reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
OLCIA oplacalo ci sie kupowac taka wielka kolumbryne? Tzn ze on to jak spacerowka z wozkow wielofunkcyjnych
VERONICA fajnie, parke bedziesz miala a ty jestes z tata synka? Przepraszam za pytanie, jesli nie chce nie odpowiadaj
wiesz co, ja nie jestem z tata synka bo ten DEBIL mnie zostawil jak mu o ciazy powiedzailam. syna wychowywałam sama prawie dwa lata. a od ponad roku mam kogoś. jest super. postanowiliśmy wziąć ślub. jest poważnie, On małego zaakceptował od samego poczattku, młody mówi do niego "tato" wiec jest naprawde superrr.) układa się. no i czekamy teraz na córeczke już się nie mogę doeczekać
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzialena-ja też robie mnóstwo zdjęć małemu.
Veronica-fajne ze ci się układa; )
Veronica-fajne ze ci się układa; )
madzialena647
Fanka BB :)
skodzia marzy mi sie takie lenistwo
veronica to super ze wszystko sie ułożyło i Twój synek i partner nawzajem sie zaakceptowali
My juz po krótkim spacerku, za chwile idziemy na rowerek
veronica to super ze wszystko sie ułożyło i Twój synek i partner nawzajem sie zaakceptowali
My juz po krótkim spacerku, za chwile idziemy na rowerek
K
konto usuniete.
Gość
Veronika, my się nie znamy Jestem Aga, mam 18 lat i termin na grudzień ;-)
Okropnie nieodpowiedzialnie się zachował ojciec Twojego dziecka, ale bardzo się cieszę, że znalazłaś sobie kogoś wartościowego Super, że Ci się układa
Okropnie nieodpowiedzialnie się zachował ojciec Twojego dziecka, ale bardzo się cieszę, że znalazłaś sobie kogoś wartościowego Super, że Ci się układa
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
witajcie kobietki ;]
dla tych z ktorymi sie jeszcze nie znam Ola lat 19 mama polrocznego Mariuszka
my dzis mielismy wielkie sprzatanie maly u tesciow a my dzis mamy gdziesz na wieczor wyskoczyc z kuzynem i jego dziewczyna
pogoda nawet ladna mieszkanko sie wietrzy
milego dzionka zycze ;*
dla tych z ktorymi sie jeszcze nie znam Ola lat 19 mama polrocznego Mariuszka
my dzis mielismy wielkie sprzatanie maly u tesciow a my dzis mamy gdziesz na wieczor wyskoczyc z kuzynem i jego dziewczyna
pogoda nawet ladna mieszkanko sie wietrzy
milego dzionka zycze ;*
G
guest-1673535084
Gość
VERONICA o kurcze co za idiota :/ kut**a wiedzial gdzie wsadzic a jak sie zachowac gdy sa tego konsekwencje to juz nie wiedzial... A alimenty chociaz placi?
MLODAMAMA czesto gdzies wychodzicie ja ostatni raz wyskoczylam z A. bez Nikoli na sylwestra haha czyli kawal czasu temu. No i dwa razy z kolezanka ale to na jakies 3h... o sory! Za tydzien idziemy na chrzciny ale... to tez z nia
Dziwnie tak jak mloda popoludniu nie spi. Ale dobrze ze chociaz dobry humor ma. Jutro tez spac nie idzie bo tatusiek przyjezdza..
MLODAMAMA czesto gdzies wychodzicie ja ostatni raz wyskoczylam z A. bez Nikoli na sylwestra haha czyli kawal czasu temu. No i dwa razy z kolezanka ale to na jakies 3h... o sory! Za tydzien idziemy na chrzciny ale... to tez z nia
Dziwnie tak jak mloda popoludniu nie spi. Ale dobrze ze chociaz dobry humor ma. Jutro tez spac nie idzie bo tatusiek przyjezdza..
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina-wcześnie zrezygnowała mała z dzemek, Dennis codziennie śpi co najmniej 2h w dzień.
Młoda mama ja przez ostatnie 2 lata bez Dennis wyszłam 3 razy. Fajnie ze macie możliwość wyjścia bez dziecka
Młoda mama ja przez ostatnie 2 lata bez Dennis wyszłam 3 razy. Fajnie ze macie możliwość wyjścia bez dziecka
Cześć dziewczyny -
Jestem przyszła mamcia -w 19tyg ciazy z Bradford ,,,z miła chęcią dołączę do waszego grona -
Miło mi was poznać i życzę miłego weekendu -
Jestem przyszła mamcia -w 19tyg ciazy z Bradford ,,,z miła chęcią dołączę do waszego grona -
Miło mi was poznać i życzę miłego weekendu -
reklama
G
guest-1673535084
Gość
HAPPY jak by mi wstawala jak czlowiek kolo 8:30/9 to bym ja normalnie kladla popoludniu ale ona wstaje o 10:30 :/ to jej nie uspie o 13 bo dluzej by usypianie trwalo niz drzemka, a jakby poszla spac ok 16 to bym potem ja pol nocy nie spala. A tak to pada o 20.30