G
guest-1673535084
Gość
RENATA ja kupuje do niej sylikonowe nakladki na piersi. W triumphie sa, kuzynka miala i zadowolona. Bez stanika bym sie nie wypuscila ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Renata a mozna to tak odroczyc szczepienie? Bo teraz mialysny je miec ale boje sie jej strasznie chodzi mi o ta asymetrie nieszczesna ze bedzie powrot ;/ mam isc do lekarza na bilans i powiedziec ze nie chce na razie szczepic? Przepraszam zr ja dalej z tym ale mam na prawde mega cykora ;(
Renata na tyle dobrze ze chociaz depniesz na cyca bo ja to mam zanik ;D
I jeszcze jedno byla dzisiaj ta polozna pochwalila Zu ze zachowuje sue jak dziecko poltoraroczne i powiedziala ze mam pol roku zeby pdpieluchowac mala bo bedzie miala infekcje drog moczowych i pro lemy z nerkami wtf pierwszy raz slysze nie wiem o co jej chodzilo Zu nigdy nie miala zlych badan .... moze Wy bardziej doswiadczone mamy powiecie mi cos na ten temat? Wiem wiem ze teraz jest doskonala ppra zeby oduczyc bo bez pampka jak sie ppsiusia czy kupka to mozna przebrac i nic jej nie bedzie ale problem w tym tez ze Zuzia jak widzi nocnik to rzuca nim ;/ a jak siada to zaraz wstaje i koniec z posiedzenia