reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda masakra co ona robi to jakas gowniara jest? Ale juz tuz tuz fo wyprowadzki ;D

My jednak poszlysmy na zakupy zadowolone i mala padla ide pochodzic z nia po parku ;) oczywiscie sobie nic nie kupilam do ubrania tylko mala obkupilam a sobie tylko tusz i plyn do demakijazu oczu

reklama
Paulina super, że Nikola tk lgnie do tatusia :) chociaż trochę odpoczniesz
na gardło tantum verde jest dobre a na katar nasivin soft

Liza zdrówka dla Daniela

Magda niezłe akcje odwala ta dziewczyna:baffled: zdrówka

u nas raz słońce raz deszcz i tak w kółko:baffled::crazy:

Mloda mama, ale tesciowa wcale ci nie musi dziecka pilnowac. I sorry ale tekst " bo co innego ma do roboty" mnie rozwalił. To ze jest babcią Mariuszka to nie znaczy ze musi go pilnowac bo nie pracuje. swoje dzieci odchowala i teraz moze cale dnie pierdziec w taboret i tyć.
A ze za grubo ubrala, czy znowu brudny ciuch nalozyla. Trzeba powiedziec ze prosilas zeby przebrala. Chyba rozumie ona twoj jezyk, nie??

Umylam dziś sufit w kuchni i salonie. niewiele tego ale czuje sie jakbym plug ciągała.

Magda wspolczuje wspolokatorki. Ja mialam podobnych sąsiadów kiedyś. Chociaz i obecnym sporo brakuje we łbie. Na szczescie z podworka moge wygonić i nie oglądam ich mord.A wspollokatorce bym polecila zmiane dilera.

No tak teraz tak mysle ze nie powinnam tak myslec o niej bo racja ze nie musi z nim siedziec i powinnam skakac z radosci ze chce z nim byc i jest na kazdy telefon chyba naprawde przesadzam ... dzieki dziewczyny ze przemowilyscie mi do rozsadku postaram byc milsza dla niej ;)

caly dzionek jestesmy w domku wieje strasznie nawet do sklepu sie nie chce wyjsc ;[

Zobacz załącznik 619944Zobacz załącznik 619945Zobacz załącznik 619946

Ostatnia edycja:
magda ja bym zwariowałam z tą kobietą, tacy ludzie strasznie działaja mi na na nerwy, ja mam upierdliwych nowych sąsiadów, siostra ostatnio przyjechała i chciała sobie nawrócić autem na podwórku to sąsiad wyleciał i z mordą czemu rysuje ziemie na podwórku hehe, brat wczoraj rozmawiał z kumplem na podwórku to stwierdził że sa za głośno i nic nie słyszy w domu jak rozmawia przez telefon, grozil policją no czubki normalnie
olcia ja tez wolę bardziej cos kupić dziecku niz sobie :p zawsze na siebie szkoda mi pieniędzy:) ale ostatnio zaszalałam kupiłam sobie tusz i krem BB garniera, z kosmetyków w zupełności mi wystarczy
młoda mama u nas tez wieje że mało co głowy nie urwie;/

Zrobiłysmy z mama rogaliki a synek ładnie się bawi także mam troszke spokoju

Mloda mama pozwalasz tak zeby maly byl blisko monitoru? Dla doroslego czlowieka szkodliwe dla oczu a co u dziecka

Madzialenka heh dokladnie xd wczesniej tez mi wystarczal tusz fluid a teraz zaczelam uzywac kosmetykow jak w liceum lepiej sie czuje xd mi ten bb nie podpadowal ja mam cere ktora sie swieci i jedynie co to maxfactor a tusz dzisiaj zaszalalam i kupilam w duglasie jakis sumptuous extreme chwalila go babeczka wiec zobaczymy czy na prawde taki ekstra ;D

olcia to zaszalałaś :p Mi ten BB właśnie pasuje:) Ja w liceum tez mocniej sie malowałam, zawsze róż na policzkach a teraz to taki krem z podkładem mi wystarczy :) Ale trzeba sobie kupić parę tych kosmetyków żeby w razie jakiegoś wyjścia były, jakby nie patrzeć z cieni mam tylko brązowy hehe :p:p

Madzialrnka ja nie mam cieni bo zawsze sie rozmazuja mi tylko kreska i to takim jakby flamastrem z kiko bo innym nie potrafie ale ma juz dobre kilka msc i jest dobry

reklama
Do góry