reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam sie xd

Veronica jak glupi to tak zrobil ale dobrze ze sobie poradzilas i teraz jestescie wszyscy szczesliwi

Paulina zazdroszcze xd moja to do 9spi pozniej 11 15 i wieczorem roznie
Dzisiaj miala jedna drzemka padla po 17 i teraz usnela yhm dobrze ze jest takie urzadzenie jak odkurzacz usypiacz ;D

A ja w koncu mam dostep do swiata tv seriale i moge lezec xd starego grata oddalam sasiadowi a niech mu posluzy xd i zrezygnoealam z tego serca bo jak to zobaczylam to padlam takie male gowno i grawer yyy nie nie ;/ do du.... maleutki jak opuszek palca i kupilam kolczyki na zdjeciu nie ma tego efektu ale sa to zlote rozyczki cale z dropnych diamencikow i teraz sie zastanaeiam czy cos do tych kolczykow dokupywac

Załączniki

• 1397334003152.jpg
    1397334003152.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 42
helloł. witam nowe mamy.

u nas jakos czas leci. cale dnie spedzam jak nie w ogrodzie to na terapii z F. na neta wchodze wieczorem i a chwile padam jak niemowle.

Co do drzemek. Moi obaj spali w dzien po ok 3 godziny. no raj dla mnie, bo mialam czas zeby w ciszy pobyc. regularnie spali do ok 3 urodzin, pozniej czasami jak dzien w p-lu byl wyczerpujący :)

a co do opieki tatusia nad dziecmi. Ł zostawal bo nie mial wyboru. jak musialam to wychodzilam i glęboko mialam ze on " nie umie" czego zrobić. duzy byl to sie czas bylo nauczyc :)

jedziemy zaraz na zakupy bo w domu pustka..

Hejka:)
gosienka witam i gratuluję :)
paulina ale śpioszek z Nikolki:) Mój synek wstaje 9- 10 i juz zrezygnował z drzemek popołudniowych:( Jak dwa razy w tygodniu pośpi w dzień to jest dobrze:)
olciaa ładne te kolczyki:) Ja zamierzam chrześnicy kupic na urodzinki jakieś delikatne, ale jeszcze sie zastanowie bo ma pecha do kolczyków, ciągle je gubi:)

Dzisiaj zapowiada sie leniwa niedziela:) Może pózniej jak namówie D. to pojedziemy do chrzestnej P., tylko że kompletnie nie wiem co kupic jej synkowi, ma dopiero miesiąc ale głupio tak jechać z pustymi rękoma, ciuszków to ona ma od cholery dla niego więc nie mam pojęcia:)

Miłego dnia:)

MADZIALENA pampersy zawsze sie przydadza hehe :p a no spioch. Wczoraj usnela przy zapalonym swietle, ogladajac bajke i w bluzeczce i pampersie bo ubieralam ja i smarowalam po kapaniu haha bez kolacji usnela
OLCIA ladne kolczyki i moim zdaniem wystarcza. Zu ma przebite uszka?

Witamy sie ;)

Ale dzisiaj puekna pogoda.

Madzialenka a moze jakas przytulanke albp grzechotke?

Paulina tak ma przebite jak miala 4msc jej przebilam. A Ty co Nikoli kupilas na ur? Chyba pisalas ale nie pamietam

Palemki poswiecone ?

Hej,
Ja dziś sobie zrobiłam wolne od szkoły i do czwartku jestem u mamy , a później mnie czeka sprzątanie... Masakra.
U loli po staremu, mówi na okrągło ..

Happy sto lat dla Denniska, ucaluj go od nas :)

Magda tak jak Ola mówi może jakas przytulanie, grzechotke albo zabawkę w stylu szczeniaczek z Fishera, później napewno go zainteresuje ;)

Dziewczyny co pieczęcie , gotujecie na święta bo ja nie nam pomysłów...

reklama
Do góry