reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mnie tez rubikowa nie zachwyca choc jest mega zadbana :-) w ogole modelki sa niezgrabne, za to fotomodelki apetyczne choc bez make up wszystkie to paszczury i smoki :-D ;-)

I w sumie cieszy mnie to ze Polka zrobila miedzynarodowa kariere no chyba ze to tylko takie rozdmuchane przez Polakow jest jak ta pusta Dzoana ;-)

reklama
Paulina ja tez nie pomoge bo nie stosuje niczego dodupnego bo mnie to przeraza i moje dziecko jest dziewicze w tym temacie :)

happy szybkiego powrotu do zdrowia ^^

skodzia moze i sie wybila ale to nie zmienia faktu ze jest brzydka i nie rozumiem dlaczego takie paskudy robia taka kariere. Kiedys te top modelki byly ladniejsze.

happymum dużo zdrówka dla Was!:*
paulina ja z czopkami nie pomogę bo również takich nawet nie mam:) Jedyne czopki jakie mam to Paracetamol, synek dostał je od lekarza po szczepionce w razie gdyby gorączkował, nawet ich nie otworzyłam :) ale glicerynowe są dobre jak dziecko ma problem z kupką więc może dobrze by było gdybyś zaopatrzyła sie w takie przed wyjazdem w aptece na pewno Ci doradzą:)

My już po kontroli, synek dostał jeszcze antybiotyk na 3 dni, bierze sie go raz dziennie i działa po odstawieniu jeszcze tydzień, jeszcze troche kaszle i mam nadzieje że po tym całkowicie przejdzie:)

MADZIALENA no wlasnie bo dzis Nikola miala konkretny problem z kupa ale wkoncu wymeczyla...

Jutro albo w niedziele jade na wielkie zakupy typu pampersy bo okazalo sie ze kolega jedzie do SE w poniedzialek duzym autem i zabierze mi wiekszosc rzeczy ktorych nie mielismy brac bo mamy za male auto... oszczednosc bo tam 86sztuk pampkow 199kr a 42sztuki 109kr.

Skodzia ale Dzoana ma przynajmniej ma normalną figurę a nie same kości
ciało ok, ale w głowie przeciąg :-D

skodzia moze i sie wybila ale to nie zmienia faktu ze jest brzydka i nie rozumiem dlaczego takie paskudy robia taka kariere. Kiedys te top modelki byly ladniejsze.
Dlatego, że generalnie większość projektantów jest homo i kobiety mają mieć chłopięcą urodę, ich to kręci i tak się utarło.

My już po kontroli, synek dostał jeszcze antybiotyk na 3 dni, bierze sie go raz dziennie i działa po odstawieniu jeszcze tydzień, jeszcze troche kaszle i mam nadzieje że po tym całkowicie przejdzie:)
oby oby :*

Jutro albo w niedziele jade na wielkie zakupy typu pampersy bo okazalo sie ze kolega jedzie do SE w poniedzialek duzym autem i zabierze mi wiekszosc rzeczy ktorych nie mielismy brac bo mamy za male auto... oszczednosc bo tam 86sztuk pampkow 199kr a 42sztuki 109kr.
no to się kalkuluje, fajnie :happy:

Narazie mi mama pomoze bo ja splukana jestem, a przelew dostaniemy pod koniec nastepnego tygodnia dopiero... az mi glupio, bo uslyszala jak gadalam z A. na ten temat ze narazie nic nie kupimy bo kasy brak, to sie zaproponowala ze nam da, a jak bedziemy miec to oddamy... mam tylko nadzieje ze przyjdzie troche wiecej bo chcielismy juz alko kupic na wesele, a to koszt 10tys:banghead::banghead::banghead::banghead:

reklama
Paulina kurde, alkoholu za 10 tys. to gruba impreza bedzie. Za mna juz od roku chodzi chec wybrania sie na jakies wesele i dupa. Nikt jak na zlosc nie chce sie chajtac.

Skodzia moze i cos w tym jest co piszesz. Ale dziwi mnie ze ludzie tak slepo `kupuja` wszystko co im jacys geje projektanci wmowia. A potem cala masa ludzi poprzebierana chodzi po ulicach. Wazne ze metka jest a to ze wygladaja jak pajace to nie wazne.

Do góry