reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kurcze ale tu dzisiaj pustki :) u mnie to sasiedzi to sie zaraz pozabijaja. Caly dzien sie awanturuja na caly blok ich slychac.

madzialena, anula mam nadzieje ze mojemu tez niedlugo przejdzie i zacznie sie znow angazowac w opieke nad mlodym bo przyjdzie pazdziernik, ja wroce na studia a on nawet nie bedzie wiedzial jak sie zajac wlasnym synem a wtedy juz nie bedzie mial wyjscia.

Perrie witaj :) kasia jestem, mam 23 lata i jestem mama prawie 20 miesiecznego Nikodema :)

ja tak na szybko bo koleżanka o 10 ma wpaść a ja jeszcze do sklepu muszę iść

ASIK eee nie ;) jak w ciazy bylam to mieszkalismy razem i bylo ok. My sie czesciej klocimy jak go nie ma w Pl niz jak jest ;)
jak tak to fajnie
ale ten czas szybko leci już niecałe 2 tyg do Waszego wyjazdu

SKODZIA fajnie że wsio ok

ANULA pochwal się co kupiłaś

PERRIE gratuluję dzidzi:) jestem Aśka, mam 26 lat i 2 dzieciaczków

ale mnie wczoraj Olcia wystraszyła. Kończyła lekcje o 13:25, mija godzina a jej nadal nie ma. Szukam po wiosce a ta z koleżanką wychodzi z przedszkola

zaglądam tu i jakos nie moge sie wpasowac ...
co do facetow moj na razie zajmuje sie malym i nie moge narzekac nawet sprzata w domu po pracy bo ja sie ucze ;]
pogoda fatalna nawet na spacer nie moznaq wyjsc maly od 3 dni przechodzi samego siebie ciagle marudzi calymi dniami juz nie wiem co mu jest i jak to zalagodzic mam tak dosć tego miuńczenia.. jakies rady ??

Hejka
kechu może z czasem znów wszystko wróci do normy, im dziecko starsze tym potrzebuje więcej uwagi i być może to przestraszyło Twojego partnera, dziecko chce sie bawić i trzeba na chwilę przysiąść a nie każdemu się chce, też to przerabiałam:)
perrie witam i gratuluje:) Jestem mamą 3letniego Piotrusia:)
młoda mama mój synek tez jest marudny, wydaje mi się że to przez pogodę, co chwile wymyślamy inne zabawy bo też mam dosyć tego marudzenia, czekamy na lepsza pogodę i częstsze spacerki bo idzie zwariować w domu:)
asik ale córa napędziła Tobie stracha:/ Ja to nie wiem co zrobie jak synek juz pójdzie do szkoły, będę cała w nerwach jak będzie sam wracał hehe

U nas dzisiaj pierogi ruskie, ogarnę troche i idę z mama lepić, synek juz od dwóch dni mówi że chce pierogi:)

Miłego dnia

hej. ja tu sie udzielałam jakiś czas temu :))
mój synek ma juz # lata a znalazłam o forum będąc w ciąży właśnie z nim :D

a aktualnie jestem w ciąży po raz drugi. oczekuję córeczki. termin na lipiec :D:D

co tam u Was?
są jeszcze jakieś kobitki tu sprzed 3 lat?

veronica malaniawitam i gratuluję:) Ja jestem tutaj od jakis paru miesięcy:) Jestem mamą 3letniego Piotrusia:)

My po spacerku, zimno trochę;/;/ ale chociaż nie pada

reklama
Do góry