reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA ja kupuje do niej sylikonowe nakladki na piersi. W triumphie sa, kuzynka miala i zadowolona. Bez stanika bym sie nie wypuscila ;p

reklama
Hej

Paulina swietna kie cka domyślam się że mohito mam identyczna tylko z takim naszyjnikiem z kamieni...

Ja o szczepionkach gadalam ostatnio z bratem ktory kończy medycyne mówil ze warto szczepic ale nie koniecznie pochlebnie wyrażal się o tych 5w1 ,6w1 itp.

Ja Was podczytuje ale kompletnie brak czasu zaczelam prace w biurze i tak ooo nawet silownia poszla w odstawę niestety a już 3 miesiące latalam:p

Wszystiego najlepszego dla dzieciaczków które miały urodziniu:*

Sukienke kupilam w mohito dalam 179.99 ;) generalnie to ja mam wiekszosc kiecek tej firmy bo sa poprostu swietne :)

Edit
No i musze do niej nabrac jeszcze troszke kolorku...:cool:

Skodzia Dziękuję:*
Madzialena-my tez w domu sie siedzieliśmy:D
Paulina-sukienka ma ekstra kolor!

Zmęczona, jestem Dennis nie chce spać a ja mam jeszcze dużo roboty dziś

Renata a mozna to tak odroczyc szczepienie? Bo teraz mialysny je miec ale boje sie jej strasznie chodzi mi o ta asymetrie nieszczesna ze bedzie powrot ;/ mam isc do lekarza na bilans i powiedziec ze nie chce na razie szczepic? Przepraszam zr ja dalej z tym ale mam na prawde mega cykora ;(

Paulina kiecka sliczna ;)

Renata na tyle dobrze ze chociaz depniesz na cyca bo ja to mam zanik ;D

Kasiek to gratulacje nowej pracy ;) i dziekujemy za zyczonka ;)

EDIT
Happy ja tez mam troche sprzatania tzn laziebka pokoj i w szafkach ppwywalac ciuchy za male i myslalam ze wieczorem to zrobie ale jakas franca zadzwonila domofonem i Zu obudzila i jakas chwile temu usnela. Myslalam ze zejde i zabije !! I stwierdzilam ze sie klade jak wstane to ogarne wszystko

I jeszcze jedno byla dzisiaj ta polozna pochwalila Zu ze zachowuje sue jak dziecko poltoraroczne i powiedziala ze mam pol roku zeby pdpieluchowac mala bo bedzie miala infekcje drog moczowych i pro lemy z nerkami wtf pierwszy raz slysze nie wiem o co jej chodzilo Zu nigdy nie miala zlych badan .... moze Wy bardziej doswiadczone mamy powiecie mi cos na ten temat? Wiem wiem ze teraz jest doskonala ppra zeby oduczyc bo bez pampka jak sie ppsiusia czy kupka to mozna przebrac i nic jej nie bedzie ale problem w tym tez ze Zuzia jak widzi nocnik to rzuca nim ;/ a jak siada to zaraz wstaje i koniec z posiedzenia

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Nie spimy od 4 bo wczoraj Bartek wrocil po 16 minela pora drzemki i zasnal po 17, nie szlo go dobudzic wiec spal juz na noc:sorry2:posiedze jeszcze z godz i obudze Ł a ja pojde spac, cale szczescie ma dzis wolne:-p
Olcia pierwszy raz o tym slysze, znam dzieci ktore do 3 lat w pampersie chodzily i nic sie nie dzialo, spokojnie macie czas;-)

reklama
Renata a mozna to tak odroczyc szczepienie? Bo teraz mialysny je miec ale boje sie jej strasznie chodzi mi o ta asymetrie nieszczesna ze bedzie powrot ;/ mam isc do lekarza na bilans i powiedziec ze nie chce na razie szczepic? Przepraszam zr ja dalej z tym ale mam na prawde mega cykora ;(

Renata na tyle dobrze ze chociaz depniesz na cyca bo ja to mam zanik ;D

I jeszcze jedno byla dzisiaj ta polozna pochwalila Zu ze zachowuje sue jak dziecko poltoraroczne i powiedziala ze mam pol roku zeby pdpieluchowac mala bo bedzie miala infekcje drog moczowych i pro lemy z nerkami wtf pierwszy raz slysze nie wiem o co jej chodzilo Zu nigdy nie miala zlych badan .... moze Wy bardziej doswiadczone mamy powiecie mi cos na ten temat? Wiem wiem ze teraz jest doskonala ppra zeby oduczyc bo bez pampka jak sie ppsiusia czy kupka to mozna przebrac i nic jej nie bedzie ale problem w tym tez ze Zuzia jak widzi nocnik to rzuca nim ;/ a jak siada to zaraz wstaje i koniec z posiedzenia

Ja NA ZADNYM BILANSIE NIC NIE MOWILAM. pRZYSZLA PORA SZCZEPIENIA NA mmr , DOSTALAM ZAWIADOMIENIE I POWIEDZIALAM ZE NIE ZASZCZEPIE. Bo:
-ma katar
-kaszle
-wczoraj mial temperature
-wymiotowal w nocy
- bo zapomnialam ( przychodzilam dzien po :D )

a potem wprost powiedzialam ze nie zaszczepie bo nie chcem ryzykowac powtorki historii.

Ospe Oskar przeszedł zanim zostal zaszczepiony, Filip zresztą tez.

co do odpieluchowywania. Toż Zu ma dopiero rok. Ja tez mam kwietniowe dzieci i na nocnik uczylam siusiac i kupkac jak mieli ok 20 m-cy. 12-moiesieczne bejbi zadko ktore jest na tyle dojrzale zeby zatrybic z komunikacją ze chce kupke lub siku.
a z tymi problemami, ze tak zapobiegawczo trzeba dziecko odpieluchowac?? to powinna ci to zaproponowac jak Zu miala 2-3 miesiące.Dziwna lekarka.

booooze moj ząb. zasnelam po tabletkach. No leb mi rozerwie, zuchwa napuchla. ide dziś do dentystki. mam nadzieje ze mi go wyrwie, bo przez łikend ja zejde z bolu. A dziś SI Filut ma. trzeba bedzie odwolac chyba.

jeszcze sie przed chwilą dowiedzialam ze moj znajomy zmarł. 36 lat mial, 7 letnie dziecko

Ostatnia edycja:
Do góry