reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heja..
booooziu leb mi chyba zaraz rozsadzi. Mam wrazen ie ze oczy wyskoczą. tak boli ze jasna cholera mnie bierze. tabletki nie pomagają, a wzielam 2 rantudile. No one są mocne. ( dostalam je w razie bolu przy skreconej stopie ).
bylam dzś u alergologa i psychiatry, brzuch caly dzien bolał.. i sie okazalo jak wrocilam ze ja @ dostalam akurat. dobrze ze juz w domu bylam bo bym z taką plamą na tylku w autobusie kwitla.

co do wczorajszego robienia kawałów. F wczoraj podchodzi do mnie i mkwi ze mam przyszcze. Pytam go gdzie.. juz przerazona, bo ostatnio ronbą mi sie na twarzy jak nastolatce. a on tekstem do mnie " hahahaha.. zartowalem.. to są cycki :D " to mnie skomplementował.

A Oskara wkrecil ze ma kleszcza w uchu i trzeba dzwonić po karetke. Mlody prawie sie rozplakał, ze mu ten kleszcz wyssie wszystko z glowy i operacja bedzie jak nic. hahahha.. F tak powaznie mu opowioadał ze sama bym mu uwierzyla.

WAMPI mam identyczny plyn.
MALWA od tego sa raczej watki dla staraczek :) poszukaj a znajdziesz
RENATA vuhahhahahahaa nir wierze, jakie Filip ma pomysly hahahaha

Moja sie myje, zaraz kolacja i sen. Ameeen. Nie spala dzis popoludniu, bo po nocy wstala o 10.30 bodajze.

Witam się wieczornie:) cały dzień nas w domu nie było. Byliśmy u siostry S. A później u drugiej jegi siostry a na końcu u Teściów mały nie spał w dzień wic już w łóżku:)

Hej Dziewczynki :happy2:

Mnie też się grzybek łapał dwa razy na początku ciąży i dostałam Pimafucin globulki i pomogły na szczęście i kupiłam sobie ziaję intimę, a teraz mieszam z płynem do higieny intymnej biały jeleń z korą dębu ;-)

witam z rana .
maly u mojej mamy zostal na noc a ja wgl sie nie wyspalam budzilam sie co 2h glowamnie bolaloa zatoki masakra myslalam ze sie wsciekne ;/
teraz uciekam do szkoly a p0otem z mama do mnie na ciacho urodzinowe .
do pozniej ;)

witam z rana .
maly u mojej mamy zostal na noc a ja wgl sie nie wyspalam budzilam sie co 2h glowamnie bolaloa zatoki masakra myslalam ze sie wsciekne ;/
teraz uciekam do szkoly a p0otem z mama do mnie na ciacho urodzinowe .
do pozniej ;)
Oooo Kochana sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam :happy2: spełnienia najskrytszego marzenia, duuuużo zdrówka, szacunku i miłości :happy2:

reklama
A ja juz sie bycze u rodzicow, teraz spijam kawke, zaraz ide na lezaczek i wilczyce rodzicow wyglaskac. I obijantus :-) Milego dzionka Dziewczyny :-*

Do góry