reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WAMPI ja nie lubie stringow, ubieram czasami :p a co do zelu ja stosuje ziaje intime od zawsze. Jak mnie zlapalo w listopadzie tak sie grzyb odwalic nie chce ;/
MLODAMAMA poczekam te dwa tygodnie bo nie czuje zadnego dyskomfortu, a to nie na 100% mam grzyba tylko prawdopodobnie :p wiec bezsensu faszerowac sie na dole antybiotykiem jak to niepewne, a jak bedzie to oni i tak mi recepte na cos wypisza.

reklama
Witamy z rana ,
Maly wlasnie wstal i fisiuje na lozku bo spal ze mna poniewaz wczoraj srasznie go dziasla bolaly az musialam dac mu nurofen i jak dostal to usnal od razu ;)
Ja tez czuje sie coraz gorzej chyba wizyta u lekarza mnie nie ominie ;[
a co tam u was jakie plany na dzis ?

mlodamama co do takiego jedzenia to raczej jest wszystko w porzadku mojej koleżanki córka miała ok rok a zjadala pól takiego malutkiego serka mniejszego niż danonek i była najedzona lepiej częsciej niż na raz dużo. Nie porównam z moim bo mój sloiczków nie jadł sama gotowałam moze i ty spróbuj.

Paulina współczuje z tymi dolegliwościami. Ja nie używam płynów intymnych bo jak zaczęłam użyać to mi wszystko tam tak napuchło i swędziało i szczypało i bolało normalnie baloniki miałam myje sie tam zykłym delikatnym plynem do kąpieli i wszysto jest super zero infekcji. Ja to niby w ciazy miałam non stop infekcje i ciagle mi baba nystatyne przepisywała a ja nic nie czułam nic nie swędziało nic nie bolało żadnych dziwnych upławów nie bylo i w konczu za trzecią receptą nawet nie wykupiłam tego bo ile można poszlam do innego gina tak to skonsultować i powiedzialze nic nie widzi.

niasio śpi jeszcze sobie a ja piję sobię miete bo mam takie cyrki z moim brzuchem ze szok prawdopodobnie mam zespół jelita nadwrazliwego na zmiane biegunka zaparcia i wzdęcia aż mnie boli ten brzuch czasami skurcze mam gorsze niż porodowe. miałam robione badania na pasożyty ale nic nie wyszło wiec raczej to ten zespół.

mykam bo młody wstał.

Hejka

Wspólczuje z tymi infekcjami Wam :p ja nawet niewiem z czym to sie je :eek: nigdy nie mialam, trzy ciaze za mna i tez nic nie ylo u mnie prócz nadzerki ktora zostala wypalona 3 lata temu :p

Kurcze ale u nas dzis zimno :p do tego popadalo z rana.... brrrrr....
Wczoraj nas natchnelo i zrobilismy przemeblwanie i jest o wiele lepiej u nas ;) No i mamy nowy dywan :D hehe fajny z dlugim wlosiem taki :tak:

Hej.

Ja mialam raz tego grzybola to myslalam ze sie zadrapie.. ;//

A wczoraj jak mojego wkrecilam hahaha. Wstalam i mysle jak go wkrecic :p pisze mu esa czy jak wychodzil z domu to zamknal drzwi wyjsciowe (bo mamy taki malutoi wspolny korytarz z tymi z gory) bo nie ma ani ich rowerow ani malej wozka :p ten uwierzyl i dzwoni do mnie i mowi: No jasne ze zamknelem, moze to ci z gory zostawili debile i ja wtedy wybuchlam smiechem i mowie ze dzis 1kwietnia :p

Ja zaraz wstaje. Zrobie pranie.
Na obiad papryki faszerowane robie.
Wczoraj u nas tak cieplutko bylo. Dzis sie nie zapowiada zbytnio na taka pogode.
Musze malej wozek wyprac bo usmarowany jedzeniem.
Wczoraj bylam z nia w parku i prowadzilam ja za jedna raczke ale miala radoche hehe, a jak sie zmeczyla to klekala na chwile i wstawala i szlysmy dalej :p

Słoneczko wyszło i ładnie się robi bo ostatnio to zimnica była

Młoda mama skoro młody ładnie przybiera na wadze to ja bym się nie przejmowała, że mało je. Widocznie jemu to wystarcza:tak:

Madzialena dzielnego masz synka skoro wytrzymał bańki:tak:

Paulina a po czym położna stwierdziła infekcję? Ja na Twoim miejscu poczekałabym na wyniki bo być może jest wszystko ok. Kciuki, żeby tak było

Liza no no no przemeblowanie- super

a mi tak jakoś smutno się zrobiło bo oglądałam zdjęcia O. zaraz po operacji:-(

Hejka:)
U nas pogoda piekna, za chwile wstawiam pranie to szybko wyschnie na dworze:) No i @ dzisiaj się zaczęła;/
paulina mnie to cholerstwo niestety tez często łapie;/ ostatnio miałam robioną cytologie i znowu wszło że mam, dostałam antybiotyk i teraz ginekolog mówiła żebym kupiła sobie Iladian i raz w tygodniu profilaktycznie aplikowała. Ja też używam płynu ziajki konwaliowy i jak dla mnie najlepszy, nie nosze stringów ani majtek z koronka bo juz spraktykowałam że od takiej bielizny zaraz mnie zaczyna swędzieć i piec, masakra:-)
magda to super że malutka tak ladnie spaceruje za rączkę:)
asik nie dołuj sie niepotrzebnie zdjęciami, to juz za wami:-)

reklama
młoda mama też bym tak chciała:) Marze o tym żeby pospać sobie do 12 :p Ale nie narzekam synek wstał dzisiaj po 10 :)

My właśnie pijemy kawkę zbożową, w piątek do kontroli i mam nadzieje że będziemy mogli wychodzić już na dwór

Do góry