos sie ułoży....

A my ruszyli w trase. 697km do Gdanska, 19/20h promem i jutro na 16 powinnismy dotrzec. Nasz golf takii dopakowany ze szoook. Nastepne auto tylko w kombi, albo duzy sedan ;)

HAPPY kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!;*

Witamy sie paulina zabije zakopie wykopie i znowu zabije za to ze wczoraj nalisalas ze Zu ladnie spi w nocy pobudki a od 6.30 na nogach ;D szerokiej drogi ;) ale mnie na widok tych km i godz zemdlilo nie dala bym rady tyle w aucie wytrzymac

Happy poukladaj wszystko i wracaj do nas ;)

reklama
Witam:)

u nas dzisiaj pochmurno ale może jeszczę pogoda sie poprawi, mam nadzieję:) Synek spi także w spokoju można wypić kawkę

paulina spokojnej podróży:) Boże tyle km ja bym nie wytrzymała:p Mam chorobę lokomocyjną, troche się uspokoiła ale cięzko by mi było tyle jechać:)
młoda mama mój synek na początku jadł słoiczki ale po jakims miesiącu zaczęłam mu sama gotować i wolał moje zupki:) Ze słoiczków jadł tylko jarzynki z jagnięciną o ile dobrze pamiętam:)
olcia ale pobudkę Ci córa zrobiła:p Za bardzo była pochwalona:p Ja ostatnio pisałam że mój synek spi w dzień i cieszę się z tego powodu i tak jak wychwaliłam tak przestał spać w dzień:p Ale chociaz wieczorem szybciej zasypia:)
happymum mam nadzieję że nie macie większych problemów;/ Oby wszystko sie ułożyło, powodzenia:*

Do góry