reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MLODAMAMA dobrze ze zrozumialas ;) i zgodze sie ze on paru minut nikt wzroku nie stracil hehe ;p
OLCIA a tam, szalu z tatusia nie mam bo juz bedzie dluuuugo:p OlLCIA MADZIALENA ja uzywam mus maybelline, puder z rimmela i tusz z maxfactora. No i mam z 10 cieni na czarna godzine i kredke rimmel.

Tatus oddal wkoncu telefon do naprawy.... 1200zl.. gdyby nie bylo tego ubezpieczenia to bym sie zaplakala chyba

reklama
Mlida mama pauliba trz uwazam ze id paru mib biv sir bie stabie ale myslalam ze Ila wstawiajac tajie zdjecie chce pojazac jaj gra z tata a bie ze ti tylki di zdjecia ;)

Paulija ni taj ale sama ibecnosc A. To juz duzi ;)

nie Olciaa tylko do zdjecia bo tatus zechcial malego pobawic wiec trzeba bylo to uwiecznic xd
ja powiem wam tak szczerze ze moja cera nie nadaje sie na zadne fluidy i kremy bb mam ale i one sie nie zdaly bo jak naloze to wyglada jak skora by mi schodzila .. ;[

MLODAMAMA moze przed nalozeniem fluidu/pudru/musu poprostu wysmaruj buzie kremem nawilzajacym, odczekaj az wsiaknie i dopiero. Ja tez mialam taki efekt schodzacej skory na nosie i czole, ale odkad nawilzam buzie przed makijazem to czegos takiego nie ma.
OLCIA no przy Nikoli duzo pomoze ;) a ta zafascynowana tatusiem. Dzis pojechal do sklepu na 15min doslownie to tak wyla ze szok, nie wiem chyba myslala ze on znowu nie wroci... takie male a takie kumate

Rozmawiacie o malowaniu sie.
Ja zaczelam sie malowac w liceum. i to pod koniec 3 klasy, delikatnie, same rzesy co najwyzej. Inaczej ojciec by chyba mi ceglą zmył to z twarzy. po LO byla ciąza i wtedy nie musialam. z F mialam taką super cere ze nic mi nie bylo trzeba do upiekszania sie. no tylko tusz. bo rzesy mam tak jasne ze ich prawie nie widac.
z O w ciązy musialm nakladac na twarz tynk bo nie dosc ze pryszcz na pryszczu to i plamy mialam. dobrze ze Ł spal calymi dniami bo by soie przestraszyl tego co w domu ma :D

obecnie uzywam tuszu, czasami cieni., fluid na wielkie wyjscia lub zimą jak mi pryszcze obsypią facjate a trzeba do cywilizacji jechac. Latem sam tusz. slonce tak mi gebe osmali ze ulepszaczy nie trzeba :)

skora z nosa tez mi schodzi, i z brody. najgorzej jest latem. ale ja juz stara jestem to ma prawo mi schodzić cos tu i tam..

paulina dzieci rozumieja więcej niż nam sie wydaje:)

Ja z cerą nie mam problemów, jedynie przed @ potrafi wyskoczyć mi jakiś pryszcz a tak tak spokój, czasami w ogóle nie nakładam podkładu ani nic tylko sam krem ziaja kakaowy, rzęsy pomaluje i wystarczy :p

Dziewczyny ja dziś tak na szybko je z po imprezie dzieci sie wybawily a prezenty cieszą Dwnniska. Jutro przyjeżdżają tesciowie na kawę bo dziś byly tylko dzieci z rodzicami.
Poza tym mam na nic dziś Kevina siostrzenca S. Chłopaki grają na ps3 mały jeszcze bajkę ogląda.

Co do makijażu na codzień sie nie maluje bo mi sie nie chce ale jesli juz to pełen makijaż, podklad, puder, cien, kredka, tusz, błyszczyk, i teraz przy cuemnych wlisach cien do brwi

Magda-współczuję, dacie rade do przeprowadzki

Ja w sumie codziennie sie maluje, chyba ze brzydka pogoda i siedzimy w domu wtedy nie. Podkladu od lat uzywam tego samego revlon colorstay, tusze rozne do tego roz i nic wiecej.
Czekam az Bartek zasnie pewnie jeszcze z pol godziny:-p

Hej dziewczynki ;)

Ja sie maluje codziennie nie dlatego ze musze bo cere mam nie wiadomo jaka ale lubie lepiej sie czuje.

U nas od rana pada wiec z lekka kicha ;/

Milego dnia

Aaaa dziewczyny powiedzcie mi bo moja Zuza nie lubi spac pod koldra caly cxas sie odkrywa i jak chce ja przykryc to kopie nogami zeby jej nie przykrywac mialyscie tak? Czym ja przykrywac bo wydaje mi sie ze ona marzie a z drugiej str jakby marzla to by sie budzila w nocy yhh nie wiem juz sama

reklama
Witajcie z ranca ;
maly poszedl spad o 22 i pierwszy raz nie obudzil sie w nocy na jedzenie dopiero teraz o 8 wstal ale nie jest glodny ;)
jestem zaskoczona i na dodatek spal sam w swoim lozeczku.
Olciaa tez mam tak z Mariuszkiem nie chce byc przykrywany a jak go opatule to zaraz sie odkrywa dopiero jak usnie to przykrywam go delikatnie ale jak sie budze to juz odkryty ale nie marznie cieply karczek i raczki .. wtedy znow go przykrywam a on i tak sie rozkopie i tak ciagle ;)

Do góry