reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KECHU 0,5l wodki na glowe, wychodzi 300 flaszek ale ze zapas jakis chcemy miec to kupujemy 350. Bo to brama, to kamerzyste i orkiestrze do domu trzeba dac... No i okolo 70 butelek wina. Jak liczylam to wyszlo mniej wiecej 9.760zl :p

reklama
Paulina nawet nie myslalam ze na glupi alkohol tyle kasy idzie :) dobrze ze ja wrazie czego bede miala ze znizka bo moj tata pracuje w hurtowni alkoholi bo inaczej kredyt juz na sam alkohol musieli bysmy brac ;P

paulina o matko tyle kasiory na sam alkohol :) Ale będzie udane weselicho:-)

Ja już wykapałam synka, na kolacje zjadł naleśnika z serem, mozna powiedziec że na dzisiaj mam juz wolne :p Marzę o tym żeby już sie położyć padnięta jestem jak nie wiem

Madzialena nalesniki!!! ale mi smaka zrobilas. Co prawda z serem nie lubie ale z domowej roboty dzemem bym zjadla. Jutro bede musiala tez zrobic :)

Ja mialam nalesniki przedwczoraj :p

KECHU ile tej znizki? 2/3zl na butelce? Uwierz mi, robiac takie wesele to tysiac w ta a tysiac w ta roznicy nie robi :p

Heja wieczornie :)

Co do urody modelek. wiecie, nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba. zresztą.. modelka nie musi być ladna tylko fotogeniczna i musi umiec chodzić jak szkapa.
A Rubikowa dla mnie samej malo kobieca jest. odraza mnie jej wiecznie otwarta buzia. jak ptrzy przesnietym migdalku.

Paulina u mnie chlopaki z kupa problemow nie mieli. Ja za to jak sie zblokowalam to zycie mi uratowaly glicerynowe czopki.

Kechu ja w tym roku 2 wesela mam. Moze chcesz isc jako osoba towarzyszaca mojego chlopa\ twego samca wezmiemy jako mego towarzysza.. dziecia sie upchnie gdzies tez.. on maly jest to i malo widoczny :) obie imprezy na ok 250 osob kazda. wiec i duzo picia bedzie :D

My dziś u rodziców moich. Chlopaki kota w butach oglądają. Ja sie obzarlam sledzi po krolewsku. Boziu jakie pyszne :D

Narazie mi mama pomoze bo ja splukana jestem, a przelew dostaniemy pod koniec nastepnego tygodnia dopiero... az mi glupio, bo uslyszala jak gadalam z A. na ten temat ze narazie nic nie kupimy bo kasy brak, to sie zaproponowala ze nam da, a jak bedziemy miec to oddamy... mam tylko nadzieje ze przyjdzie troche wiecej bo chcielismy juz alko kupic na wesele, a to koszt 10tys:banghead::banghead::banghead::banghead:
Kochana jak mama moze Wam pomoc to nie odmawiajcie honorowo, komu ma pomoc jak nie Wam? Poza tym pozyczy, nie da, a nawet jakby dala to przeciez daje dzieciom a nie obcym :-)

Paulina kurde, alkoholu za 10 tys. to gruba impreza bedzie. Za mna juz od roku chodzi chec wybrania sie na jakies wesele i dupa. Nikt jak na zlosc nie chce sie chajtac.

Skodzia moze i cos w tym jest co piszesz. Ale dziwi mnie ze ludzie tak slepo `kupuja` wszystko co im jacys geje projektanci wmowia. A potem cala masa ludzi poprzebierana chodzi po ulicach. Wazne ze metka jest a to ze wygladaja jak pajace to nie wazne.

Dokladnie niewazne ze figura nie taka, ale trzeba sie lansowac bo to modne ;-)

Co do alko wow, imponujaca kwota, jeszcze Wam pewnie zostanie, ale przyda sie na kolejne imprezy, my jeszcze flachy dalismy najblizszej ekipie meza z pracy, jego kierownikowi. Ja to praktycznie wodki nie pije (pomijajac ciaze w sensie ze w ciazy nie pije, a poza praktycznie wcale), maz tylko od wielkiego dzwonu na imprezach rodzinnych.

Nam sie szykuje w czerwcu wesele ale raczej nie pojdziemy z noworodkiem, zlozymy zyczenia w kosciele damy prezent - mysle ze fajnej poscieli nigdy za wiele ;-)

Paulina w moim przypadku to troche wiecej niz 2-3 zl na butelce. Z reszta wychodze z zalozenia (i to nie tylko w kwestii alkoholu) ze lepiej miec nawet to glupie tys. zloty w kieszeni niz nie miec. Szczegolnie gdy to nie wymaga jakiegos wielkiego zachodu :p ale ja narazie wesela nie planuje wiec pozostaje mi czekac na zaproszenie do kogos innego ;) a podobno mlodszy brat Z. kupil pierscionek zareczynowy dla swojej dziewczyny to moze juz niedlugo :p

SKODZIA kochana jestes :*
KECHU WAMPI w normalnej kwestii 1000zl to dla mnie takze bardzo duzo, ale w kwestii wesela ze calosc wychodzi nas w granicach 60tysiecy to tysiac sie juz naprawde nie liczy ;)

reklama
Renata to ja sie pisze, to duzo picia mnie przekonalo :p gorzej z moim Z. bo on jest chory jak musi ubrac cos innego niz t-shirt i bluza w rozmiarze xxl :)

Skodzia no dokladnie, sami sie krzywdza takimi ubraniami i jeszcze gruva kase za to placa :confused:

wampi no wlasnie, tysiaki na ulicach nie leza a szkoda :D

Paulina no niby tak ale mimo wszystko jak mozna zaoszczedzic to ja zawsze z tego korzystam :)

Do góry