reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

skodzia zazdroszczę takiego błogiego lenistwa :p

Ja położyłam synka spać ale po 30 min. stwierdził że już się wyspał:) Ogląda ładnie bajki więc mam trochę spokoju, nie wyspałam się dzisiaj w ogóle;/ a jutro czeka mnie szybka pobudka bo na 7.30 mam kontrolne usg piersi, mam nadzieję że wszystko wyjdzie ok:)

reklama
skodzia zazdroszczę takiego błogiego lenistwa :p

Ja położyłam synka spać ale po 30 min. stwierdził że już się wyspał:) Ogląda ładnie bajki więc mam trochę spokoju, nie wyspałam się dzisiaj w ogóle;/ a jutro czeka mnie szybka pobudka bo na 7.30 mam kontrolne usg piersi, mam nadzieję że wszystko wyjdzie ok:)

Ohh ja bym też chciała sue po lenic:) dzsiaj na d rana zna zajęcia później zakupy a teraz sprzątanie i obiad

Dziewczynki jak sie Ala urodzi to skonczy sie "dzien dziecka" hehe ;-) bede jak Wy zajete i bede miala wiecej zmartwien.

Madzialenka masz USG piersi, mnie nikt nawet piersi nie badal nigdy, zaden ginekolog. Ciekawe czy sie zainteresuja po porodzie czy tylko na zyczenie pacjentki?

SKODZIU na poczatku jest lajcik ;p bo dziec spi, i ty tez bedziesz spala bo po porodzie bedziesz sie regenerowala :tak:
Ja sie poleniu****e 7 maja ;) szczerze? Nie moge sie doczekac...i szkoda ze tylko 24h.

Ogladam wlasnie zdrady. Najlepszy serial.

Czesc dziewczyny :)

Masakra jaka padnieta jestem...od soboty nic tylko sprzatam. Takiego syfu jak w tym mieszkaniu to ja nigdy chyba nie widzialam. Wszystko obrosniete przynajmniej 5 letnim brudem plus kocia siersc. Jestem w szoku ze mozna tak zyc i to z dzieckiem. Sama nie jestem jakims czysciochem ale to mieszkanie mnie przerazilo.

Looo burza wlasnie u mnie sie zaczyna...pierwsza w tym roku <3 szkoda ze Z. znow na nocce.

Mloda mama szybkiego powrotu do zdrowia...normalnie ci zazdroszcze ze twoi tesciowie i rodzice tak biora malego na noc. Ja narazie moge o tym jedynie pomazyc :)

Paulina seriale na Polsacie to w ogole sa mistrzowskie...kiedys nalogowo ogladala Pamietniki z wakacji...z wspollokatorka zamiast kuc do sesji ogladalysmy te glupoty zeby dac odpoczac mozgom :p

u mnie masakra rozłozylam sie leze z goraczka w lozku maly jest u tesciow zeby on nie lapal wiecej zarazko ;[
dziekuje za zyczonka ;))
duzo zdrowka :-*

SKODZIU na poczatku jest lajcik ;p bo dziec spi, i ty tez bedziesz spala bo po porodzie bedziesz sie regenerowala :tak:
Ja sie poleniu****e 7 maja ;) szczerze? Nie moge sie doczekac...i szkoda ze tylko 24h.

Ogladam wlasnie zdrady. Najlepszy serial.
Chcialabym zeby Mala byla bezkolkowa - moje marzenie ;-)

A co bedzie 7maja???

Looo burza wlasnie u mnie sie zaczyna...pierwsza w tym roku <3 szkoda ze Z. znow na nocce

Uuuu ja sie nie boje burzy jak mam wszystkich w domu, tak to zawsze mam glupie mysli brrr.

Skodzia ja tam niby sie nie boje ale gdy jestem sama to jakis tam lekki niepokoju jest. A znowu jak Z. jest obok to burza tylko mnie podkreca. Nie wiem czemu ale burza dziala na mnie jak najlepszy afrodyzjak :p

SKODZIA tatus zostaje z N. a ja przylatuje na nie cale 24h do PL :)
KECHu ja tez! Ja tez! :p pamietniki z wakacji to szal byl :d na dlaczego ja, trudne sprawy tez czasami rzuce okiem. Pierwsza milosc codziennie ogladam :p

reklama
Paulina o pierwsza milosc ogladalam codziennie jak w ciazy bylam, potem czasu zabraklo a teraz nie jestem na biezaco :) ogolnie lubie ogladac seriale na Polsacie bo przewaznie krecone sa we Wroclawiu i fajnie jest widziec znajome miejsca w tv. :)

Do góry