reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Veronica Malania-ja cie pamiętam! Gratuluję i chyba niedawno też ślub bralas?

a no :) jestem 2 tyg po ślubie cywilnym :))

Hej.

VERONICA chyba wiekszosc ci tu pamieta :) gratuluje

no właśnie chyba mało kto mnie pamięta :(

co u Was?

mi tak jakos dziwnie bedac 2 raz w ciazy. wiem ze bede miala córeczke :)) Oliwie :D

ja sie boje ze bede musiala przerwac studia, bo ale to sie jeszcze okaze

a jak Wasze pociechy?
moj chodzi do przedszkola od wrzesnia,jest zachwycony, śmiga po angielsku :D

reklama
czesc dziewczyny :)

madzialena no oby bo od pazdziernika nie bedzie mial wyjscia i bedzie musial sie nim wiecej zajmowac bo wracam na studia. Tylko wolalabym zeby juz zaczal sie wdrazac bo przyjdzie co do czego a on nic nie bedzie wiedzial :)

Veronica witaj :) my sie nie znamy, jestem mama prawie 20 miesiecznego Nikodema ;) gratuluje slubu i duzo, duzo, duzo szczescia w malzenstwie zycze :p

EDIT. dziewczyny co dla mlodego na biegunke polecacie?

Ostatnia edycja:
Hej o boziu jak mnie tu troszku nie bylo wiec malo co nadrobie ;) wybaczcie xd

U nas po staremu Zu zdrowa pomimo ze ja od tyg chorowitka jestem ;)
Dzisiaj mi sie macierzynski skonczyl ale to zlecialo za tydzien roczek Zu ale przyjecie 4maja robimy jutro w koncu ide prezent odebrac ;p no i kupileam Zu nowy wozek tego x lander asia i bosko sie nim jezdzi

Witam nowe mamusie jestem Ola i mam corcie prawie roczna xd

A na biegunke smecta :)

I mysle nad kursem florystycznym

OLCIA oplacalo ci sie kupowac taka wielka kolumbryne? Tzn ze on to jak spacerowka z wozkow wielofunkcyjnych ;)
VERONICA fajnie, parke bedziesz miala :) a ty jestes z tata synka? Przepraszam za pytanie, jesli nie chce nie odpowiadaj ;)

Paulina czy on jest wielki? Nie powiedzialabym dobrze sie prowadzi zreszta dla mnie najwazniejsze w wozku sa pompowane kola i skladany Zu jest teraz wygpdniej a tamten tez mialam wiekszy bo coneco v3 wiec na twoje pytanie odpowiem tak oplacalo sie ;) nie chcialam zwyklej spacerowki na piankowych kolach

OLCIA ja zaluje ze xlandera nie kupilam razem z gondola na poczatku. I powiem tak napewno jest wielki, chodzi mi o wielkosc po zlozeniu, zreszta wiem bo kuzynka ma xlandera i wozek zajmuje calutki nie maly bagaznik :p Myslalam ze ty wlasnie takiej spacerowki "parasolki" szukasz ;)

Paulina a ja nie zaluje ze gondoli na poczatku nie kupilam bo sa malutki ;) rozmyslalam nad zwykla parasolka ale jak w sklepach widzialam to tam tak malutko miejsca jest na wygodne spanie np na spacerze ;) a x landera od poczatku sie czailam i wybralam go bo moim zdaniem jest najwygodniejszy dla mamy jak i dziecka

Hej dziewczyny:) mnie wczoraj dopadł ból ucha i nic nie pomaga wiec w poniedziałek idę do lekarza.
Mały już praktycznie zdrowy tylko katar mu jeszcze został.
Eh 2 lata temu o tej porze byłam juz w szpitalu. Nie mogę uwierzyć jak ten czas leci...

Hej laski. My dzis kolejny dzien bez drzemki popoludniowej bo dopiero wstalysmy.... jutro A. przylatuje tyle ze do Katowic a nie do Krakowa. Kolega ma po niego jechac.

HAPPY zdrowka!! Oj tak tez czas tak zapieprza ze szok.

reklama
Witam:)

olcia to super że u Was wszystko w porządku:)

kechu na biegunkę dobra jest smecta tak jak pisze olcia i jakieś saszetki nawadniające np. Dicoflor o ile się nie mylę:)

happymum czas leci rzeczywiście szybko:) Mój synek juz ma 3 latka i nie wiem kiedy to zleciało:) dobrze że robie mu dużo zdjęć bo czasem niektóre chwile waro sfotografować:) A Twój synek juz jutro 2 latka:)

My pospaliśmy standardowo do 9.20:) Dzisiaj pojemy torcika bo brat miał wczoraj ur. :)

Do góry