reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

skodzia ja piersi mam badane prawie przy każdej wizycie u ginekologa, a USG kontrolne piersi muszę robić co roku bo 6 lat temu miałam wycinanego włókniaka z piersi, nic groznego, ale wolę dla świętego spokoju to kontrolować:) A po porodzie nie martw się tak od razu wszystko się nie zacznie, będziesz miała na pewno czas na odpoczynek :p
młoda mama dużo zdrówka dla Ciebie :) Fajnie że masz gdzie zostawić synka żeby się nie zaraził czasem
kechu ja też muszę się przyznać że oglądam czasem, te ,,bzdety,, jak to mój D. mówi:-) A teraz wkręciłam się w Szpital co leci na TVN :p

reklama
Hej laski:*
Młoda mama-zdrówka i zazdroszczę ze tesciowie ci pomagają. Mój Dennis dziadków właściwie nie ma bo jedni w pl a drudzy(S. Rodzice) mieszkają blisko bo autem jedzie się 20min ale odwiedzają go raz na 2 miesiące albo rzadziej.

Paulina-będziesz miała chociaż chwile dla siebie:)
Co do seriali nie oglądam żadnego. Kiedyś oglądałam "pamiętniki wampirów" ale tylko pierwszy sezon. Jedynie dr.House ubustwiam ale nie oglądam Codziennie tylko jak mnie najdzie
Zapraszam na nowy post
Mama-Zadumana: Jak wychować jedynka?

Ostatnia edycja:
heja.

Mloda zdrowiej.Fajnie ci ze masz komu podeslac malucha. U mnie tescie odpadają.. jedynie czasami rodzice.

co do seriali to ja polsatowyc nie oglądam. wole na tvn. Lekarze, Agate, jak dotrwam to i Sama słodycz. A no i muzyczne te progamy.
Ostatnio co rano oglądam chirurgów.

Skodzia ja tam niby sie nie boje ale gdy jestem sama to jakis tam lekki niepokoju jest. A znowu jak Z. jest obok to burza tylko mnie podkreca. Nie wiem czemu ale burza dziala na mnie jak najlepszy afrodyzjak :p
haha i dobrze :-)

SKODZIA tatus zostaje z N. a ja przylatuje na nie cale 24h do PL :)
Aaaaaa
skodzia ja piersi mam badane prawie przy każdej wizycie u ginekologa, a USG kontrolne piersi muszę robić co roku bo 6 lat temu miałam wycinanego włókniaka z piersi, nic groznego, ale wolę dla świętego spokoju to kontrolować:) A po porodzie nie martw się tak od razu wszystko się nie zacznie, będziesz miała na pewno czas na odpoczynek :p
Nie no pewniej lepiej zapobiegac niz leczyc. Mam nadzieje ze to byl epizod i tak zostanie :-*

Co do seriali ja ogladam wszystko co sie da, nie ogladam programow muzycznych i tanecznych na zywo, smiejemy sie z mezem ze Ci wszyscy ludzie do roboty by sie uczciwej wzieli a nie :-D bo spiewac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej :-D

Witam z rana. Ja juz na nogach od godziny ponad :)

Ostatnio tez przezucilam sie na tvn i tam ogladam lekarzy i sama slodycz. Niestety na pamietniki wampirow nigdy nie doczekam ale kiedys ze 2 sezony w internecie obejrzalam. I jedyne co ogladam z tych wszystkich talent show to project runway :) chociaz ta kobieta kon (anja rubik) strasznie mnie irytuje ;)

Witam:)

Ja juz wróciłam od lekarza, na szczęście wszystko w porządku, następna kontrola za rok:-) A tak zmarzłam że do tej pory zagrzać się nie mogę:-D Synek zrobił mojej mamie pobudkę juz po 8:-) Na 13 lecimy do kontroli i mam nadzieję że będzie juz koniec wizyt u lekarza:)

Miłego dnia:)

Madzialena super ze wszystko cycolami wporzadku :)

Skodzia to fakt sarah tez jest konska ale mimo wszystko wydaje mi sie sympatyczna i jakos ja lubie a ta rubik to koszmar jest. Nie rozumiem tych zachwytow nad jej uroda, dla mnie jest paskudna. I jakas taka zmanierowana w tym programie...bo co to nie ona?! I to jej feflunienie jak gada, sluchac sie nie da :p

Hej laski. Jak dla mnie Anja Rubik to zadna pieknoscia nie jest. Nie wiem czemu wiekszosc ludzi sie nie zachwyca. Wszedzie wystajace kosci oblecha.

MADZIALENA dobrze ze wszystko ok!;)

Laski, w domowej apteczce macie pewnie czopki glicerynowe, wiec moje pytanie jakie? Wstyd sie przyznac ale ja ich nie mam w domu, ani nawet na liscie zakupow do SE ich nie uwzglednilam...

reklama
Hej:)
Madzialena-dobrze że wszystko okey.
Jeśli chodzi o Anje Rubik jak dla mnie jest po prostu brzydka!

My jesteśmy chorzy(czyt. Ja i Dennis) mały ma gorączkę i kaszel ja podobnie

Do góry