Veronica gratuluję drugiej dzidzi i ślubu super, że życie Ci się układa i jesteście szczęśliwi. Sliczne imię wybraliście dla córci
Olcia zdrówka
Happy współczuję bólu ucha. I wszystkiego najlepszego dla Denniska od forumowej ciotki
Gosieńka witaj
my święta spędzamy w domku będzie tradycyjnie sałatka warzywna, żurek z białą kiełbachą, jajka w majonezie i jakieś wędliny. Z ciast to sernik chyba zrobię
u nas jak zwykle weekend bardzo intensywny w piątek skończyło się na tym, że z koleżanką wyskoczyłyśmy wieczorkiem na piwko;-) sobota i niedziela spędzona na rodzinnych wycieczkach rowerowych, dzieciaki zadowolone bo jeździliśmy takimi "bocznymi" drogami przez łąki i lasy i sporo zwierzątak zaobserwowaliśmy
Olcia zdrówka
Happy współczuję bólu ucha. I wszystkiego najlepszego dla Denniska od forumowej ciotki
Gosieńka witaj
ja też wolę jak młody nie śpi w dzień bo potem jest problem żeby zasnął wieczorem. Jak się zdrzemnie to potrafi o 23 iść spaćHAPPY jak by mi wstawala jak czlowiek kolo 8:30/9 to bym ja normalnie kladla popoludniu ale ona wstaje o 10:30 :/ to jej nie uspie o 13 bo dluzej by usypianie trwalo niz drzemka, a jakby poszla spac ok 16 to bym potem ja pol nocy nie spala. A tak to pada o 20.30
my święta spędzamy w domku będzie tradycyjnie sałatka warzywna, żurek z białą kiełbachą, jajka w majonezie i jakieś wędliny. Z ciast to sernik chyba zrobię
u nas jak zwykle weekend bardzo intensywny w piątek skończyło się na tym, że z koleżanką wyskoczyłyśmy wieczorkiem na piwko;-) sobota i niedziela spędzona na rodzinnych wycieczkach rowerowych, dzieciaki zadowolone bo jeździliśmy takimi "bocznymi" drogami przez łąki i lasy i sporo zwierzątak zaobserwowaliśmy
Ostatnia edycja: