reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Skodzia- przepraszam, nie chciałam cie wystraszyć, tylko wczoraj caly dzień myslalam o tej dziewczynie... Jedynie co, jak tylko cos cie będzie niepokoilo to pedz do szpitala, az będzie się kurzylo... Ona miała wymioty i biegunke.. i powinna być od razu w szpitalu a myslala ze strula się jedzeniem.. a to już był sygnal ze cos sie dzieje..

Wysiadam przy moim wspaniałym dziecku...
Od kilku dni zachowuje się jakby małpiego rozumu dostala..... Nie poznaje jej.... Dobrze oczu nie otworzy i placze od razu, a jak nie placze to jeczy i marudzi, a jak nie to to bije się po twarzy i znowu placze :eek::eek:
Nic ja nie boli, zebow nowych nie widać... nocke zaczela przesypiać cala.. wiec nie wiem o co chodzi..
Mysli ze roczek skonczyla to już paniusia? :sorry::-D
CHwile się zabawić czyms i za moment rzuca zabawka i znowu placze... i Tak od kilku dni wygladaja nasze dni.. Nic nie mogę zrobić bo znikam z oczu i ta wyje, wisi mi na nodze.. ehhh.. Dzis umylam naczynia i zmylam podłogi, sukces...
Czekam az T wroci z pracy i zmykam do miasta chwile uszy przewietrzyć, bo takie nerwy mam ze masakraaaaaaaaaaaa
Spokojnie nie wyrzucaj sobie, ja jestem z tych nadgorliwych, także jakby coś dziwnego się działo to szybko telefon do gina a potem IP.

No to masz teraz ciężkie chwile z córcią, może to skok rozwojowy???

reklama
Skodzia- nie wiem co ona ma... skok nie skok, niech mija szybkooooooo. Ja jestem spokojna ale jej zachowuje mnie strasznie wkurza.

Olcia- nie chwal bo przechwalisz ;) A Paulina moze sie pakuje? bo ona zaraz na dniach wyjezdza przeciez ;))

Ja juz dzis pare rzeczg spakowalam a jutro musze leciec i torbe jeszcze kupic.

Bedzie nastepna nocka z glowy dla mnie bo gostek z taxi ma byc o 3,20 po nas.. a jak sie poloze to nie bedzie mi sie chcialo wstac i sie nie wyrobie pozniej..

A Majka jak sie tak w samolocie bedzie wydzierac ludziom o 6 rano bo tak lot mamy to bedzie ladowanie awaryjne na kanale La Manche hahah. Jak w tv bedA mowic to.znaczy ze to my hehe albo dadza spadochrony i wypchna z samolotu :D

W ogole tez jej sie odmienilo ze wieczorem mleka nie chce jesc.. Daje jej przez sen a w nocy sie juz nie budzi tylko rano ok 6 i wiecej mleka nie tknie.. nie wiem o co kaman..

Hej dziewczyny:) u nas dziś pogoda w miarę ładna wiec po południu pójdę z małym na rower:) teraz pije kawę,
Dennis dziś wstał o 5:30 ??? Jak nie moje dziecko:D

hej dziewczyny

tęskniłyście za mną;-)? bo ja za Wami bardzo

mam nadzieję, że miło spędziłyście święta. My jak zwykle nie mogliśmy usiedzieć w domku i były długie spacery i wycieczki:tak:

Sandra serdecznie gratuluję, niech się mała zdrowo chowa

Olcia, Renata, Magda spóźnione ale najszczersze 1378268_539793026101569_1624087343_n.jpg

Załączniki

• 1378268_539793026101569_1624087343_n.jpg
    1378268_539793026101569_1624087343_n.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 31
Hejka:)
asik to super że u Was swięta były takie rodzinne:)

Ja właśnie wróciłam z banku, na dworze duszno jak cholera;/ nie wiem jak ja synka ubiore na dwór, wczoraj w końcu zamówiliśmy łóżko dla małego i mam nadzieje że na piątek już będzie:-)

miłego dnia:*

Witam dziewczynki ;)

u nas pogoda piekna sloneczko ladnie swieci tylko ze pozniej ma padac ;[
maly u dziadkow na wsi bo dzis jest jakis odpust to go zabrali ;) my z Ł dojedziemy do nich po 14 jak wroci z pracy .
teraz powiesilam pranko i pije kawke a co u was ?

mloda mama jak tam synek wyszalał się u dziadków?:)

Ale tu cicho.. gdzie sie podziewacie :p My większość dnia siedzieliśmy w domu bo padało:wściekła/y: mam nadzieję że jutro pogoda będzie lepsza:) Synek ogląda bajki i niedługo idzie spać bo juz marudny jest

Asik dziekujemy bardzo :*

U nas bylo dzis ppchmurno kilka razy zagrzmialo pozniej sie zrobilo cieplo i tak w sloncu pozniej lalo przex dwoe godziny byly dwie tecze pieknie ;D chociaz my dzisiaj w domu bo ja sie zle czulam glupota blondynki na solarium ppszlam ;D Zu ma biegunke yhh dalam smecte pije duuuuzo i to mnie cieszy dupcia odparzona. Jutro przychodzi facet od gazowni baba od mieszkania i polozna na patronaz aaaa no i facet przyjdzie prac dywan bo ja jak wypralam yo.efektu nie bylo ;p

Mialam isc z Zu na szczepienie ale przeczekam ta biegunke bo sie cykam na szczepienie isc pewnie od zabkow ale nic nigdy nie jest pewne ;) jeszcze kilka dni i przyjecie ;D nie pamietam czy wam pisalam jak Jula (siostrzenica 7lat) zadzwonila do Zu i mowi ' Zuzia przyjade do Ciebie ze skubim (psem) i wylize Cie po mordzie tak jak lubisz' normalnie lalam ze smiechu z siostra ;D

Jak przyjdzie babka to sie zapytam czy moge mieszkanie przemalowac xd i mam pytanko do Was czy ktoras z Was malowala sciany ta farba satynowa ? Rzeczywiscie zmywa sie z niej brud itp ze scian ? Czy to taki pic na wode fotomontarz? ;D

reklama
Hej. Nie jeszcze sie nie pakuje. Czas za szybko leci. Dzis bylysmy na szczepieniu 6w1 i ospa wietrzna. A. szuka zaczepki o byle co... dwa dni bylo ok. Cisnie mi tekstami o kochanku itp itd. Przed chwila wyjechal na mnie z geba ze spalilam rybe. Ta Szwecja to chyba bedzie dla nas test, jesli sytuacja sie bedzie utrzymywala, przyjezdzam z Nikola i odwoluje slub, wesele wszystko... Rodzice mi pomoga...

Do góry